Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Seni de ekleyeyim canim. Hepimiz stres yapmamaya çalışarak kendimizi stresten öldürüyoruz biz de.

1den beri zaten tuvalete çıkmıyorum 5e kadar tutar yaparım saol canm. Sole düşündüm zaten sabah kadar nerdeyse 3 defa tuvalete gidiyorum gene aynı hesap oluyor
Canısı az önce hiç yokken ben de gidip yaptim bir test bak simdi atıyorum sonucu.

Alttakini iğnenin 5.günü yaptım. Dün gecekinden daha fazla oldu pembelik. Yanlışsa bile mutlu oluyorum inşallah gittikce koyulaşır. Her gün yapıp atmayı planlıyorum bir fikir olur belki bizle aynı süreci yaşayan meraklılara.

Inan can içim ben de çok istiyorum her duamda kadinlar kulubündeki arkadaşlarımla beraber diye dua ediyorum valla eger Allah nasio ederse gelicem burda diger paylaşımlarda herkese dua edicem.

Kızlar bende hepiniz gibi bu ay hamile kalmak istiyorum geçen ayın başında düşük yaptık ay sonunda regl gördüm bugün yarın yumurtalama günlerim dua edin banada

Inan can içim ben de çok istiyorum her duamda kadinlar kulubündeki arkadaşlarımla beraber diye dua ediyorum valla eger Allah nasio ederse gelicem burda diger paylaşımlarda herkese dua edicem.
Dualarımız her zaman hepimize olsun kuzum dünyadaki tüm isteyen kadınlar anne olsun inşallahhhh

Bu normal testmi ovilasyon testimi canım

Bu normal testmi ovilasyon testimi canım
Normal test canım. Yumurtlama yasandi iliski oldu saatinde simdi gün aşırı olacak ilişki. Ben hem iğnenin etkisini ölçmek hem de gebelik olursa koyulaşmayı takip etmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…