Benim 8.gun dündü çizgi çikmadı tekrar geri gelmesini bekliyorum.Günaydın kızlarbugün iğnemin 6.günü ve ben meraktan test yaptım sırf ikinci çizgiyi göreyim diye. 2 günde bir tekrarlamayı düşünüyorum inşallah çizgi hiç kaybolmaz, iğne etkisiyle olsa da görebilmek çok güzel
cnm gunaydin yeni gordum msjini yumurta takibinden sonra yapiliyo igne ortalama yumurtlamadan 14 gun sonra adet olyon bu normaldede bu sekildeAma o zaman adet niye böyle geç geliyor onu anlamadım
merve benimde bugün bembeyazKonunun adi ya vasi hatmi ama kapatti galiba arkadas.
Bebeğim 11. 12. Günden sonra yapcam ben artik beyazlasti bi kere.merve benimde bugün bembeyaz
Yapma yapma 12.gunu bekle en azGünaydın kizlar yaa bnide cok umutlandiriyonuz test yaparak igne etkisiylede olsa bnde mi yapsam acaba
oyle ama nedense beim umdum yokBebeğim 11. 12. Günden sonra yapcam ben artik beyazlasti bi kere.
Benim var ya.oyle ama nedense beim umdum yok
Of off nebilimyaBenim var ya.Umutsuz olma sen de lütfen.
Ben labquick kullandım bu ay sorun yaşamadımGünaydın kızlar, testlerden laboquick icin kotu yorumlar okudum internette, çok bozuk çıkıyor vs diye, hangi marka kullanıyorsunuz?
Olma olma. Enerjiyi iyi tutmak lazim. Belki sen olumsuza odaklayıp olumlu olursa sevincini arttirmak ters köse yapmak niyetindesin ama bence kötü düşünmek kötüyü çağırır.Of off nebilimya
silik çizgiyi hic göremiyorum yaa o siniirmi bozuyorOlma olma. Enerjiyi iyi tutmak lazim. Belki sen olumsuza odaklayıp olumlu olursa sevincini arttirmak ters köse yapmak niyetindesin ama bence kötü düşünmek kötüyü çağırır.
Ya birisi 12. Güne kadar görmüş. 13. Gün negatifi görmüş. Öyle daha zor. Iğne etkisi mi degil mi ayird edememek daha zor. Biz simdi biliyoruz ki etkisi gecti. Tekrar gorecegimiz silik cizgi insallah müjde olacak.silik çizgiyi hic göremiyorum yaa o siniirmi bozuyor
inşllahYa birisi 12. Güne kadar görmüş. 13. Gün negatifi görmüş. Öyle daha zor. Iğne etkisi mi degil mi ayird edememek daha zor. Biz simdi biliyoruz ki etkisi gecti. Tekrar gorecegimiz silik cizgi insallah müjde olacak.
Hisleriminden cok emin degilm var icimdeki ses cok yakin dioYapma yapma 12.gunu bekle en az
Benim 8.gun dündü çizgi çikmadı tekrar geri gelmesini bekliyorum.bu is cok karisik sakin bu cizgiye aldanma 12.gune kadar cizgisi devam edip 13de kaybolan var.
Günaydın kızlar, testlerden laboquick icin kotu yorumlar okudum internette, çok bozuk çıkıyor vs diye, hangi marka kullanıyorsunuz?
Benimde döngüm 30 gün ondan sanırım böyle oluyor. Pazartesi günü gidicem bakalım doktoraBen de şöyle biliyorum. Döngüsü 30 olan biri vardı 15.gün filan yumurtladığını düşünüyordu. Ovulasyon takibiyle bir ay 18inde bir ay da 19.gün yumurtladığını tespit etti. 2. Ay gebe kaldı 6 yıllık hasreti bitti.ne zaman gitcen doktora buraya da yaz bak ben de mrak ettim çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?