Cok tesekkur ederimAynen canm en son iliski dun olmus demekki yarin ne kadr erken olursa o kdr iyi
Ben de çok harika belirti yaşarım her ay.7 ay önce kan gelmişti benden derken 20 gün sonra dr gitmiştim beta 2.50 çıkmştı hamile flan değildim ama baya ümitlenmiştim şimdi aklma geldiadete son 3 gün şuan deliriyorum tamamen pskolojiktüm gebelik belirtileri bar bende şuan
sende bendensin belirti yaşadığım aylar gebe kalsaydım 20. bebemi doğuruyor olurdumBen de çok harika belirti yaşarım her ay.
Beklersen pzrt. Ama cuma da cikar yaniKizlar ya buraya girnce gercekten cok heyecan yapyom bugun 13.gun igneden sonra eger adetim gelmezse cuma gunumu yoksa pazartesi gunumu vereyim kan cuma 17.gun pazartesi 20.gun olcak
Bence ver şimdi varsa çıkar zaten. 1 hafta daha kafayı yemektense.Kizlar ya buraya girnce gercekten cok heyecan yapyom bugun 13.gun igneden sonra eger adetim gelmezse cuma gunumu yoksa pazartesi gunumu vereyim kan cuma 17.gun pazartesi 20.gun olcak
Buraya girince yiyom kafayi geneldeBence ver şimdi varsa çıkar zaten. 1 hafta daha kafayı yemektense.
Bilemiyom kizlarBeklersen pzrt. Ama cuma da cikar yani
E buraya da girmeye devam edeceksin. Stres yapmayayaım bekleyeyim modunu aştın artık sen de. Beni dinle rahatla.Buraya girince yiyom kafayi genelde
Haklisin galiba cnm adet gunumu bi bilsemde ona gore beklesem tam dicem ama bilmeden bekleyince zor oluyoE buraya da girmeye devam edeceksin. Stres yapmayayaım bekleyeyim modunu aştın artık sen de. Beni dinle rahatla.
Eger olursa bnde sürprizli birsey yapcam digerlerini dan die isteyken soyledim gozlerindeki mutlulugu goremedim hicBu sefer eşime dan diye söylemeyip hem eşime hem de oğluma bebeğin ağzımdan birer mektup yazayım diyorumhem güzel bir anısı olur,tabi negatif de olabilir ama ne zaman pozitif olursa o zaman yazarım ben de
Şimdi yapsan net sonucu göreceğini biliyorsun artık. Bence bekleme.Haklisin galiba cnm adet gunumu bi bilsemde ona gore beklesem tam dicem ama bilmeden bekleyince zor oluyo
Bugun yarin cikamam ztn iki gun yemekli misafirim var yarinda semt pazarina cikarim alisverise bnm is en erken carsamba oda 15.gun yapar
Şimdi yapsan net sonucu göreceğini biliyorsun artık. Bence bekleme.
Sen kacinci gunde ypmistinŞimdi yapsan net sonucu göreceğini biliyorsun artık. Bence bekleme.
11.günSen kacinci gunde ypmistin
Hayirlisi ins bi tarafim yok diyo obur tarifim umidi kesme dio11.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?