Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende hepiniz gibi bu ay hamile kalmak istiyorum geçen ayın başında düşük yaptık ay sonunda regl gördüm bugün yarın yumurtalama günlerim dua edin banada
Rabbim yardımcınız olsun inşaallah

Yok bebeğim bu kadar erken çıkmaz ki ancak yerleşıyodur. Bu iğnenin etkisi ama bilerek yaptım çünkü hiç 2. Çizgi görmemiştim Insallah 2. Çizgiyi hic kaybetmem giderek koyulaşir.
Amin inşaallah canım rabbim bu ay hamile olmayı nasip etsin sana ne iğnesi vuruyorsun ki

İnternetten toplu gebelik testi almayı düşünüyorum ama laboquick marka gördüm en uygun, alayım mı sizce kızlar iyi bir marka mıdır?

İnternetten toplu gebelik testi almayı düşünüyorum ama laboquick marka gördüm en uygun, alayım mı sizce kızlar iyi bir marka mıdır?
Evet begeniyolar onu. Bende surelab diye bir sey siparişi verdim bugün kargokanacak hiç duymadım ama çok ucuzdu.

Evet begeniyolar onu. Bende surelab diye bir sey siparişi verdim bugün kargokanacak hiç duymadım ama çok ucuzdu.

Evet o markayı da gördüm ama laboquick 20 tanesi 25 lira uygun geldi eczaneden alsak tanesi 5 lira anca cebe zarar. Çatlatma iğnesinden 1 hafta sonra dayanamam yapmak isterim her gün uyguna getirmek lazım o yüzden

Evet o markayı da gördüm ama laboquick 20 tanesi 25 lira uygun geldi eczaneden alsak tanesi 5 lira anca cebe zarar. Çatlatma iğnesinden 1 hafta sonra dayanamam yapmak isterim her gün uyguna getirmek lazım o yüzden
Ben başladım yapmaya sonucu da attım buraya. Sen de atarsın karşılaştırma olur güzel olur.

Evet iyi bi marka ben onla öğrendim ilk hamileliğimi. Bende sipariş ettim ovülasyon ve gebelik az önce geldi. 4-5 gün sonra kullanmaya başlarım inşallah

Çok iyiymiş fiyatı kaçırmayın

Evet iyi bi marka ben onla öğrendim ilk hamileliğimi. Bende sipariş ettim ovülasyon ve gebelik az önce geldi. 4-5 gün sonra kullanmaya başlarım inşallah☺

Bende şimdiden sipariş edeyim dedim zaten birkaç güne anca gelir, sonra birkaç günde sabredip yapmaya başlarım

Yalnız biraz önce öyle. Guldumki kendime bütün hamilelik belirtilerini yaşadım ve negatif çıkarsa dahada gülerim yeminle

Bende negatif kızlar çift çıkmadı resimde atamadım buraya ya neden atılmıyor acep basıyorum dosya eklemeye hiç bisi çıkmıyor acilmiyor

Barkod numarasını çekmedin mi netten bakabilirsin sağlık ocağı sonucuna. Ben öyle yaptım Bi ara düşük değer gördüm doktora da gitmedim
Ya ona fırsat kalmadı hiç aklımada gelmedi hemşire kanı hemen aldı barkodu aldı gittim neysr nasip ya olursa olur olmazsa denemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…