Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç şubat geçti ama umut fakirin ekmeği beni de ekleyin belki uğurlu gelir bir kaç güne transferim var

Bende tatliş yanaklarından hayırlısı kuzu hamile kalana kadar hayırlısı kaldıktan sonra da hayırlısı, doğumdan sonrada hep hayırlısı ne yapalim
Büyüse de hayırlısı. sesim kısılmış gibi biraz annemi aramaya çekiniyorum şimdi üzülecek diye.

Amin cümlemize canımmm sizi takipteyim hamilelik haberlerinizi görmeden yakanızdan düşmem
Cnm hamilelerin duasi cabuk kabul olurmus bizlerede dua edersen sevinirim ins dogumun ve hamileligin kolay gecer bebegini saglikla kucagina alip buyutursun ins hm aklina gelirmi bilmem ama dogumda ne dua edersen hepsi kabul olurmus

Cnm hamilelerin duasi cabuk kabul olurmus bizlerede dua edersen sevinirim ins dogumun ve hamileligin kolay gecer bebegini saglikla kucagina alip buyutursun ins hm aklina gelirmi bilmem ama dogumda ne dua edersen hepsi kabul olurmus

Ediyorum her akşam canım Rabbim tez zamanda size de nasip etsin inşallah

Merhaba cnm benim degismemis 15 mart yeni bat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…