- 17 Aralık 2019
- 1.366
- 1.158
- 53
- 28
Amin insTez zamanda geçsin ağrısı
Bnm adet donemimde agrim sizim olmaz biraz bazen oda her ay degl siskinlik yada sinir olur hamileliklerimdede agri sanci asarme bas donmesi vs hic olmazsanmam ben evlendktensonra yumurtlamadan itibaren regle kdar cekiyorum
Benimki dolllenememis yumurta bende agri yapıyor regl olunca rahatlıyorum
Ama seninki catlamadan olabilir ilkdefaysa
ozaman catlama iğnesi etkisidirBnm adet donemimde agrim sizim olmaz biraz bazen oda her ay degl siskinlik yada sinir olur hamileliklerimdede agri sanci asarme bas donmesi vs hic olmaz
Eee nolcak boyle bi soyleyin lutfen acile gitsem mi acaba
ozaman catlama iğnesi etkisidir
Yaptırın canım belli olmaz sorun varsa belki ufak Bi önlem alınırKızlar bu ay bekliyorum umutluyum ama doktor bu ay olmazsa eşine sperm testi yapalım dedi şimdi aklım karıştı acaba eşimde mi sorun var diye bende önceki aylar hamilelik belirtileri vardı ama sonuç hüsran,ilk defa bu ay ciddi ciddi istedik ama olmazsa sayım yaptırsak mıgeriliyorum düşündükçe
çok ağrın varsa git şimdiden çok geçmiş olsun
[/QUOTE
Sagol cnm cok hafif azaldi gibi sanki ya agriya alisti bilmiyom biraz dha durcam olmzsa gderm
Ama o zaman adet niye böyle geç geliyor onu anlamadımOyle olsa adet tarihine kdar iliski derdi doktorlar gzum igneden sonra 3 gun diolar genelde igne hcg hormonu iceriyo fazla hormon oldgu icin catlamasi kolay oluyo
Anlamadım ki niye o zaman öyle oluyor.. Prolaktin yüksekti onu da düşürdükBence reglin gecikmesi direk catlamanin gecikmesiyle bağlantılı değil.
Bilemiyorum ki kimse iğneden sonra aynı günde olmuyorAnlamadım ki niye o zaman öyle oluyor.. Prolaktin yüksekti onu da düşürdük
Hmmm anladım neyse ben Doktor a sorayım bunu yumurtam ozaman geç mi çatlıyor sonuçta adet yumurta çatlamasına göre oluyor diye biliyorumBilemiyorum ki kimse iğneden sonra aynı günde olmuyor
Ben de şöyle biliyorum. Döngüsü 30 olan biri vardı 15.gün filan yumurtladığını düşünüyordu. Ovulasyon takibiyle bir ay 18inde bir ay da 19.gün yumurtladığını tespit etti. 2. Ay gebe kaldı 6 yıllık hasreti bitti.Hmmm anladım neyse ben Doktor a sorayım bunu yumurtam ozaman geç mi çatlıyor sonuçta adet yumurta çatlamasına göre oluyor diye biliyorum
Ne çekiliyor ve kaç tane?Kızlar her gün birine tesbih cekiyoruz gelmek isteyen var mı?Dasmeer Optimussprime ve diger ballarım?
Dur seni konuya etiketleyeyim.Ne çekiliyor ve kaç tane?
Benimde etiketler mısın cnm bakiyim bende ney icinDur seni konuya etiketleyeyim.
ben varim nereyeKızlar her gün birine tesbih cekiyoruz gelmek isteyen var mı?Dasmeer Optimussprime ve diger ballarım?
Konunun adi ya vasi hatmi ama kapatti galiba arkadas.ben varim nereye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?