Senin de transferin oldu belki içinde büyüyor şuan Bi daha lazım olmick embriyo öyle düşünne bileyim canim ya moral oldun Allah razı olsun
Hadi ya kuzum inşallah bu tutarda o son kalanda kardeş olurcanim õlmus bir tanesi bir tane kaldı şimdi orda ona moralim bozuldu bu arada hiç yediğine falan dikkat ediyormusun neler yapiyorsun
Inşallah canim benim amin diyelim kız bir tane mi çocuk yapcaz çok çok olsunSenin de transferin oldu belki içinde büyüyor şuan Bi daha lazım olmick embriyo öyle düşün
Inşallah canim benim valla bend e diğerinde ne yaptıysam ona devam su şişesi dibinde geçen sefer yediklerinden yiyorum birde kan verdim geldim ona gore iğne verebilir doktorum geçeninde kanamam olmuştu ya . Bakalim heyecan stres gece kaç kez uyandım elim karnında devamlı tesbih cekiyorum diğerinde de öyle yapmıştım tavsiye ediyorum kizlarHadi ya kuzum inşallah bu tutarda o son kalanda kardeş olurvalla kuzum normal besleniyorum dikkat etmiyorum şunu yiyim bunu yiyim diye aklıma bşey bile gelmiyor busfer ilkinde çok dikkat ettim bunda saldım gitti sen neler yapıosun Nasıl gidio ilk günün
Inşallah canim benim amin diyelim kız bir tane mi çocuk yapcaz çok çok olsun
Su ne kdr içion canım ben normal içiyorum çokta değil bende aynı uykudan rüyalar eşliğinde uyanıyorum ya korku stres ne ararsn varInşallah canim benim valla bend e diğerinde ne yaptıysam ona devam su şişesi dibinde geçen sefer yediklerinden yiyorum birde kan verdim geldim ona gore iğne verebilir doktorum geçeninde kanamam olmuştu ya . Bakalim heyecan stres gece kaç kez uyandım elim karnında devamlı tesbih cekiyorum diğerinde de öyle yapmıştım tavsiye ediyorum kizlar
Evet ilk gün dha önemli 4. Gün basliyo beta salınımı çok dusukten test ettim onuŞöyle bir şey okudum 5. gun transferleri 2 gün içinde 3. gun transferleri 3 ve 4. gun tutunma oluyormuş o nedenle dikkat ediyorum
Çözülürken bozulan olursa onun yerine kullanmak için fazla çözdürüyo bazı yerler. Sonra ihtiyaç kalmazsa gelişme gösterdiği takdirde o fazladan çözdürdükleri embriyoyu tekrar donduruyorlar. Muhtemelen o yüzden çözdürmüşlerdirevet canim 1 tanesi gitmiş niye bize bilgi vermeden onuda çözdüler anlamadim zaten 5. gun embriyon vardi
3.gün ne zaman salınıyor acaba canımEvet ilk gün dha önemli 4. Gün basliyo beta salınımı çok dusukten test ettim onubaşı çektim gelin arkamdan pozitif dolsun bu sayfaa
ay ne güzel ya insallah bacim insallah2 kondu bana iki tutarsa Bi dha düşünmem de tek tutarsa kendi kendine olsun diye beklerim ikinciyi yaptırmam tüp bebek komşumun öyle oldu arka arkaya iki tane tüp bebekten sonra
canim 5. gun embriyosu 6. günde kana karışıyormuş 3. gun 8. günde kana karışıyormuş diye okudum bir yerde3.gün ne zaman salınıyor acaba canım
Sağol canım inşAllahcanim 5. gun embriyosu 6. günde kana karışıyormuş 3. gun 8. günde kana karışıyormuş diye okudum bir yerde
muhtemelen öyle canim ama ne bileyim uzuldum yaÇözülürken bozulan olursa onun yerine kullanmak için fazla çözdürüyo bazı yerler. Sonra ihtiyaç kalmazsa gelişme gösterdiği takdirde o fazladan çözdürdükleri embriyoyu tekrar donduruyorlar. Muhtemelen o yüzden çözdürmüşlerdir
Kalınlık kaç çıktı?Kontrolden çıktım adetin 21.günündeyim. Daha yeterli bulmadı kalınlığı. Estrofem günde 4 e çıktı ve bide climara bant verdi doktor. Salı tekrar kontrole gidicem
Ne zaman yapacak transferi belli oldumu bende 4tane kullanıyorum bantlar ne işe yarıyoKontrolden çıktım adetin 21.günündeyim. Daha yeterli bulmadı kalınlığı. Estrofem günde 4 e çıktı ve bide climara bant verdi doktor. Salı tekrar kontrole gidicem
Benim transferden 5 gün önce başlattı progestan göbekten. Progesteron düşükse vermiştir çok önemli okızlar transfer olanlar protestan iğne kullanıyor mu benim kan sonucuma baktılar bugün ve iğne verdi doktor
Canım altıncı Güne beklenenler beşinci gün düzeyine beşinci günde gelmeyenlere bir gün daha şans verildiğinden yani beşinci güne gitmesine onay verdiysen beşinci gün de olmadı bu diye atmayıp altıya beklemeleri doğru olan zaten.tutunma oranları olarak da fark yokmuş ya da çok azmış beş altı arasındakızlar benimde moralim acayip bozuk dün transfer olurken 1 tane 5. gun 2 tane 3. gun dondurulmusum vardi 1 tane 5. gun transfer edildi diğer 2 sini 5. güne gidecek mi diye bakmışlar gitmiş sonra 1 tanesi 6. güne gidermi diye bakmışlar o olmuş ve bunu bana sormadan yapıyorlar acayip moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?