- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 36
Senin kaçıncı transferin arkadaşımBen ztn hep 5. Gün öğreniyorum da düşük oluyo ondan evham yapıyorum tutmasına bile sevinemiyorum bu yüzden 11i test günüm
ay amin insallah canim benim Rabbim buyukHadi gözünaydın inşallah güzel haberler verirsin darısı başımıza
sağol canim benim 1 tane 5. gün konuldu canim ben 2 tane istemedim eşim uzakta ya tek basimamucadele ediyorum çok zor oluyorAy hadi Hayırlı olsun canımbebişlerimiz sımsıkı tutunsunlar bize kaç tane kaçınc gün embriyosu konuldu canım
Anladım kuzum olsun yeterki tutsunda hayırlısı ile ağrı sızı varmısağol canim benim 1 tane 5. gün konuldu canim ben 2 tane istemedim eşim uzakta ya tek basimamucadele ediyorum çok zor oluyor
sağol canim benim 1 tane 5. gün konuldu canim ben 2 tane istemedim eşim uzakta ya tek basimamucadele ediyorum çok zor oluyor
Anladım kuzum olsun yeterki tutsunda hayırlısı ile ağrı sızı varmı
[/QUOTE
aynen canim yeterki sağlıkla gelsinler de şuan yok canim benim şöyle bir olayim var o rahimi açmak için taktıkları şey çok canımı yakmıştı geçen sefer doktoruma söyledim yavaşça taktı bu kez çok canim yanmadi . birde ben su icmedim fazla baktilat sıkışık değilsin dediler 5 bardak su içtim yok hala değilsin diyorlar alttan siringayla mesaneni su doldurdu doktorum sonra transfer etti
sadece idrar yaparken biraz canim yanıyor yarin kan vericem ona gore iğne verebiliriz yada vermeyiz dedi . bakalim gecen sefer kan değerime gore ilacı arttırmıştı bakalim hayirlisiAnladım kuzum olsun yeterki tutsunda hayırlısı ile ağrı sızı varmı
Ne ilacı veriyorlar canımsadece idrar yaparken biraz canim yanıyor yarin kan vericem ona gore iğne verebiliriz yada vermeyiz dedi . bakalim gecen sefer kan değerime gore ilacı arttırmıştı bakalim hayirlisi
estrofem kullanıyorum canim dupaston ve jel geçen sefer kandan sonra estrofemin sayısını arttirmistiNe ilacı veriyorlar canım
Anladım canım ben transferden sonra hiç kan vermedim hep önce verdim dupaston ne işe yarıyorduestrofem kullanıyorum canim dupaston ve jel geçen sefer kandan sonra estrofemin sayısını arttirmisti
Ayy canım senden haber almayı bekliyordum nasılsın kaç embriyo transfer edildi hayırlısı ile benim transferden cumartesi olcakkızlar bende transferimi oldum geldim çocuğumu aldim ordan geldim
çok dua ediyorum insallah 2020 bizim yilimiz olsun hepimizin kucağı dolsun Inşallah
Soruma cevap buldum şuanda . Sımsıkı tutunsun inşallah yavrun sanaa canımsağol canim benim 1 tane 5. gün konuldu canim ben 2 tane istemedim eşim uzakta ya tek basimamucadele ediyorum çok zor oluyor
amin canim benim cümlemizin kucaklaribir an önce dolsunSoruma cevap buldum şuanda . Sımsıkı tutunsun inşallah yavrun sanaa canım
tam bilmiyorum canım ama tutunmayı kolaylaştırmak için sanırım bana hamileliğin 11 . haftasına kadar bütün ilaçlara devam dedi doktorum . doktordan doktara değişiyor aynı merkezde farklı doktorlara tedavi olduğumuz arkadaşlarım bile farklı ilaçlar kullanıyoruzAnladım canım ben transferden sonra hiç kan vermedim hep önce verdim dupaston ne işe yarıyordu
Ayy canım senden haber almayı bekliyordum nasılsın kaç embriyo transfer edildi hayırlısı ile benim transferden cumartesi olcak
Evet canım öyle değişiyor herkesin tedavisi farklıtam bilmiyorum canım ama tutunmayı kolaylaştırmak için sanırım bana hamileliğin 11 . haftasına kadar bütün ilaçlara devam dedi doktorum . doktordan doktara değişiyor aynı merkezde farklı doktorlara tedavi olduğumuz arkadaşlarım bile farklı ilaçlar kullanıyoruz
Benim ilk tüp bebek denemem canım, yumurta toplanma işlemi için gelişmesi ve sayı artması için olan iğnelerden oldum. (Menopur 225 vuruldum çoğunlukla)Ne ignesi oluyosunuz canim ?
Daha transfer olmadım yarın kontrolüm var, bi aksilik olmazsa herhalde haftaya transfer olurum. 3.gün olmasına takılmayın kalitesi iyi olsun yeterMerhaba benimde 1. Kalite 3. Gün embryosu 5 tane embriyom var donduruldu siz transfer oldunuz mu ne süreçtesiniz acaba inslalah rabbim gönlümüze göre verir ben çok korkuyorum 3. Gün embryosu olduğundan dolayıMor_cicek
Ben bu 3. gün 5. gün olayını buradan öğrendim. Biraz araştırdım kişiye göre farklılaşabilen bir durum. Endişe etmeyin bence doktor güzel açıklamış.Merhaba benimde 1. Kalite 3. Gün embryosu 5 tane embriyom var donduruldu siz transfer oldunuz mu ne süreçtesiniz acaba inslalah rabbim gönlümüze göre verir ben çok korkuyorum 3. Gün embryosu olduğundan dolayıMor_cicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?