- 14 Ocak 2020
- 979
- 532
- 53
- 31
Şimdilik aynı evde yaşamaya devam. Sıkıntısı çok büyük herşeye karışıyor dışarı çıkamıyoruz dün uzanmış TV izliyorum yiyeceklerimiz bitti kalktım mutfağa götürdüm geldiğimde kaynanam koşmuş yerime oturmuş televizyonu da değiştirmiş. Geçen kavga ettik işten gittim ertesi gün baktım salon bomboş almış takımı kendi odasına koymuş oradaki eski çekyatı benim salona koymuş. Düşün keratin yapacam diyorum 100 lira. Ne gerek var kocan işsiz git fotoğrafçı ya ver boya yapma diyor saçlarım bembeyaz en son düğünümde boyadım 4 ay önce. Herşey sıkıntı. Dün gece dedim daha eşime çocuk olunca hergün kavga olacak biliyorsun değil mi diye. Normal sohbet ederken bile karışıp küfür eden kaynanam yüzünden çocuğumun ilk kelimesi küfür olmasın diye doğum yapınca işi bırakma kararı aldımKendi evinize geçme ihtimaliniz var mi böyle mi devam edeceksiniz. Ben de 6 aya kadar buyukler yok ama 2 gorumceyle, 1 yila kadar da 1 gorumceyle yasamak zorunda kaldim. O işler zor oluyor kalabalık evde bu bile etkiliyordur canım.Ve 3 ay çok çok yeni zaten tedaviye nasil basladilar ki bu kadar erken?
![]()