Benim de bu ikilem en dayanamadğım şey o yüzden hemen test yapıyorum. Hic olumsuz düşünmedim olumsuz oldu bu ay. Ama emin ol tedirgin yasamaktan daha iyi bir haldeyim.Hayirlisi ins bi tarafim yok diyo obur tarifim umidi kesme dio
Daha rahat olur olur tabiki ve cok samimi diyom ustune dustum olur dedim gecen ay olmadi ustune dusmediklerim hep oldu ama bu ay gercekten tuhafimBenim de bu ikilem en dayanamadğım şey o yüzden hemen test yapıyorum. Hic olumsuz düşünmedim olumsuz oldu bu ay. Ama emin ol tedirgin yasamaktan daha iyi bir haldeyim.
Benim de 28 Şubat kan testini erken verdim ya belki geç döllenme olur umudunu taşımaktayım
Idrara o kadar erken çıkmayabilir ki.Hadi hayırlısıyla inşallah. Ben 31 günde bir regl oluyorum. Yumurtlamam 18. Ve 19. Gün oldu. Bugün 28. Gün dün evde test yaptım çıkmadı hayırlısı artık
Idrara o kadar erken çıkmayabilir ki.
Hayirli zmnda hayirli saglikli evlat nasip etsin rabbim cnm9 aydır deniyoruz olmuyor bu yüzden ümitsizliğe düştüm sanırım
Hayirli zmnda hayirli saglikli evlat nasip etsin rabbim cnm
Doğru zamanı beklemek zorundayız ümitsizliğe düşemeyiz.9 aydır deniyoruz olmuyor bu yüzden ümitsizliğe düştüm sanırım
Doğru zamanı beklemek zorundayız ümitsizliğe düşemeyiz.
Geçen ay 15.gün bu ay 16.gün regl oldum.Kizlar catlatma ignesinden ortalama kac gun sonra adet olunuyo kimin14 kimi 16 dio adet olanlar kac gunde oldunuz
canım ben bi ay 16. günde bu ay 20.günde oldum. Şimdi ilaç kullandım cumartesi adetin 8. günü 14mm di bugün 12 . günü ve kendisi çatlamış iğneye gerek kalmadı çok şükür. Bu ay bakalım ne olacak merakla bekliyorumKizlar catlatma ignesinden ortalama kac gun sonra adet olunuyo kimin14 kimi 16 dio adet olanlar kac gunde oldunuz
Kizlar catlatma ignesinden ortalama kac gun sonra adet olunuyo kimin14 kimi 16 dio adet olanlar
Duzensz adet olanlar napyo acaba bnm bi diger qydan ya once yada sonra gelir hep belli olmaz hic
Hmmcanım ben bi ay 16. günde bu ay 20.günde oldum. Şimdi ilaç kullandım cumartesi adetin 8. günü 14mm di bugün 12 . günü ve kendisi çatlamış iğneye gerek kalmadı çok şükür. Bu ay bakalım ne olacak merakla bekliyorum
Hayırlısı olsun canım.Gece kan verdim kimyasaldan şüphelendiler sabah tekrar gittim bu sefer randevulu tekrar kan testi verdim daha sonucu beklerken kanamam oldu kısmet değilmiş
Pes etmek yok Mart ayında inşallahHayırlısı olsun canım.önümüzdeki maclara bakıcaz.
Onumuzdeki aya ins cnmKızlaro baktığım değer HbA1c imiş yani şeker sanırım beta hcg 0,200
Kızlaro baktığım değer HbA1c imiş yani şeker sanırım beta hcg 0,200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?