ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Ay evet vurulurken hiçbir şey yoktu. şuan adım atamıyorum
aynı iğneyi mi göbekten vuruluyorsunuz siz?
Muadili bnm ki prolutex adı göbekten bu her gün kalcadan vurdurmak zor çünkü bide o dediğin gibi baştan değil de sonradan top gibi kaliyo deri içinde ilk dusukte çok yaptırmıştım ben progestan kalcadan zor kuzu senin her gün mü verdi

Bilmiyorum da klinikte herkese öyle yapıyorlar bzm sanırım bir arkdsta öyle demişti huylandim bende yeni başladım işte sağa donmeyr bakma ben pinpirikliyim sen keyfine bak
Valla ben bsfer heryere döndüm ilkinde kurulu robottum bunda biraz saldım kendimi ya aman olacaksa olacak havasındayım bakalım nasıl rahat edersem öyle ytıom

her gün yaa 10 tane var toplam
yarına bu bacağın acısı geçse bari de öbürü vurulunca bu bacağın üzerine basabilsem

her gün yaa 10 tane var toplam
yarına bu bacağın acısı geçse bari de öbürü vurulunca bu bacağın üzerine basabilsem
O zor valla git gel vurdur zahmetli göbekten rahat bnce alıştım kndm yapmaya bide kan sulandirici var benim bnm de göbek kevgir oldu

Ya 5-6 gün olmuş eşiminde. Ben de şimdi sordum keşke daha önce boşalma olsaydı. Kalitesi düşüyor mu ya
Canım bizim önceki örnek verişlerimizde en az 4 gün istemişlerdi. Bu sefer sormamıştım 6 çok geldi bana kızlar da 3 dedikleri için 4 diye ayarladım. Ama toplama işi bir gün sarktı yine 5 olacak. Yarın bir sorucam doktora

Sor bakalım aman ne zor işler. Yarın zaten iyi değilse spermler döllenme olmaz sanırım sigara falan da çok içmişti bir önceki gün.

Sor bakalım aman ne zor işler. Yarın zaten iyi değilse spermler döllenme olmaz sanırım sigara falan da çok içmişti bir önceki gün.
Canım keşke içmeseydi sigara birşey olmaz belki ama etkileyebilir kalitesini doktor bize öyle demişti kesinlikle içmşyceskin sonra istediğin kdr iç dedi eşim 20 gün falan içmemişti

Yarın mı toplama işlemi? Olur olur düşünme hiç onlar taze canlıları seçerler aradan teknoloji boşuna mı var

İçmemek en güzeli tabii ama bizim doktorumuz o kadar katı sınırlama getirmedi. Benim eşimde içiyor az iç dedi sadece

İçmemek en güzeli tabii ama bizim doktorumuz o kadar katı sınırlama getirmedi. Benim eşimde içiyor az iç dedi sadece
Bizimki içmiyceksin dedi valla ondan sonra ne kdr içersen iç dedi sen ozamana kadar bana lazımsın dedi erkekte de bayandada içmeyi önermiyorlar nkdr etki eder bilemem ama bizim doktorumuz öyle söyledi

Bizim problem erkek değil benim rezervim az. Belki o yüzden bişey demediler bize. Opu bugün oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…