- 29 Ocak 2020
- 735
- 429
- 18
Merhaba canım hayır tekrarlamadımMerhaba testi tekrarladınız mı acaba son durumunuz nedir?
2.5 1 yildir bebek istiyorum.Kac yillik evlsn
Öyle pis seyler yapma bekızlar benim idrarım da tortu var ve bulanık gibi acaba neden hamilelik belirtisi olabilirmi ilk defa bu ay böyle oldubide bardağa idrarı yapıp bi kaç saat bekletip hamile olduğunu öğrenen varmı
Yapmadım da merak ettim ya gerçekmi acabaÖyle pis seyler yapma be
Yav susYapmadım da merak ettim ya gerçekmi acabatortu aşaya inerse bulut gibi hamile değilsin ama yukarı çıkarsa bulut gibi hamileymişsin öyle yazmışlar
Canım igne olcaktın sanki sen oldun mu?Kızlar yumurtlamami yoksa var mı daha yumurtlamaya ?
Canım igne olcaktın sanki sen oldun mu?
Perşembe randevu aldım doktora gitcem canımYav susİnsanlar ilimle bilimle gebelik testi icat etmiş. Tekrar al yap ya da acile koş. Hastane sana ne kadar uzak?
Bugüne iliskı verdi mi doktorun? Yumurtlama için Tnin daha koyu olmasi lazim diye biliyorum.Canım benim yarın kontrolüm var
Peki bakalim. Yapip buraya atarsin. Ben olsam simdi yapardim.Perşembe randevu aldım doktora gitcem canımtestide sabah yapcam inşaallah
Şeker testi var di you tube o doğru galiba ben denemedim ama video baya inandırıcıkızlar benim idrarım da tortu var ve bulanık gibi acaba neden hamilelik belirtisi olabilirmi ilk defa bu ay böyle oldubide bardağa idrarı yapıp bi kaç saat bekletip hamile olduğunu öğrenen varmı
Gebelik testimi buKızlar yumurtlamami yoksa var mı daha yumurtlamaya ?
Yarına kadar bekleyim varsa iyice kana karışsınPeki bakalim. Yapip buraya atarsin. Ben olsam simdi yapardim.
Oda yalan diyolar diyolar ya idrarın sıcaklığına göre şeker eriyo yada erimiyorŞeker testi var di you tube o doğru galiba ben denemedim ama video baya inandırıcı
Köpürmesi lazımmış canım erimesi değilOda yalan diyolar diyolar ya idrarın sıcaklığına göre şeker eriyo yada erimiyor
Inanmayin oyle seylerekızlar benim idrarım da tortu var ve bulanık gibi acaba neden hamilelik belirtisi olabilirmi ilk defa bu ay böyle oldubide bardağa idrarı yapıp bi kaç saat bekletip hamile olduğunu öğrenen varmı
Inanmayi oyle seylere karbonatla gebelik testi dediler bna komsular yaptim onlarin anlattigi gibi cok kopurdu gecen ay hamilesin dediler ama hamile degilmisimkızlar benim idrarım da tortu var ve bulanık gibi acaba neden hamilelik belirtisi olabilirmi ilk defa bu ay böyle oldubide bardağa idrarı yapıp bi kaç saat bekletip hamile olduğunu öğrenen varmı
Hmm ins olur cnm saglikla kucagina alirsin2.5 1 yildir bebek istiyorum.
Canım ovulasyon testiGebelik testimi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?