Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar benim idrarım da tortu var ve bulanık gibi acaba neden hamilelik belirtisi olabilirmi ilk defa bu ay böyle oldu bide bardağa idrarı yapıp bi kaç saat bekletip hamile olduğunu öğrenen varmı

kızlar benim idrarım da tortu var ve bulanık gibi acaba neden hamilelik belirtisi olabilirmi ilk defa bu ay böyle oldu bide bardağa idrarı yapıp bi kaç saat bekletip hamile olduğunu öğrenen varmı
Öyle pis seyler yapma be

Kızlar yumurtlamami yoksa var mı daha yumurtlamaya ?

Eklentiler

• IMG_20200216_153632.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 15
Yapmadım da merak ettim ya gerçekmi acaba tortu aşaya inerse bulut gibi hamile değilsin ama yukarı çıkarsa bulut gibi hamileymişsin öyle yazmışlar
Yav sus İnsanlar ilimle bilimle gebelik testi icat etmiş. Tekrar al yap ya da acile koş. Hastane sana ne kadar uzak?

Şeker testi var di you tube o doğru galiba ben denemedim ama video baya inandırıcı

Inanmayin oyle seylere
Inanmayi oyle seylere karbonatla gebelik testi dediler bna komsular yaptim onlarin anlattigi gibi cok kopurdu gecen ay hamilesin dediler ama hamile degilmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…