Of ya öyle demesene igne olali daha 9 gün oldu bu kadar erken regl mi gelir. Benim de kasıklar ağriyo sol taraf biraz daha yogun. Insallah bebistendir.
Umudunu yitirmeeee.Testte hayalet de olsa çıkması gerekirdi
Sormasi ayio nasil lekelenme bak net kirmizi olana kadar emin olma bnm ilk gebeligimde tam adet günümde kanamam basladi ama inan gebe oldugumu bilmiyodum once leke leke geldi sonta biraz olmaya basladi ama net kirmizi degildi kirmizi kahverengi karisimi tuhaf birseydi neyse bn onmsemedim oglene dogru geldi gece bitti neyse bi gun komsuyla otruyoduk ya abla dedim kendimi tuhaf hissediyom ruhen dedim adetimde 1 gun oldu gecti dedim galiba ondan kiz hamile olma dedi yok ya degilimdir korunmayi birakir birakmaz kim hamile kalmis da bn kalcam dedim belli olmaz sabah doktora git dedi bni ikna etti bn gittim muayene oldum kan verdim sonuc almaya gitmedim aksam tekrar oturduk naptin sonucu dedi gitmedim almaya yarin carsiya cikcam gder alrim dedm kizdi hmn onternetten bakti valla bilmiyomda galiba hamileain dedo inanmadim saglik ocaginin hemsiresini ardi pda hamile dedi inanmadm bn akraba bir kac hemsireyi aradim onlarda hamilesin deyince supelendim ertesi gunu doktora gittigimde ogrendim gebe oldugumu ama uzun surmedi melegim gercekten melek oldu uctuumerve cnm merhaba ben adet oluyorum sanirim lekelerim gelmeye basladi yeni bat 16 mart yapalım bu ayda tutmadi
merve cnm merhaba ben adet oluyorum sanirim lekelerim gelmeye basladi yeni bat 16 mart yapalım bu ayda tutmadi
Herkeste farklı oluyor o canım, bende yerlestikten sonra başlamıştı hemen,daha idrar testlerim negatifti oyle diyeyim,ama ben bir gariplik olduğunu hissediyordum,bir de adet olacagim gun ayni adet ağrısı gibi ağrım oldu hatta üzüldüm bu ay da olmamış diye, aslında onlar yerleşme ağrılarıymışBu gebelikte uyku isteği ne zaman başlıyor?
Yoo gayet de iyi ben geçende birine verdim hamileliğini dakikasında öğrendiGünaydın kızlar, testlerden laboquick icin kotu yorumlar okudum internette, çok bozuk çıkıyor vs diye, hangi marka kullanıyorsunuz?
Gebelik değil de ovulasyon testleri için araştırıyorum canımYoo gayet de iyi ben geçende birine verdim hamileliğini dakikasında öğrendi
Hee onu bilmiyorum canımGebelik değil de ovulasyon testleri için araştırıyorum canım
Hayrlisi bklmPerşembe doktora gitcem bakalım ne olcak
İşte bunlar hep var kasık ağrısı filan. Ama geçen ay da vardı bu iğne yapıyor böyle şeyler. Ama bu ay esktradan bir uyku başladı. bebem yeni yerleşmiştir inşallah benim deHerkeste farklı oluyor o canım, bende yerlestikten sonra başlamıştı hemen,daha idrar testlerim negatifti oyle diyeyim,ama ben bir gariplik olduğunu hissediyordum,bir de adet olacagim gun ayni adet ağrısı gibi ağrım oldu hatta üzüldüm bu ay da olmamış diye, aslında onlar yerleşme ağrılarıymış
Olabilir canımİşte bunlar hep var kasık ağrısı filan. Ama geçen ay da vardı bu iğne yapıyor böyle şeyler. Ama bu ay esktradan bir uyku başladı. bebem yeni yerleşmiştir inşallah benim de
Cnm oncelikle gecmis olsun ben bu sabah da test yaptim.negatifti benim bu sekilde oluyor lekelenme normal akintim sutlu kahve seklinde oluyor sonra devamı geliyor hayırlisi olsun cnm hakkımızda agrımda basladı bu ay cok güzel yumurtlamistim artik esimde birseyler oldugunu dusunuyorum . Önümüzde ki ay da olmazsa caksır suyu icecegimSormasi ayio nasil lekelenme bak net kirmizi olana kadar emin olma bnm ilk gebeligimde tam adet günümde kanamam basladi ama inan gebe oldugumu bilmiyodum once leke leke geldi sonta biraz olmaya basladi ama net kirmizi degildi kirmizi kahverengi karisimi tuhaf birseydi neyse bn onmsemedim oglene dogru geldi gece bitti neyse bi gun komsuyla otruyoduk ya abla dedim kendimi tuhaf hissediyom ruhen dedim adetimde 1 gun oldu gecti dedim galiba ondan kiz hamile olma dedi yok ya degilimdir korunmayi birakir birakmaz kim hamile kalmis da bn kalcam dedim belli olmaz sabah doktora git dedi bni ikna etti bn gittim muayene oldum kan verdim sonuc almaya gitmedim aksam tekrar oturduk naptin sonucu dedi gitmedim almaya yarin carsiya cikcam gder alrim dedm kizdi hmn onternetten bakti valla bilmiyomda galiba hamileain dedo inanmadim saglik ocaginin hemsiresini ardi pda hamile dedi inanmadm bn akraba bir kac hemsireyi aradim onlarda hamilesin deyince supelendim ertesi gunu doktora gittigimde ogrendim gebe oldugumu ama uzun surmedi melegim gercekten melek oldu uctuu
Insallah hayal kirikligi olmaz da umutluyum.Olabilir canıminşallah güzel haberler verirsin bu ay sanki sende farklı bir his var
Eşinizi de götürün doktora ayıp degil cogu kisinin esinde cıkıyor bu araCnm oncelikle gecmis olsun ben bu sabah da test yaptim.negatifti benim bu sekilde oluyor lekelenme normal akintim sutlu kahve seklinde oluyor sonra devamı geliyor hayırlisi olsun cnm hakkımızda agrımda basladı bu ay cok güzel yumurtlamistim artik esimde birseyler oldugunu dusunuyorum . Önümüzde ki ay da olmazsa caksır suyu icecegim
aynen ikincide vargibi hadi inşalalhEki Görüntüle 2591817
Bu 8.gün
Eki Görüntüle 2591818
Bu 9.gün
Optimussprime Dasmeer 8.gün çok net opak beyaz 9.gün biraz pembelik var fotografta belli olmuyor.
Bu azimle bu aşırı umutla zaten benim 2. Çizgi bebe olmazsa da çıkacakAynen
aynen ikincide vargibi hadi inşalalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?