- 7 Şubat 2020
- 470
- 450
- 103
- 31
O kadr bile bekleme bence varsa illaki cikaar hemen bizi merkta birakma :)1den beri zaten tuvalete çıkmıyorum 5e kadar tutar yaparımsaol canm. Sole düşündüm zaten sabah kadar nerdeyse 3 defa tuvalete gidiyorum gene aynı hesap oluyor
Ibadetle meşguldüm kız hepimize dua ettim. Yap test yap yap yap.Merve gel hele canım
Seni de ekleyeyim canim. Hepimiz stres yapmamaya çalışarak kendimizi stresten öldürüyoruz biz de.Merhabalar ben de varım. Güya bu ay hamilelikle ilgili hiçbir şey düşünmeyecek akışına bırakacaktım ama kendimi burada buldumBenim bat 22 şubat ovulasyon testiyle yumurtlama günümü tutturup değerlendirdiğimi düşünüyorum. Bakalım beklemedeyim
Canısı az önce hiç yokken ben de gidip yaptim bir test bak simdi atıyorum sonucu.1den beri zaten tuvalete çıkmıyorum 5e kadar tutar yaparımsaol canm. Sole düşündüm zaten sabah kadar nerdeyse 3 defa tuvalete gidiyorum gene aynı hesap oluyor
Ayyy canım adaşım Allah razı olsun eğer öyle olursam sizin için namaz kılıp dua edeceğim tüm isteyen arkadaşlarım için Allahım şu güzel günlerde kimsenin kucağını boş bırakmasınn
Ama önce sakin ol ben hep umutsuz yaptım testler belirginleşti umutlı yaptığım zamanlar çıkmıyorduKiz stresten migrenim tuttuvallaha
Inan can içim ben de çok istiyorum her duamda kadinlar kulubündeki arkadaşlarımla beraber diye dua ediyorum vallaAyyy canım adaşım Allah razı olsun eğer öyle olursam sizin için namaz kılıp dua edeceğim tüm isteyen arkadaşlarım için Allahım şu güzel günlerde kimsenin kucağını boş bırakmasınn❤❤❤❤
Canm 4 gibi yapıcamIbadetle meşguldüm kız hepimize dua ettim. Yap test yap yap yap.
Dualarımız her zaman hepimize olsun kuzum dünyadaki tüm isteyen kadınlar anne olsun inşallahhhhInan can içim ben de çok istiyorum her duamda kadinlar kulubündeki arkadaşlarımla beraber diye dua ediyorum vallaeger Allah nasio ederse gelicem burda diger paylaşımlarda herkese dua edicem.
SakinimmmmmAma önce sakin ol ben hep umutsuz yaptım testler belirginleşti umutlı yaptığım zamanlar çıkmıyordu
Ama önce sakin ol ben hep umutsuz yaptım testler belirginleşti umutlı yaptığım zamanlar çıkmıyordu
Rabbim yardımcın olsunKızlar bende hepiniz gibi bu ay hamile kalmak istiyorumgeçen ayın başında düşük yaptık ay sonunda regl gördüm bugün yarın yumurtalama günlerim dua edin banada
Ya oyle deme. Yavrum tutmana gerek yok 1 saatle ne değişcek git yap. Benin sonucu gördün mü çıkası varsa çıkıyor.Canm 4 gibi yapıcamburalarda ol acı haberi soyleyim
Bu normal testmi ovilasyon testimi canımEki Görüntüle 2588562
Alttakini iğnenin 5.günü yaptım. Dün gecekinden daha fazla oldu pembelik.Yanlışsa bile mutlu oluyorum inşallah gittikce koyulaşır. Her gün yapıp atmayı planlıyorum bir fikir olur belki bizle aynı süreci yaşayan meraklılara.
Normal test canım. Yumurtlama yasandi iliski oldu saatinde simdi gün aşırı olacak ilişki. Ben hem iğnenin etkisini ölçmek hem de gebelik olursa koyulaşmayı takip etmek istiyorum.Bu normal testmi ovilasyon testimi canım
Aa hamilesin o zaman canımNormal test canım. Yumurtlama yasandi iliski oldu saatinde simdi gün aşırı olacak ilişki. Ben hem iğnenin etkisini ölçmek hem de gebelik olursa koyulaşmayı takip etmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?