- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
Bakalm igneden sonra bugun 13.gün birkac gune test yapcam hayirlisi bklm
Bende senin kafandaydim mervecik hiç korkmadım test yapmaktan, negatifse negatif adetimi beklerim umut etmektense diye düşünürdümo yüzden test yapmaktan korkanları anlamıyorum..
Hayırlı sonuçların olsun inaallah.Kaç şubat geçti ama umut fakirin ekmeği beni de ekleyin belki uğurlu gelir bir kaç güne transferim var
güzek anne seviyorum seni. Nasıl gidiyor hamilelik.
Allah sağlık versin. Güzelce büyüsün inşallah.Sende seviliyorsun kuzugüzel gidiyor Elhamdülillah biraz uykulu biraz yorgun ama güzel 18 ay bekledim gıkım çıkarsa benim ayıbımm. Sen nasılsın
Allah sağlık versin. Güzelce büyüsün inşallah.
Güzel kalbinden öpüyorumAmin cümlemize canımmm sizi takipteyim hamilelik haberlerinizi görmeden yakanızdan düşmem
Güzel kalbinden öpüyorum. Hayırlısı demeye devam.
Büyüse de hayırlısı.Bende tatliş yanaklarındanhayırlısı kuzu hamile kalana kadar hayırlısı kaldıktan sonra da hayırlısı, doğumdan sonrada hep hayırlısı ne yapalim
Büyüse de hayırlısı.sesim kısılmış gibi biraz annemi aramaya çekiniyorum şimdi üzülecek diye.
Cnm hamilelerin duasi cabuk kabul olurmus bizlerede dua edersen sevinirim ins dogumun ve hamileligin kolay gecer bebegini saglikla kucagina alip buyutursun ins hm aklina gelirmi bilmem ama dogumda ne dua edersen hepsi kabul olurmusAmin cümlemize canımmm sizi takipteyim hamilelik haberlerinizi görmeden yakanızdan düşmem
Çok değil işte anlar mı anlamaz mı tereddütteyim. Annelerimiz çok güzel Allah başımızdan eksik etmesin.Çok mu kısıldı geçmiş olsun canım zalim gurbet bende hastalanınca arayamıyorum üzülmesin diye
Cnm hamilelerin duasi cabuk kabul olurmus bizlerede dua edersen sevinirim ins dogumun ve hamileligin kolay gecer bebegini saglikla kucagina alip buyutursun ins hm aklina gelirmi bilmem ama dogumda ne dua edersen hepsi kabul olurmus
SağolunHerşey çok güzel yerli yerinde
Geçen ay 16. Gün olmuştum bu ay bakalımKizlar catlatma ignesinden ortalama kac gun sonra adet olunuyo kimin14 kimi 16 dio adet olanlar kac gunde oldunuz
Tsk ederim cnm genelde 16.gunGeçen ay 16. Gün olmuştum bu ay bakalım
Merhaba cnm benim degismemis 15 mart yeni batTopiğimiz herkese hayırlı olsun. Hepimize uğur getirsin.
7 şubatta çatlatma iğnemi oldum bekliyorum.
Bat tarihlerimizi yazıyorum. Hep birlikte bekleyelim heyecanla.
@Eddaak 11 Şubat
@Minikmucizemmmmmm 14 şubat
@Nimet yardim 14 şubat
@byzhnm 14 şubat
Vizeci06 15 şubat
@Mukaddes hatun 15 şubat
@benarya 15 şubat
@Birdfamily5757 16 şubat
@Etatli 17 şubat
@Varsayoksaoglum 19 şubat
@Dasmeer 20 şubat
@miyuuu 20 şubat
@Ahenfatma 20 şubat
@Turkuazkizz 20 şubat
@yazasimvar 21 şubat
merve 21 şubat
@Optimussprime 21 şubat
@Yeliz0555 21 şubat
@Bihtercik 22 şubat
@Luniss 23 şubat
@Saricicek97 23 şubat
@Glsnaytc 23 şubat
@reddress 24 şubat
@Seliincikk 25 şubat
@Nurrn 25 şubat
@Yenigelinn44 25 şubat.
@Oyku1414 26 şubat
@Hufezaa 27 şubat
@Maisiyah345 28 şubat
@Pembeayicik1234 28 şubat
H HoneyBear 29 şubat
@Dimitra85 a85 29 şubat
@Edifar 3 mart
@enbisevdigim mart
@UykucuPanda18 4 mart
Jamie35 5 mart
@Susi96 6 mart
@kremalikedi edi 6 mart
@BYV 6 mart
@Dalmac47 7 şubat
@pptya87 8 mart
@MoonfacedMom 8 mart
@Efulimm41 8 mart
@rude29 9 mart
@rainbow 11 mart
@Selcenfeyza 12 mart
@Masalmina 17 mart
Martları eklemiyorum canım ya. Mart topiğini @Azraam1718 açtı arkadasların çoğu da oraya gecti ben de yazıyorum oraya da.Merhaba cnm benim degismemis 15 mart yeni bat
Hemen oraya da kayıt yaptıralımMartları eklemiyorum canım ya. Mart topiğini @Azraam1718 açtı arkadasların çoğu da oraya gecti ben de yazıyorum oraya da.Şimdilik şubat bitmedi diye buralardayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?