ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

sağol canim benim 1 tane 5. gün konuldu canim ben 2 tane istemedim eşim uzakta ya tek basimamucadele ediyorum çok zor oluyor

kızlar bende transferimi oldum geldim çocuğumu aldim ordan geldim
çok dua ediyorum insallah 2020 bizim yilimiz olsun hepimizin kucağı dolsun Inşallah
Ayy canım senden haber almayı bekliyordum nasılsın kaç embriyo transfer edildi hayırlısı ile benim transferden cumartesi olcak

Anladım canım ben transferden sonra hiç kan vermedim hep önce verdim dupaston ne işe yarıyordu
tam bilmiyorum canım ama tutunmayı kolaylaştırmak için sanırım bana hamileliğin 11 . haftasına kadar bütün ilaçlara devam dedi doktorum . doktordan doktara değişiyor aynı merkezde farklı doktorlara tedavi olduğumuz arkadaşlarım bile farklı ilaçlar kullanıyoruz

Ayy canım senden haber almayı bekliyordum nasılsın kaç embriyo transfer edildi hayırlısı ile benim transferden cumartesi olcak

bakalim beklemedeyiz artık önüme koydum havuç kuru kayısı kuru incir birde şu şişesi
Rabbim ol desin olsun. sadece tutunması değil sorun devam olsun sağlıcak la doğsunlar. ben geçen yaptırdığımda tutundu ama kalbi atmadı o daha zor birde kürtaj oldum oda zor baya zorluk çektim Rabbim çektiğimiz bütün açıları unutturacak mutluluklar yasatsin

Evet canım öyle değişiyor herkesin tedavisi farklı

Merhaba benimde 1. Kalite 3. Gün embryosu 5 tane embriyom var donduruldu siz transfer oldunuz mu ne süreçtesiniz acaba inslalah rabbim gönlümüze göre verir ben çok korkuyorum 3. Gün embryosu olduğundan dolayı Mor_cicek

Daha transfer olmadım yarın kontrolüm var, bi aksilik olmazsa herhalde haftaya transfer olurum. 3.gün olmasına takılmayın kalitesi iyi olsun yeter

Ben bu 3. gün 5. gün olayını buradan öğrendim. Biraz araştırdım kişiye göre farklılaşabilen bir durum. Endişe etmeyin bence doktor güzel açıklamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…