Biri 7 haftalık oldu kese bozuldu diğeri kimyasal oldu zaten şimdi yaptım düne göre koyulasti kan mı versem bugün bilemedimYapma canım busefer düşmeyecek Allah’ın izniyle ona odaklanma ne kadar zor olsada düşünce çok önemli düşük ne kadarlıkken oluyordu
Üçüncü transferim ilki 7 haftalık düşük ikincisi kimyasal oldu. Pozitif görüyorum da sonu gelmiyo arkadaşım ondan sevinemiyorum. Maşallah sen de sağ salim al kucağına inşallahSenin kaçıncı transferin arkadaşım
Evet canım kan ver için rahatlasınBiri 7 haftalık oldu kese bozuldu diğeri kimyasal oldu zaten şimdi yaptım düne göre koyulasti kan mı versem bugün bilemedim
Bu sefer inşallah olumlu olur canım benim çok zor cunki hayal.kırıklığı genetik yatırdinizmi.ilk hafta çoğu dusuk ondan olabiliyormuşÜçüncü transferim ilki 7 haftalık düşük ikincisi kimyasal oldu. Pozitif görüyorum da sonu gelmiyo arkadaşım ondan sevinemiyorum. Maşallah sen de sağ salim al kucağına inşallah
Salı asıl tahlil günü bugün versem pazar da veririm salı ztn hastaneye gondericem ilaçları da öyle Bi yazmışlar tam o gün bitiyoEvet canım kan ver için rahatlasın
Evet ilk dusukte istedi daha bsy çıkmadı ona rağmen yine kan sulandirici verdi bna doguma kdr kullanılacak. İnşallah hep beraber güzel haber alalım burdaBu sefer inşallah olumlu olur canım benim çok zor cunki hayal.kırıklığı genetik yatırdinizmi.ilk hafta çoğu dusuk ondan olabiliyormuş
Aynen ilaçlar o gün bitiyor benimkilerde öyleSalı asıl tahlil günü bugün versem pazar da veririm salı ztn hastaneye gondericem ilaçları da öyle Bi yazmışlar tam o gün bitiyo
Çok aklına takılıyorsa ver canım bugün. Sonra duruma göre salıyı beklersin. İnşallah güzel sonuçlar alırsın ve devamı da gelir buseferSalı asıl tahlil günü bugün versem pazar da veririm salı ztn hastaneye gondericem ilaçları da öyle Bi yazmışlar tam o gün bitiyo
Canım bu 6. Ve 5. Gün embiriyo arasında fark var mi. Misal 5 aa 6 aa arasında fark var mikızlar benimde moralim acayip bozuk dün transfer olurken 1 tane 5. gun 2 tane 3. gun dondurulmusum vardi 1 tane 5. gun transfer edildi diğer 2 sini 5. güne gidecek mi diye bakmışlar gitmiş sonra 1 tanesi 6. güne gidermi diye bakmışlar o olmuş ve bunu bana sormadan yapıyorlar acayip moralim bozuldu
Gitmiş mi peki canım çöp mü olmuş yoksakızlar benimde moralim acayip bozuk dün transfer olurken 1 tane 5. gun 2 tane 3. gun dondurulmusum vardi 1 tane 5. gun transfer edildi diğer 2 sini 5. güne gidecek mi diye bakmışlar gitmiş sonra 1 tanesi 6. güne gidermi diye bakmışlar o olmuş ve bunu bana sormadan yapıyorlar acayip moralim bozuldu
Gönül ister hep kan vereyimÇok aklına takılıyorsa ver canım bugün. Sonra duruma göre salıyı beklersin. İnşallah güzel sonuçlar alırsın ve devamı da gelir busefer
İlacı sordum biraz daha gecikme olursa dediler bekliyorum hala canimBirşey olmaz herlde adetin üstünden hesaplayıp yapıyorlar ya ona göre ayarlarlar ilaçta verblrler adet olması için
Anladım canım inşAllah gelir gelmezsede ilaçla olursunİlacı sordum biraz daha gecikme olursa dediler bekliyorum hala canim
evet canim 1 tanesi gitmiş niye bize bilgi vermeden onuda çözdüler anlamadim zaten 5. gun embriyon vardiGitmiş mi peki canım çöp mü olmuş yoksa
tutunma olarak şans biraz canımda bilerek bakiyolarki 6. güne gidecek kadar güçlümü diye sanirimCanım bu 6. Ve 5. Gün embiriyo arasında fark var mi. Misal 5 aa 6 aa arasında fark var mi
Kuzum öyle şeyleri sormuyo embriyolog gelişime göre karar veriyo kalitesi mesela 5. Gün 2bc oldu bu kötü Bi kalite cozulurken bu zaten bozulur. 6. Gune yeni başlarken yüksek kaliteden başlar dondururken de problem çıkarmaz şansını denemiş yoksa 5. Günden ölecekmiş öyle düşün 3. Günlerin de varmış üzme kndini hiçevet canim 1 tanesi gitmiş niye bize bilgi vermeden onuda çözdüler anlamadim zaten 5. gun embriyon vardi
Olsun canım ölmediyse sorun yok hiç takma kafana 2.günden 6.güne kadar dondurabiliyorlarevet canim 1 tanesi gitmiş niye bize bilgi vermeden onuda çözdüler anlamadim zaten 5. gun embriyon vardi
canim õlmus bir tanesi bir tane kaldı şimdi orda ona moralim bozuldu bu arada hiç yediğine falan dikkat ediyormusun neler yapiyorsunOlsun canım ölmediyse sorun yok hiç takma kafana 2.günden 6.güne kadar dondurabiliyorlar
ne bileyim canim ya moral oldun Allah razı olsunKuzum öyle şeyleri sormuyo embriyolog gelişime göre karar veriyo kalitesi mesela 5. Gün 2bc oldu bu kötü Bi kalite cozulurken bu zaten bozulur. 6. Gune yeni başlarken yüksek kaliteden başlar dondururken de problem çıkarmaz şansını denemiş yoksa 5. Günden ölecekmiş öyle düşün 3. Günlerin de varmış üzme kndini hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?