Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetiniz bittikten kac gun sonra igne oldunuz ve adetiniz ne zmn geldi kizlar cok soru soryom k.bkmayin ama bi hesaplama yapyom kendi capimda

Tam 28. Gün adet oldum. 11-13-15-17. Günleri değerlendirmiştik denk gelmedi yumurtlamaya demekki ovulasyon testi aliyim bu ay

Adetiniz bittikten kac gun sonra igne oldunuz ve adetiniz ne zmn geldi kizlar cok soru soryom k.bkmayin ama bi hesaplama yapyom kendi capimda
Reglden sonra ignenin ne zaman yapıldığının pek bi önemi yok. Ben bittikten 4 gün sonra filan yaptirdım sanıyorum. Ama regli iğneden en fazla 20 gün sonra gelen var daha da geciken yok. O 20 gün de ozmut zaten.

Evet canım iğneyi de adetin 12. günü adet bittikten 6 gün sonra yaptım. İğne senin yumurta gelişimine göre yapılır. Benim ki ilk ay 15.günde iğne yapıldı geçen ay 12. günde bu ay da 12. günde kendi çatladı çok şükür gerek kalmadı mesela.
G GazininGamzesi

Tam 28. Gün adet oldum. 11-13-15-17. Günleri değerlendirmiştik denk gelmedi yumurtlamaya demekki ovulasyon testi aliyim bu ay
Ben de ovulasyon testi alcam bu ay inşallah olur artık. Bata daha 10 gün var ama bu ay hiç umudum yok kendimi mart ayına hazırlıyorum hakkımızda hayırlısı olsun bakalım inşallah mart ayında olur ikimizin de

Benim de bu ikilem en dayanamadğım şey o yüzden hemen test yapıyorum. Hic olumsuz düşünmedim olumsuz oldu bu ay. Ama emin ol tedirgin yasamaktan daha iyi bir haldeyim.

Bende senin kafandaydim mervecik hiç korkmadım test yapmaktan, negatifse negatif adetimi beklerim umut etmektense diye düşünürdüm o yüzden test yapmaktan korkanları anlamıyorum..

Test yapmaktan degilde tekrar kaybetmekten korkuyorum

Benimde bir kaybım var ama tekrar hamile kalmak istedim test yapmaktan korkmadım.. Hatta pozitifi gördüğümde sevinemedim bile bakalım sağlıklı artacak mı değerim diye.. Evet şuan hamileyim asıl korkularım şimdi başladı diyebilirim.

O yüzden bu günlerinizi heba etmeyin.. Olacağı varsa olur yoksa kısmet öbür ay'a ne yapalım..

Bakalm igneden sonra bugun 13.gün birkac gune test yapcam hayirlisi bklm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…