Bizimkide erkek değil bende değilim sebepsiz her doktor farklıdır bizimkisi uygun görmediBizim problem erkek değil benim rezervim az. Belki o yüzden bişey demediler bize. Opu bugün oldu.
geçmiş olsun sana da bunu atlattın inşallah güzelce döllenirler bir kaç güne transfer olursun sen de hadi bakalım..Bizim problem erkek değil benim rezervim az. Belki o yüzden bişey demediler bize. Opu bugün oldu.
Sizinki doğrusunu demiş gibi bizimki o potansiyeli görmediği için öyle demiş olabilirBizimkide erkek değil bende değilim sebepsiz her doktor farklıdır bizimkisi uygun görmedi
Yok canım ondan dememiştir de yani normaldede sigara kadındada erkektede etki ediyor bu bilimsel olarak açıklanmış birşey umarım içenlerde de zararı olmaz herkesin ki sağlıklıca döllenir tüp bebek hassas bir durum olduğu için dikkat ediyoruz mecbur normal yolla sigara içip hamile kalanlarda var ama bizler öyle değiliz malesef elimizi taşın altına koycaz mecbur.Sizinki doğrusunu demiş gibi bizimki o potansiyeli görmediği için öyle demiş olabilirkaç embriyo kondu canım sana konuşuldu mu unuttum
Eğer döllenirse inşallah olur.geçmiş olsun sana da bunu atlattın inşallah güzelce döllenirler bir kaç güne transfer olursun sen de hadi bakalım..
Tiryaki oldukları için durmaları zor oluyor sıkma canını sağlıksız denen embryolar bile tutunuyor olacağı varsa en iyilerini seçerler mutlaka döllenen olur canımİçmese iyiydi de bu aralar psikolojisi de bozuk biraz ,içme desem daha kötü olacakmış opu da örnek de veremezmiş rahatlaması gerekmiş. Bakalım nolcak. Çok stresliyim.
Ne zaman çağırdılar kan testineYok canım ondan dememiştir de yani normaldede sigara kadındada erkektede etki ediyor bu bilimsel olarak açıklanmış birşey umarım içenlerde de zararı olmaz herkesin ki sağlıklıca döllenir tüp bebek hassas bir durum olduğu için dikkat ediyoruz mecbur normal yolla sigara içip hamile kalanlarda var ama bizler öyle değiliz malesef elimizi taşın altına koycaz mecbur.Benim ikinci denemem iki tane konuldu
Döllenir inşallah ben de cumartesiden sonra aynı psikolojide olucam. Hamile olduktan sonra da endişeler hiç bitmiyor özellikle kayıp yaşayanlar için. Hakkımızda hayırlısı sabır gerektiren bir süreç zaman yavaşladı sankiEğer döllenirse inşallah olur.
10gün sonraNe zaman çağırdılar kan testine
Güzel sonuçlarla gel inşallah. Bende de rahim perdesi var, önce o alınacak, sonra 3 aylık bir menapoz sürecine gireceğim (kistlerimin küçülmesi için). Bugün embriyolarımın 5. günü ama hala aramadılar bilgi için.bende miyom vardı önce onu aldırdım sonra yumurtalarım toplandı doktor rahmi dinlendirelim biraz dedi o yüzden şubatta adet olduktan sonra kısmetse transferşm olucak
Napiyon kuzu 2. Günün nasıl10gün sonra
Valla kuzum hiç transfer olmamış gibiyim yahuNapiyon kuzu 2. Günün nasıl
Hassas testleri bitirdim adı testte çok silik yakaladım bugün çok ağrım var adet sancısı resmen yatıyorum hep. İki gündür meme uçlarım sızlıyor bide elektrik çarpması gibi ama ağrı canımı sıktı hc olmamıştı böyle evham yaptım çok tutunmadan duscek sanki öyle kasik bel ağrısı var şuanValla kuzum hiç transfer olmamış gibiyim yahuyatıyom kalkıyom geziom biraz evin içinde senin Nasıl geçiyo
Panik yapma kuzum tutunma belirtisi olabilir onlar silik çıktıysa olması çok yüksekHassas testleri bitirdim adı testte çok silik yakaladım bugün çok ağrım var adet sancısı resmen yatıyorum hep. İki gündür meme uçlarım sızlıyor bide elektrik çarpması gibi ama ağrı canımı sıktı hc olmamıştı böyle evham yaptım çok tutunmadan duscek sanki öyle kasik bel ağrısı var şuan
İnşallah sağlıcakla döllensinlerBugün opu yapıldı 6 tane toplanıldı yarın aricam bakalım ne dicekler...
Teşekkür ederiz canım sende hayırlısıyla kucağına al inşallahArkadaşlar transferden sonra dinlenin ilk 3 gün çok önemli ondan sonra da sürekli hareketlerinize dikkat edin. İlaçlar dan dolayı kilo alabiliyorsunuz beslenmenize dikkat edin ve günde 3 öğün ev yoğurdu tüketin
Bugün 1. Gün diye sayıyolarmış ben arayıp sorucam ona göre transfer gününü söyliceklermiş. Birde benim progesteron yüksek döllenmeye göre bakıcaklarmış transfereİnşallah sağlıcakla döllensinleryarın ikinci günlerimi oluyordu embriyoların dondurma sırasında arayıp haber vermeleri lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?