- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.074
- 133
- 30
Bugüne iliskı verdi mi doktorun? Yumurtlama için Tnin daha koyu olmasi lazim diye biliyorum.
Kiminde erimemesi lazım kiminde köpürmesi lazım diyor bende anlamadımKöpürmesi lazımmış canım erimesi değil
İnşaallah en kısa zamanda hamilelik testi olur canımCanım ovulasyon testi
Yok inanmadım sormak istedim genedeInanmayin oyle seylere
Inanmayi oyle seylere karbonatla gebelik testi dediler bna komsular yaptim onlarin anlattigi gibi cok kopurdu gecen ay hamilesin dediler ama hamile degilmisim
İnsAllah canımİnşaallah en kısa zamanda hamilelik testi olur canım
Amin canımİnsAllah canım
Kaset testlerde yaniltici olabiliyo bnce en garantisi beta testiYok inanmadım sormak istedim genede
O zaman bilime çelme takmayalım testlere devamKiminde erimemesi lazım kiminde köpürmesi lazım diyor bende anlamadım
Bana kontrole gelmeden önceki gün dedi ve de igneyi yaptiktan 36 saat sonra verdi. Ve ertesi gün. Sonra da gün aşırı.Hayır canım daha bişey demedi ama büyük ohtal yarına vercek
Bana kontrole gelmeden önceki gün dedi ve de igneyi yaptiktan 36 saat sonra verdi. Ve ertesi gün. Sonra da gün aşırı.
Perşembe doktora gitcem bakalım ne olcakKaset testlerde yaniltici olabiliyo bnce en garantisi beta testi
AynenO zaman bilime çelme takmayalım testlere devam
Hiç şaşmaz sabahtan gelirdi demiştinDün olması gereken adet hala yok test negatif saçma sapan bi durumdayım
Testte hayalet de olsa çıkması gerekirdiHiç şaşmaz sabahtan gelirdi demiştinBelki de geç dollenme filandır.
Çizgi çatlatma iğnesinden çünkü :/agri bendede cokdaa cizgi vardiyon neden umutsuzsun
Hmm benimde geçti bembeyaz karin ve kasik agrim cok istee adet olacam gibi 6aydır hepboyle sonrada adet istee klasikÇizgi çatlatma iğnesinden çünkü :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?