Muadili bnm kiAy evet vurulurken hiçbir şey yoktu. şuan adım atamıyorum
aynı iğneyi mi göbekten vuruluyorsunuz siz?
Anladım bu sefer pozitifi almak nasip olsunmerhaba,
bir önceki denememde embriyolar bölünmemişti transfer olamamıştım. ilk kez transfer aşamasına gelebildim bakalım
Estrofemi kestimi dünkü değere göreHiç bilemiyorum neye göre karar verdiler. Benim dünkü kontrolde rahim kalınlığım 12 idi. Belki de etken bu değerdir.. bilemiyorum.
Bizimkisi sebepsiz infertiliteHepiniz inslalah hayırlı güzel sonuçlarınzi yazarsınız. Bejim sorum kızlar tüp bebek kimden dolayı yapıyorsunuz özel olmazsa
Valla ben bsfer heryere döndümBilmiyorum da klinikte herkese öyle yapıyorlar bzm sanırım bir arkdsta öyle demişti huylandim bende yeni başladım işte sağa donmeyr bakma ben pinpirikliyim sen keyfine bak
hayır 4 haptan 1 hapa düşürdüEstrofemi kestimi dünkü değere göre
her gün yaa 10 tane var toplamMuadili bnm kiprolutex adı göbekten bu her gün kalcadan vurdurmak zor çünkü bide o dediğin gibi baştan değil de sonradan top gibi kaliyo deri içinde ilk dusukte çok yaptırmıştım ben progestan kalcadan zor kuzu senin her gün mü verdi
inşallah hepimiz yakamızı kurtaralım artıkAnladım bu sefer pozitifi almak nasip olsun
O zor valla git gel vurdur zahmetli göbekten rahat bnce alıştım kndm yapmaya bide kan sulandirici var benim bnm de göbek kevgir olduher gün yaa 10 tane var toplam
yarına bu bacağın acısı geçse bari de öbürü vurulunca bu bacağın üzerine basabilsem
Evet on ikiden yüksek olmaması lazımhayır 4 haptan 1 hapa düşürdü
Aminnnnn aminnnnnnninşallah hepimiz yakamızı kurtaralım artık
benim erken menopozHepiniz inslalah hayırlı güzel sonuçlarınzi yazarsınız. Bejim sorum kızlar tüp bebek kimden dolayı yapıyorsunuz özel olmazsa
Canım bizim önceki örnek verişlerimizde en az 4 gün istemişlerdi. Bu sefer sormamıştım 6 çok geldi bana kızlar da 3 dedikleri için 4 diye ayarladım. Ama toplama işi bir gün sarktı yine 5 olacak. Yarın bir sorucam doktoraYa 5-6 gün olmuş eşiminde. Ben de şimdi sordum keşke daha önce boşalma olsaydı. Kalitesi düşüyor mu ya
Sor bakalım aman ne zor işler. Yarın zaten iyi değilse spermler döllenme olmaz sanırım sigara falan da çok içmişti bir önceki gün.Canım bizim önceki örnek verişlerimizde en az 4 gün istemişlerdi. Bu sefer sormamıştım 6 çok geldi bana kızlar da 3 dedikleri için 4 diye ayarladım. Ama toplama işi bir gün sarktı yine 5 olacak. Yarın bir sorucam doktora
Canım keşke içmeseydi sigara birşey olmaz belki ama etkileyebilir kalitesini doktor bize öyle demişti kesinlikle içmşyceskin sonra istediğin kdr iç dedi eşim 20 gün falan içmemiştiSor bakalım aman ne zor işler. Yarın zaten iyi değilse spermler döllenme olmaz sanırım sigara falan da çok içmişti bir önceki gün.
Yarın mı toplama işlemi? Olur olur düşünme hiç onlar taze canlıları seçerler aradan teknoloji boşuna mı varSor bakalım aman ne zor işler. Yarın zaten iyi değilse spermler döllenme olmaz sanırım sigara falan da çok içmişti bir önceki gün.
İçmemek en güzeli tabii ama bizim doktorumuz o kadar katı sınırlama getirmedi. Benim eşimde içiyor az iç dedi sadeceSor bakalım aman ne zor işler. Yarın zaten iyi değilse spermler döllenme olmaz sanırım sigara falan da çok içmişti bir önceki gün.
Bizimki içmiyceksin dedi valla ondan sonra ne kdr içersen iç dedi sen ozamana kadar bana lazımsın dedi erkekte de bayandada içmeyi önermiyorlar nkdr etki eder bilemem ama bizim doktorumuz öyle söylediİçmemek en güzeli tabii ama bizim doktorumuz o kadar katı sınırlama getirmedi. Benim eşimde içiyor az iç dedi sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?