ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Yapma canım busefer düşmeyecek Allah’ın izniyle ona odaklanma ne kadar zor olsada düşünce çok önemli düşük ne kadarlıkken oluyordu
Biri 7 haftalık oldu kese bozuldu diğeri kimyasal oldu zaten şimdi yaptım düne göre koyulasti kan mı versem bugün bilemedim

Üçüncü transferim ilki 7 haftalık düşük ikincisi kimyasal oldu. Pozitif görüyorum da sonu gelmiyo arkadaşım ondan sevinemiyorum. Maşallah sen de sağ salim al kucağına inşallah
Bu sefer inşallah olumlu olur canım benim çok zor cunki hayal.kırıklığı genetik yatırdinizmi.ilk hafta çoğu dusuk ondan olabiliyormuş

Bu sefer inşallah olumlu olur canım benim çok zor cunki hayal.kırıklığı genetik yatırdinizmi.ilk hafta çoğu dusuk ondan olabiliyormuş
Evet ilk dusukte istedi daha bsy çıkmadı ona rağmen yine kan sulandirici verdi bna doguma kdr kullanılacak. İnşallah hep beraber güzel haber alalım burda

Salı asıl tahlil günü bugün versem pazar da veririm salı ztn hastaneye gondericem ilaçları da öyle Bi yazmışlar tam o gün bitiyo
Çok aklına takılıyorsa ver canım bugün. Sonra duruma göre salıyı beklersin. İnşallah güzel sonuçlar alırsın ve devamı da gelir busefer

kızlar benimde moralim acayip bozuk dün transfer olurken 1 tane 5. gun 2 tane 3. gun dondurulmusum vardi 1 tane 5. gun transfer edildi diğer 2 sini 5. güne gidecek mi diye bakmışlar gitmiş sonra 1 tanesi 6. güne gidermi diye bakmışlar o olmuş ve bunu bana sormadan yapıyorlar acayip moralim bozuldu

Canım bu 6. Ve 5. Gün embiriyo arasında fark var mi. Misal 5 aa 6 aa arasında fark var mi

Gitmiş mi peki canım çöp mü olmuş yoksa

evet canim 1 tanesi gitmiş niye bize bilgi vermeden onuda çözdüler anlamadim zaten 5. gun embriyon vardi
Kuzum öyle şeyleri sormuyo embriyolog gelişime göre karar veriyo kalitesi mesela 5. Gün 2bc oldu bu kötü Bi kalite cozulurken bu zaten bozulur. 6. Gune yeni başlarken yüksek kaliteden başlar dondururken de problem çıkarmaz şansını denemiş yoksa 5. Günden ölecekmiş öyle düşün 3. Günlerin de varmış üzme kndini hiç

ne bileyim canim ya moral oldun Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…