- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 53
- 28
Tekrar test yaptin mi cnm gebelik yoksa 5 olmamasi lazim 0 yada 0.100 olmasi lazimKan testinde 5,6 çıkmıştı sonuç doktor negatif dedi ama Çok da umutlu değilim ama şu göğüslerimin ağrısından kurtulmak istiyorum artııık
Adetine ne kadr var peki. Aslinda 5.0 in ustunde ama bi daha kan yaptirirsinKan testinde 5,6 çıkmıştı sonuç doktor negatif dedi ama Çok da umutlu değilim ama şu göğüslerimin ağrısından kurtulmak istiyorum artııık
Adetine ne kadr var peki. Aslinda 5.0 in ustunde ama bi daha kan yaptirirsin
[/QUO
Varsa artış olmustur
Cnm bnm yeni evlendigim aylarda adetim 10 12 gun gec gelirdi ve az gelirdi korundugum icin hamilelik degildi doktora gittim yinede bklm dedi hamilelik olmadigi icin en fazla beta hcg 2 ye cikmisti adette olmayinca dha fazlasi olmadi 5 gercekten yüksek bnceUmit vermek istemem ama bnce bi kosu git yap tekrar
Tekrar test yaptin mi cnm gebelik yoksa 5 olmamasi lazim 0 yada 0.100 olmasi lazim
Cnm bnm yeni evlendigim aylarda
Bnm gecen ay 0.100 cikmistiYooooo
Acilde verebilirsin taklimDoktor Ümit vermek istemedi o zamançok heyecan yaptım şimdi ama okula geldim ben dönene kadar hastaneler kapanıyor hep
Canım acilde idrar alıyorlarmış yasakmış önceki ay günüm geçmişti gitmiştim de almadılar kanAcilde verebilirsin taklim
Pozitif negatif yazmaz cnm aayyy cok hetcan yaptim valla hadi hayirli haberin olsun insEve gidince tahlil fotoğrafını atayım size pozitif negatif de yazmıyordu
Aaa nesenkkmi kan alirlar ya bizim burdurda bile aliyorlar kanCanım acilde idrar alıyorlarmış yasakmış önceki ay günüm geçmişti gitmiştim de almadılar kan
Gec olsun guc olmasin ins cnm yarin musaitsen ugrayabilirsen bi ugra hastaneyeCanım acilde idrar alıyorlarmış yasakmış önceki ay günüm geçmişti gitmiştim de almadılar kan
Hadi ins bebislerimiz olurda onlara gzel guzel ciciler öreriz hazr aliriz insGec olsun guc olmasin ins cnm yarin musaitsen ugrayabilirsen bi ugra hastaneye
Kizlaar igneden kac gun sonra ogrendiniz acaba gebeligi♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?