Test yapsan çıkar artık. Bu belirtilerin hepsi psikolojik. Benim de yaşamadığım belirti kalmadı aylardır.Arkadaşlar adetime 2 gün var karnımda şişlik yok gogsum dün şişti bugün indi uçları mor gibi basım çok ağrıyor uyku halim var çok üşüyorum baş ağrım midemi bulandırıyor.kasiklarim ve belim ağrıyor iki gündür .bacaklarımda ağrıyor bilemedim sizce bişey varmı
Normalde on gün kala şişlik olurdu karnımda bu ay şişlik felan hic yok anlamadımTest yapsan çıkar artık. Bu belirtilerin hepsi psikolojik. Benim de yaşamadığım belirti kalmadı aylardır.
Her ay farklılaşıyo belirtiler onlara bakma kendini üzersin. Test yap evde emin ol. Yoksa boş yere ümitlenme diye diyorum.Normalde on gün kala şişlik olurdu karnımda bu ay şişlik felan hic yok anlamadım
Anladım günüm geçsin öyle yapmayı düşünüyorumHer ay farklılaşıyo belirtiler onlara bakma kendini üzersin. Test yap evde emin ol. Yoksa boş yere ümitlenme diye diyorum.
Sen bilirsin 3 4 gün kala bile varsa silik de olsa çıkıyor. Ben hep test yapmaktan yanayım hemen.Anladım günüm geçsin öyle yapmayı düşünüyorum
Kocam diyor umutlanmayalim direk kan testine git adetin geçsin diyor ondanSen bilirsin 3 4 gün kala bile varsa silik de olsa çıkıyor. Ben hep test yapmaktan yanayım hemen.
Beklemesi cok zor ama onceki gebeligimde erkenden gittim dusuk olmustu cok uzulmustum o yuzden smdi biraz daha büyüsün oyle gidim diyorum sanki erken gidersem yine aynısıni yasicak gibi hissediyorum. 12 gun gun var randevuyaHayırlısı canımnasıl sabrediceksin
Öyle daha çok umut oluyor canım kani da gün geçmeden verebilirsin. Kan veriyosun da sonuc cikana kadar mahvoluyo insan. Ama evde 5 dk. Varsa mutlu olursun yoksa az uzulur yeni aya konsantre olursun. Tabi ki sen bilirsin. Israrımın sebebi her yolu denemiş olmam.Kocam diyor umutlanmayalim direk kan testine git adetin geçsin diyor ondan
Allah korusun canım iyi düşün hepBeklemesi cok zor ama onceki gebeligimde erkenden gittim dusuk olmustu cok uzulmustum o yuzden smdi biraz daha büyüsün oyle gidim diyorum sanki erken gidersem yine aynısıni yasicak gibi hissediyorum. 12 gun gun var randevuya
Pazartesi alırım test hafta sonu nöbetci eczane sıkıntı bulunduğum yerdeÖyle daha çok umut oluyor canım kani da gün geçmeden verebilirsin. Kan veriyosun da sonuc cikana kadar mahvoluyo insan. Ama evde 5 dk. Varsa mutlu olursun yoksa az uzulur yeni aya konsantre olursun. Tabi ki sen bilirsin. Israrımın sebebi her yolu denemiş olmam.
Benim 2 gün geçti Bat'ım ben bile yapmaya korkuyorum p.tesiye kadar bekleyeyim diyorum. Psikolojik şeyler mi yaşıyorum bilmiyorum ama bel ağrım bacağıma vurdu kasıldı yuruyemiyorum goguslerim fena ağrıyorArkadaşlar adetime 2 gün var karnımda şişlik yok gogsum dün şişti bugün indi uçları mor gibi basım çok ağrıyor uyku halim var çok üşüyorum baş ağrım midemi bulandırıyor.kasiklarim ve belim ağrıyor iki gündür .bacaklarımda ağrıyor bilemedim sizce bişey varmı
Amin inşallahBenim 2 gün geçti Bat'ım ben bile yapmaya korkuyorum p.tesiye kadar bekleyeyim diyorum. Psikolojik şeyler mi yaşıyorum bilmiyorum ama bel ağrım bacağıma vurdu kasıldı yuruyemiyorum goguslerim fena ağrıyorinş doğrudurda çektigimiz sancılar güzel sonuçlar verir
Var mı test evde varsa yapsana.Benim 2 gün geçti Bat'ım ben bile yapmaya korkuyorum p.tesiye kadar bekleyeyim diyorum. Psikolojik şeyler mi yaşıyorum bilmiyorum ama bel ağrım bacağıma vurdu kasıldı yuruyemiyorum goguslerim fena ağrıyorinş doğrudurda çektigimiz sancılar güzel sonuçlar verir
Var evde sabah yapasim var kendimi tutuyorumVar mı test evde varsa yapsana.Ay hamile olsun birileri artık noolur. Birileri bizi teyze yapsın.
Vallahi bravo nasıl tutuyosanız. Ben hamile kalsam kesin erken filan doğururum. Cok sabırsızım.Var evde sabah yapasim var kendimi tutuyorum
Olur inşallahBende bebek düşünüyorum dokuz Şubat adet tarihim 25 ,36 ,27 belli olmuyo şuan saymıyorum bakalım bu ay olcakmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?