Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm keske kan verseydin dha garanti olurdu

Neden siteye normal eklemiyorsun canım? Uzak olduğu için pek çözemedim ben

Gec olsun guc olmasin ins cnm yarin musaitsen ugrayabilirsen bi ugra hastaneye
Özelde alırlar belki de ben devlet hastanesine gitmiştim o zaman özele gideyim, merkeze müdür yardımcılığı görevlendirmesi teklifi geldi ben de hamile olursam yolda sürünmeyin diyordum kararımı ona göre vereceğim ayyyy beni de heyecan bastı

Bizim burda ozel hastane yok cnm bnde devlette veriyom knlarimi

7 ay önce kan gelmişti benden derken 20 gün sonra dr gitmiştim beta 2.50 çıkmştı hamile flan değildim ama baya ümitlenmiştim şimdi aklma geldi adete son 3 gün şuan deliriyorum tamamen pskolojiktüm gebelik belirtileri bar bende şuan

Su belirtileri bi bn yasayamadim yaa hamisken sadece sabah uyanir uyanmaz bir kac saniye bi bas donmem ve uykum oluyordu gerisi yok yaa tuhaf vucudum bnm

Su belirtileri bi bn yasayamadim yaa hamisken sadece sabah uyanir uyanmaz bir kac saniye bi bas donmem ve uykum oluyordu gerisi yok yaa tuhaf vucudum bnm
ben hamile değilimmm uğraşıyorum 1 senedir olmuyo pskolojik olarak her ay kendimi hamile hissediyorum (kendim uyduruyorum tamamen yani)

Bu sefer eşime dan diye söylemeyip hem eşime hem de oğluma bebeğin ağzımdan birer mektup yazayım diyorum hem güzel bir anısı olur,tabi negatif de olabilir ama ne zaman pozitif olursa o zaman yazarım ben de

Yarın sabah ilk idrar ile erken gebelik testi yapayım sonucu sizinle paylaşırımama negatif bence

Kizlar bide ikinci gebeligimde ilk bera hcgm 184 kusurdu ertesigunu saglik ocagina gittim doktor bna 1000 uzerinde olmayinca gebesin diyemm dedi acildeki doktor hamilesin dedi bir kac gun sonra normal doktora gittim oda hamilesin dedi ama saglik ocagindakine bi turlu inandiramadim biliyonuz mu

Merhaba kızlar resim ekleyemiyorum ama bugun 15.gunum ve ovulasyon testim silindi 13.ve 14.gun kırmızıydı ozellıkle 13.gun
12.gun 14.gun ılıskı oldu bugun de olması gerekırmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…