Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cnm gunaydin yeni gordum msjini yumurta takibinden sonra yapiliyo igne ortalama yumurtlamadan 14 gun sonra adet olyon bu normaldede bu sekilde
Günaydın canım,
İşte ben iğneden 17 ve 20 gün sonra oldum. Adetin 3 günü başladım ilaca iki seferdir.o yüzdennne zaman çatladı anlamıyorum iğneden sonra gel demiyor sadece ilişki veriyor çünkü

Nasil yani adetliyken mi ignr yapıldı yumurta takibi yapilmadi mi

Bu gebelikte uyku isteği ne zaman başlıyor?

Kafam karisti valla oluyormuymus oyle bnm yumurya olusyo kendisi catliyo normalde bide bnm normal adet tarihlerimde belli degildir acaba bnmde mi oyle olcak bosuna mi doktorun dedigi gunleri degerl3ndirdim
Senin kafanı çok karıştırasın var bebeğim. Doktorun ne derse onu dinle elbette. En iyisini o bilir.

Kafam karisti valla oluyormuymus oyle bnm yumurya olusyo kendisi catliyo normalde bide bnm normal adet tarihlerimde belli degildir acaba bnmde mi oyle olcak bosuna mi doktorun dedigi gunleri degerl3ndirdim
Kendi çatlıyorsa şanslısın canım sen ovulasyon ile takip et adetten sonra 2 günde bir değerlendir zaten nasipse olur

Kendi çatlıyorsa şanslısın canım sen ovulasyon ile takip et adetten sonra 2 günde bir değerlendir zaten nasipse olur
Degerlendirdik baklm nasip bu ay ignemide oldum ilk defa nasip kismet baklm ama en buyuk dua tekrar kaybetmemek hevsimin yarida kalmamasi saglikli bir sekilde kucagima almak sevcanimi veya devranimi

Günaydın bebeklerim. Keyifler nasıl?
Merhaba canım ya vasi hatmini takip etmekten burayı unutmusum adete 5 gun var 3 hamilelik yaşadım 3 ude birbirne benzemiyordu herşey alt üst oluyor insanda beyaz akintim göğüs uçlarında kaşıntım 2 gün öncede kahverengi lekem oldu az bisey ıştahım maşallah baya açıldı birden acıkıyorum ama her sabah eşime sinirlibir halde uyanıyorum adamı yesem doymuyorum hormonlar uzaya çıktı heraldebunlar belirti mi bilmiyorum çünkü son hamileliğimi adetten 19 gun sonra gogsumden gelen süt ile anlamıştım herşey karman çorman oldu bende durumlar bu sen de ne gariplikler var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…