Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 8.gun dündü çizgi çikmadı tekrar geri gelmesini bekliyorum. bu is cok karisik sakin bu cizgiye aldanma 12.gune kadar cizgisi devam edip 13de kaybolan var.

Günaydın bebeklerim. Keyifler nasıl?

Günaydın kızlar, testlerden laboquick icin kotu yorumlar okudum internette, çok bozuk çıkıyor vs diye, hangi marka kullanıyorsunuz?

Günaydın kizlar yaa bnide cok umutlandiriyonuz test yaparak igne etkisiylede olsa bnde mi yapsam acaba

silik çizgiyi hic göremiyorum yaa o siniirmi bozuyor
Ya birisi 12. Güne kadar görmüş. 13. Gün negatifi görmüş. Öyle daha zor. Iğne etkisi mi degil mi ayird edememek daha zor. Biz simdi biliyoruz ki etkisi gecti. Tekrar gorecegimiz silik cizgi insallah müjde olacak.

Herkese hayırlı pazarlar sımdı kızlar ben ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum adetim 28 gun arayla oluyor ama ben ilk defa kullandığım ıcın bıttıgım gunun ardından basladım adetim 4 gun suruyor ben 5.gun basladım 2 cızgı de cıktı ama t olan inceydi dun yaptıgımda t cızgısı c ile aynı kalınlıkta fakat sılıktı bugun de oyle sımdı bu yumurtanın var oldugunumu gosterıyor henuz bir yumurtlama bekliyorum zaten o buyuk ihtimal adetımın ortalarında olacak boyle daha 5.6.gunlerde iki cızgıyı de gormek ne anlama geliyor onu merak ettim tecrubelılerden cevap bekliyorum

Benim 8.gun dündü çizgi çikmadı tekrar geri gelmesini bekliyorum. bu is cok karisik sakin bu cizgiye aldanma 12.gune kadar cizgisi devam edip 13de kaybolan var.

Bat gelmeden kendimi kaptırmamaya şartladım zaten yalancı çizgilerle avunuyorum şimdilik

Günaydın kızlar, testlerden laboquick icin kotu yorumlar okudum internette, çok bozuk çıkıyor vs diye, hangi marka kullanıyorsunuz?

Ben yeni aldım 20li laboquick marka, bence güvenilir. Burdaki yorumlarda iyiydi genelde

Benimde döngüm 30 gün ondan sanırım böyle oluyor. Pazartesi günü gidicem bakalım doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…