- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 53
- 28
Cnm keske kan verseydin dha garanti olurduKizlar bugun test yaptim 14.gunu ignenin adetim 27sinde. Carsamba 26subatta kan vetcektim normalde ignenin 16.gununyani. Ama bugn doğum günüm heveslendim yaptim bi bakarmisiniz 15dakka sonra bu cikti normlde pencereye kaldirdigimda ayri normlde ayri cikio amaumutlanmak istemiyom ama
IMG 20200224 124450
IMG 20200224 124021
IMG 20200224 134919
İnsallah yanlış görmüyorumdur ve igne etkisi değildir
Kizlar bugun test yaptim 14.gunu ignenin adetim 27sinde. Carsamba 26subatta kan vetcektim normalde ignenin 16.gununyani. Ama bugn doğum günüm heveslendim yaptim bi bakarmisiniz 15dakka sonra bu cikti normlde pencereye kaldirdigimda ayri normlde ayri cikio amaumutlanmak istemiyom ama
IMG 20200224 124450
IMG 20200224 124021
IMG 20200224 134919
İnsallah yanlış görmüyorumdur ve igne etkisi değildir
Özelde alırlar belki de ben devlet hastanesine gitmiştim o zaman özele gideyim,Gec olsun guc olmasin ins cnm yarin musaitsen ugrayabilirsen bi ugra hastaneye
Bizim burda ozel hastane yok cnm bnde devlette veriyom knlarimiÖzelde alırlar belki de ben devlet hastanesine gitmiştim o zaman özele gideyim,merkeze müdür yardımcılığı görevlendirmesi teklifi geldi ben de hamile olursam yolda sürünmeyin diyordum kararımı ona göre vereceğim ayyyy beni de heyecan bastı
Bnmde bugun 13.gunum igneden sonraBen iğneden 13 gün sonra erken gebelik testinde öğrendim, aklımda tereddüt olmadı çünkü bir kac gün önce yaptığım test negatif çıkmıştı
7 ay önce kan gelmişti benden derken 20 gün sonra dr gitmiştim beta 2.50 çıkmştı hamile flan değildim ama baya ümitlenmiştim şimdi aklma geldiYooooo
Su belirtileri bi bn yasayamadim yaa hamisken sadece sabah uyanir uyanmaz bir kac saniye bi bas donmem ve uykum oluyordu gerisi yok yaa tuhaf vucudum bnm7 ay önce kan gelmişti benden derken 20 gün sonra dr gitmiştim beta 2.50 çıkmştı hamile flan değildim ama baya ümitlenmiştim şimdi aklma geldiadete son 3 gün şuan deliriyorum tamamen pskolojiktüm gebelik belirtileri bar bende şuan
ben hamile değilimmm uğraşıyorum 1 senedir olmuyo pskolojik olarak her ay kendimi hamile hissediyorumSu belirtileri bi bn yasayamadim yaa hamisken sadece sabah uyanir uyanmaz bir kac saniye bi bas donmem ve uykum oluyordu gerisi yok yaa tuhaf vucudum bnm
Randevum carsamba ama bugn dogm gunum diye yapmak istedimCnm keske kan verseydin dha garanti olurdu
Onu tam bilememistim simdi ogrendimNeden siteye normal eklemiyorsun canım? Uzak olduğu için pek çözemedim ben
Hayirli olsun gulum hcg hormonu kanda belli bi orana yukselik oyle idrara gecis yapyoYarın sabah ilk idrar ile erken gebelik testi yapayım sonucu sizinle paylaşırımama negatif bence
Onu tam bilememistim simdi ogrendim
Canim istersen 1gun bekle yarin ve ertesi gun yine degerlendirMerhaba kızlar resim ekleyemiyorum ama bugun 15.gunum ve ovulasyon testim silindi 13.ve 14.gun kırmızıydı ozellıkle 13.gun
12.gun 14.gun ılıskı oldu bugun de olması gerekırmı
12gun 14gun ılıskı yasadık yanı dun bugun durayım yarın o zamanCanim istersen 1gun bekle yarin ve ertesi gun yine degerlendir
Aynen canm en son iliski dun olmus demekki yarin ne kadr erken olursa o kdr iyi12gun 14gun ılıskı yasadık yanı dun bugun durayım yarın o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?