Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de bu ikilem en dayanamadğım şey o yüzden hemen test yapıyorum. Hic olumsuz düşünmedim olumsuz oldu bu ay. Ama emin ol tedirgin yasamaktan daha iyi bir haldeyim.
Daha rahat olur olur tabiki ve cok samimi diyom ustune dustum olur dedim gecen ay olmadi ustune dusmediklerim hep oldu ama bu ay gercekten tuhafim

Benim de 28 Şubat kan testini erken verdim ya belki geç döllenme olur umudunu taşımaktayım

Hadi hayırlısıyla inşallah. Ben 31 günde bir regl oluyorum. Yumurtlamam 18. Ve 19. Gün oldu. Bugün 28. Gün dün evde test yaptım çıkmadı hayırlısı artık

Kizlar catlatma ignesinden ortalama kac gun sonra adet olunuyo kimin14 kimi 16 dio adet olanlar kac gunde oldunuz

Kizlar catlatma ignesinden ortalama kac gun sonra adet olunuyo kimin14 kimi 16 dio adet olanlar kac gunde oldunuz
canım ben bi ay 16. günde bu ay 20.günde oldum. Şimdi ilaç kullandım cumartesi adetin 8. günü 14mm di bugün 12 . günü ve kendisi çatlamış iğneye gerek kalmadı çok şükür. Bu ay bakalım ne olacak merakla bekliyorum

Gece kan verdim kimyasaldan şüphelendiler sabah tekrar gittim bu sefer randevulu tekrar kan testi verdim daha sonucu beklerken kanamam oldu kısmet değilmiş

Kızlar o baktığım değer HbA1c imiş yani şeker sanırım beta hcg 0,200

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…