ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Ben bu 3. gün 5. gün olayını buradan öğrendim. Biraz araştırdım kişiye göre farklılaşabilen bir durum. Endişe etmeyin bence doktor güzel açıklamış.
Evet güzel bir video olmuş

Aynen canım 3. veya 5. tutan da var tutmayan da hayırlısı pek onu düşünmemek en iyisi. Transfer olanların sayısı artıyor yavaş yavaş hakkımızda hayırlısı
Aynen canım tutacak olduktan sonra 2.günler bile tutuyor evet çoğalıyoruz inşallah Şubat ayı anneleri oluruz hepimiz

Video için teşekkürler canım hakkımızda hayırlısı olsun rabbim Emeklerimizi boşa çıkarmasın sen transfer asamasındamısın kaçıncı gün embryosu

canım eşinde ne gibi problem vardı ?

Video için teşekkürler canım hakkımızda hayırlısı olsun rabbim Emeklerimizi boşa çıkarmasın sen transfer asamasındamısın kaçıncı gün embryosu
Cumartesi yumurta toplama var benim gerisi hiç belli deği, toplama ve döllenme durumuna göre ilerleyeceğiz. Eğer iki döllenme olursa taze transfer yapacak rahim uygun dedi.

Anladım canım insalllah rabbim emeklerini boşa çıkarmaz Gerçekten hepimiz bu zorlu süreçte emek veriyoruz insallah yumurtaların olgun olur yeterki sayıda olur ve embriyoların oluşur rabbim gönlüne göre versin haber et süreçten

Kizlar benim bu ay dondurulmus embriyo transferim yapilacak, 16. Gunumdu bugun. Kontrolde rahim kalinligim 7.8 çıktı. 1 hafta sonraya transfer günü verdi. Sizce kalınlık nasıl? Bi de geç değil mi ya 23. Gün transfer?

Kizlar benim bu ay dondurulmus embriyo transferim yapilacak, 16. Gunumdu bugun. Kontrolde rahim kalinligim 7.8 çıktı. 1 hafta sonraya transfer günü verdi. Sizce kalınlık nasıl? Bi de geç değil mi ya 23. Gün transfer?
En az 8 en fazla 12 olması gerekiyor canım onun için uzatmıştır arayı bende 21.günde oldum ama olanlar var o süreçlerde neye göre belirleniyor ne kdr etkiliyor bilmiyorum ama

En az 8 en fazla 12 olması gerekiyor canım onun için uzatmıştır arayı bende 21.günde oldum ama olanlar var o süreçlerde neye göre belirleniyor ne kdr etkiliyor bilmiyorum ama
Saol canım. benim adetim 24-25 te geliodu ilaçlardan dolayı o tarihte gelmicek mi diye sordum, evet ilaçlarla değiştirmiş oluyoruz onları dedi. Bu transfer süreci ne beklemeli süreçmiş ya gelemedi bi o gün

Sizinki yine iyi, benim hemen hemen diğer adet günümde olacak transfer

Saol canım. benim adetim 24-25 te geliodu ilaçlardan dolayı o tarihte gelmicek mi diye sordum, evet ilaçlarla değiştirmiş oluyoruz onları dedi. Bu transfer süreci ne beklemeli süreçmiş ya gelemedi bi o gün
İnsan panik yapıyor canım bende yaptım 21.gün olunca adetime çok az kalmış alıyor onlar önemi nekdr acaba bende merak ediom onu zaten ilaçlarla artık mutasyona uğradığımız için bütün vücut ayarlarımız değişti yani transferden sonrasında zor önceside

Sizinki yine iyi, benim hemen hemen diğer adet günümde olacak transfer
Alla alla onları neye göre ayarlıyorlar canım biliyormusun söyledimi doktorun normal hamileliklerde adetin 14. 15. 18 günleri falan oluyor hamilelik bunda neye göre oluyor anlamadım ilk transferimde 15.günde olmuştum

Alla alla onları neye göre ayarlıyorlar canım biliyormusun söyledimi doktorun normal hamileliklerde adetin 14. 15. 18 günleri falan oluyor hamilelik bunda neye göre oluyor anlamadım ilk transferimde 15.günde olmuştum
Rahimin kalınlaşmasına göre. Ben mesela kalınlaşma olsun diye prp oldum o yüzden gecikti benimki.

Rahimin kalınlaşmasına göre. Ben mesela kalınlaşma olsun diye prp oldum o yüzden gecikti benimki.
Anladım adet gününde transfer de yapılabiliyormuş ozaman sonucu etkilemiyorsa farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…