Günaydın canım,cnm gunaydin yeni gordum msjini yumurta takibinden sonra yapiliyo igne ortalama yumurtlamadan 14 gun sonra adet olyon bu normaldede bu sekilde
Nasil yani adetliyken mi ignr yapıldı yumurta takibi yapilmadi miGünaydın canım,
İşte ben iğneden 17 ve 20 gün sonra oldum. Adetin 3 günü başladım ilaca iki seferdir.o yüzdennne zaman çatladı anlamıyorum iğneden sonra gel demiyor sadece ilişki veriyor çünkü
Yok canım her sey normal zamanda yapılmıs.Nasil yani adetliyken mi ignr yapıldı yumurta takibi yapilmadi mi
Kafam karisti valla oluyormuymus oyle bnm yumurya olusyo kendisi catliyo normalde bide bnm normal adet tarihlerimde belli degildir acaba bnmde mi oyle olcak bosuna mi doktorun dedigi gunleri degerl3ndirdimYok canım her sey normal zamanda yapılmıs.
Senin kafanı çok karıştırasın var bebeğim. Doktorun ne derse onu dinle elbette. En iyisini o bilir.Kafam karisti valla oluyormuymus oyle bnm yumurya olusyo kendisi catliyo normalde bide bnm normal adet tarihlerimde belli degildir acaba bnmde mi oyle olcak bosuna mi doktorun dedigi gunleri degerl3ndirdim
2 doktorla gorustum igneden 36 saat sonra catlar ama bu 33.saatte olabilir dediler ama 36 saat icinde catlar ve follop tuplerine iner dediler vallahi kafam karisti duzensiz ztn bi duzene koyamadik kurtajdan sonra
Kafam karisti valla oluyormuymus oyle bnm yumurya olusyo kendisi catliyo normalde bide bnm normal adet tarihlerimde belli degildir acaba bnmde mi oyle olcak bosuna mi doktorun dedigi gunleri degerl3ndirdim
Sakin olmya calsyom kfama takmamaya calsyom ama olmuyo gecen ay olmayinca cok stres oldum digerleri hmn oldu bu niye olmadi die cok takinti ypyomSenin kafanı çok karıştırasın var bebeğim. Doktorun ne derse onu dinle elbette. En iyisini o bilir.
Zaman ilerledikce olyo ilk 2 3chaftada olmuyoBu gebelikte uyku isteği ne zaman başlıyor?
Benim ki direkt depresyon o zamanZaman ilerledikce olyo ilk 2 3chaftada olmuyo
Anahtar kelime nasip. Sen en azından gebe kalabildiğini biliyorsun. Ben umutla bekliyorum ilk hamileliğimi.Sakin olmya calsyom kfama takmamaya calsyom ama olmuyo gecen ay olmayinca cok stres oldum digerleri hmn oldu bu niye olmadi die cok takinti ypyom
Daha olmaz cnm buyudukce belirtliler artyo ilk baslarda biraey olmuyoBenim ki direkt depresyon o zaman
Rabbim hepimize en kisa zamanda saglikli hayrli evlatlar versinAnahtar kelime nasip. Sen en azından gebe kalabildiğini biliyorsun. Ben umutla bekliyorum ilk hamileliğimi.
Kac yillik evlsnRabbim hepimize en kisa zamanda saglikli hayrli evlatlar versin
Yok canım adetin 3.günü gidiyorum takibe başlıyor ilaç veriyor ondan sonra yumurtanın gelişimine göre de iğneyi veriyor. 19mm de genelde veriyorlarNasil yani adetliyken mi ignr yapıldı yumurta takibi yapilmadi mi
Merhaba testi tekrarladınız mı acaba son durumunuz nedir?Bilmiyorum canım galiba hamileyimsabah test yaptım flaşla baktım bu şekil çıktı
Kendi çatlıyorsa şanslısın canım sen ovulasyon ile takip et adetten sonra 2 günde bir değerlendir zaten nasipse olurKafam karisti valla oluyormuymus oyle bnm yumurya olusyo kendisi catliyo normalde bide bnm normal adet tarihlerimde belli degildir acaba bnmde mi oyle olcak bosuna mi doktorun dedigi gunleri degerl3ndirdim
Degerlendirdik baklm nasip bu ay ignemide oldum ilk defa nasip kismet baklm ama en buyuk dua tekrar kaybetmemek hevsimin yarida kalmamasi saglikli bir sekilde kucagima almak sevcanimi veya devranimiKendi çatlıyorsa şanslısın canım sen ovulasyon ile takip et adetten sonra 2 günde bir değerlendir zaten nasipse olur
Merhaba canım ya vasi hatmini takip etmekten burayı unutmusumGünaydın bebeklerim.Keyifler nasıl?
Degerlendirdik baklm nasip bu ay ignemide oldum ilk defa nasip kismet baklm ama en buyuk dua tekrar kaybetmemek hevsimin yarida kalmamasi saglikli bir sekilde kucagima almak sevcanimi veya devranimi
ovulasyon testi aldim 3 tane aldim bi yapayim bittigun tekrar gder alirim dedim aldigim testler bozuk cikti hicbi gosterge olmadi bnde doktora gttim orda takip ypildi ama olmadi klomen kullandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?