Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben aldım test predictor ne zamn yapayım gün içinde olurmu ki kan testiyle birebir dedi eczaci

Merhabalar ben de varım. Güya bu ay hamilelikle ilgili hiçbir şey düşünmeyecek akışına bırakacaktım ama kendimi burada buldum Benim bat 22 şubat ovulasyon testiyle yumurtlama günümü tutturup değerlendirdiğimi düşünüyorum. Bakalım beklemedeyim

3 saat idrarını tut öyle yap ya da sabahı bekle ben e. Garanti olur öyle
1den beri zaten tuvalete çıkmıyorum 5e kadar tutar yaparım saol canm. Sole düşündüm zaten sabah kadar nerdeyse 3 defa tuvalete gidiyorum gene aynı hesap oluyor

Ben kendime söz verdim bu ay belirti aramıycam diye belim de ağrısa göğsüm de diycem ki mevsimseldir hamileliğe yormuycam

1den beri zaten tuvalete çıkmıyorum 5e kadar tutar yaparım saol canm. Sole düşündüm zaten sabah kadar nerdeyse 3 defa tuvalete gidiyorum gene aynı hesap oluyor
Evet o zaman aynı gibi oluyor adetin ne kadar geçti takip edemedim pek

Demi dusunmwyenden korkcanben son 2 haftadır düşünüyorum öncesi asla diodum şimdi sanki senelerdir çocuk istiyorum da olmamış kafasındayım heyecan stres aman allahim nese gebelik testiyle bu sorun u cozucem kafam rahat olsun 1 ay ovulasyon ne alıyorsun h. G

Evet o zaman aynı gibi oluyor adetin ne kadar geçti takip edemedim pek
Valla bende ne zMn çok emin değilim bu ovulasyon programlarında biri bugünü gösteriyor biri 2 günü. 33 35 günde bir oluyor son bat 8 Di şimdi bazısı 11 i bazısı 12 gosteriyor

Ben de aynen o psikolojideyim. Zaman yaklastikca merak da artıyor.Test olarak Ilk önce eczaneden 35'tlye 5 tane olanlardan almıştım sonra burada araştırdım popüler ve ekonomik olan laboquik'ti ondan aldım. 20 ovulasyon 5 gebelik testi 30 tl idi. Bence guzel duzenli olarak yaptım koyulaşmayı görebildim. Olmazsa yine ondan alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…