- 29 Ocak 2020
- 735
- 429
- 18
Testin fotosunu atarmısınız testi yapın sonuçu paylaşın burdaBen aldım test predictorne zamn yapayım gün içinde olurmu ki kan testiyle birebir dedi eczaci
Rabbim yardımcınız olsun inşaallahKızlar bende hepiniz gibi bu ay hamile kalmak istiyorumgeçen ayın başında düşük yaptık ay sonunda regl gördüm bugün yarın yumurtalama günlerim dua edin banada
Yok bebeğim bu kadar erken çıkmaz ki ancak yerleşıyodur. Bu iğnenin etkisi ama bilerek yaptım çünkü hiç 2. Çizgi görmemiştimAa hamilesin o zaman canım
Amin inşaallah canım rabbim bu ay hamile olmayı nasip etsin sanaYok bebeğim bu kadar erken çıkmaz ki ancak yerleşıyodur. Bu iğnenin etkisi ama bilerek yaptım çünkü hiç 2. Çizgi görmemiştimInsallah 2. Çizgiyi hic kaybetmem giderek koyulaşir.
Klomen kullandım catlatma ignesi oldum cuma günü.Amin inşaallah canım rabbim bu ay hamile olmayı nasip etsin sanane iğnesi vuruyorsun ki
Evet begeniyolar onu. Bende surelab diye bir sey siparişi verdim bugün kargokanacak hiç duymadım ama çok ucuzdu.İnternetten toplu gebelik testi almayı düşünüyorum ama laboquick marka gördüm en uygun, alayım mı sizce kızlar iyi bir marka mıdır?
Evet begeniyolar onu. Bende surelab diye bir sey siparişi verdim bugün kargokanacak hiç duymadım ama çok ucuzdu.
Ben başladım yapmaya sonucu da attım buraya. Sen de atarsın karşılaştırma olur güzel olur.Evet o markayı da gördüm ama laboquick 20 tanesi 25 lira uygun geldieczaneden alsak tanesi 5 lira anca cebe zarar. Çatlatma iğnesinden 1 hafta sonra dayanamam yapmak isterim her gün uyguna getirmek lazım o yüzden
Evet iyi bi marka ben onla öğrendim ilk hamileliğimi. Bende sipariş ettim ovülasyon ve gebelik az önce geldi. 4-5 gün sonra kullanmaya başlarım inşallahİnternetten toplu gebelik testi almayı düşünüyorum ama laboquick marka gördüm en uygun, alayım mı sizce kızlar iyi bir marka mıdır?
Ben başladım yapmaya sonucu da attım buraya. Sen de atarsın karşılaştırma olur güzel olur.
TabikideTestin fotosunu atarmısınız testi yapın sonuçu paylaşın burda
Çok iyiymiş fiyatı kaçırmayınEvet o markayı da gördüm ama laboquick 20 tanesi 25 lira uygun geldieczaneden alsak tanesi 5 lira anca cebe zarar. Çatlatma iğnesinden 1 hafta sonra dayanamam yapmak isterim her gün uyguna getirmek lazım o yüzden
Evet iyi bi marka ben onla öğrendim ilk hamileliğimi. Bende sipariş ettim ovülasyon ve gebelik az önce geldi. 4-5 gün sonra kullanmaya başlarım inşallah☺
Hadi hadi at sonucu Allah gülmekten ayırmasın.Yalnız biraz önce öyle. Guldumki kendimebütün hamilelik belirtilerini yaşadım ve negatif çıkarsa dahada gülerim yeminle
Barkod numarasını çekmedin mi netten bakabilirsin sağlık ocağı sonucuna. Ben öyle yaptım Bi ara düşük değer gördüm doktora da gitmedimEvet tatlım pozitif çıkarsa hasteneden randevu alacağım hemen
Ya ona fırsat kalmadı hiç aklımada gelmedi hemşire kanı hemen aldı barkodu aldı gittim neysr nasip ya olursa olur olmazsa denemeye devamBarkod numarasını çekmedin mi netten bakabilirsin sağlık ocağı sonucuna. Ben öyle yaptım Bi ara düşük değer gördüm doktora da gitmedim
Tüh yaaBende negatif kızlarçift çıkmadı resimde atamadım buraya ya neden atılmıyor acep basıyorum dosya eklemeye hiç bisi çıkmıyor acilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?