Senin kide sebepsiz infertilite mi canım kaç tane kaçıncı gün embriyosu konulmuştuBenimde ikinci tedavimde kanda şimdideye kadar pozitifi bile göremediminşallah tutunmuştur yavrularımız sağlıkla kucağımıza alırız
İşte bi belirti yakalasaydım hah işte oradalar diycektimde yok ses seda yok öyle olunca bende bşey düşünemiyorumAllah ım kafayı yiyoruz gerçektenallah yardım etsin hepimize . Aynen bende senin gibiyim şuan
Benim de cumartesi sınavım var bütünlemeye kaldımKızlar en zor süreçteyiz. Kendimizi oyalayıp bekleyeceğiz bir şekilde geçecek bu 10 günlük beklemeler. Mandala kitabı aldım kendime yatarken onu boyuyorum bir yandan :)
Ooo tamam işte. Kapat hemmen kapat bu platformu başla çalışmaya. Akşam uyumadan önce yetiş yine bize :)Benim de cumartesi sınavım var bütünlemeye kaldımders çalışmam lazım çalışamıyorum
Ben kalktım biraz hafif işlerimi yapıyorum kızlar çok sıkıldım yatmaktan başım ağrıdı ya biraz dolanıyomKızlar en zor süreçteyiz. Kendimizi oyalayıp bekleyeceğiz bir şekilde geçecek bu 10 günlük beklemeler. Mandala kitabı aldım kendime yatarken onu boyuyorum bir yandan :)
Hormonlar kabus yapıyo yaGeçti canım kahvaltı yapacam şimdi yeni kendime gelebildim kabustan fırlamışım sanki
Bulaşık yıkadım ben az önce. Geri gelip yattım. Yeter bugünlük bu kadar macera :) kasıklarımda gerginlik hissediyorum böyle ağrı gibi değil de... değişik bişey. Daha dün oldu transfer o yüzden muhtemelen bana öyle geliyor.Ben kalktım biraz hafif işlerimi yapıyorum kızlar çok sıkıldım yatmaktan başım ağrıdı ya biraz dolanıyom
Hergün farklı bir rüya görüyorum tuhaf tuhaf şeyler yaHormonlar kabus yapıyo yabende sıkıldım saçma sapan ruyalardan
İlki günler oluyor canım benim ilkinde çok olmuştu bunda yok çok hafif oldu sol kasığımda tek geçti oda senin ki ilk transfermiydi k.bakma unutuyom ben karıştırıyom hepBulaşık yıkadım ben az önce. Geri gelip yattım. Yeter bugünlük bu kadar macera :) kasıklarımda gerginlik hissediyorum böyle ağrı gibi değil de... değişik bişey. Daha dün oldu transfer o yüzden muhtemelen bana öyle geliyor.
Hiç sıkıntı değil :) evet ilk transferim. Bir önceki opu’dan sonra embriyolar bölünmemişti. Şimdi bir adet numunelik 5AA embriyo dün transfer oldu bakalım ne olacak.İlki günler oluyor canım benim ilkinde çok olmuştu bunda yok çok hafif oldu sol kasığımda tek geçti oda senin ki ilk transfermiydi k.bakma unutuyom ben karıştırıyom hep
Yok allahtan öyle deildi pıhtı şeklindeydi şimdi kesildi ama dün gece baya korktumBenimde transferden sonra kan geldi. Doktorun hemsiresi adet kanamasi gibi degilse problem degil demisti
Aynen bende sıkıldım daha 2. gündenBen kalktım biraz hafif işlerimi yapıyorum kızlar çok sıkıldım yatmaktan başım ağrıdı ya biraz dolanıyom
İnşallah olur canım ya en zor an transferden sonraymış buna kanaat getirdim yani 10gün mutasyonda gibi geçiyor yaHiç sıkıntı değil :) evet ilk transferim. Bir önceki opu’dan sonra embriyolar bölünmemişti. Şimdi bir adet numunelik 5AA embriyo dün transfer oldu bakalım ne olacak.
Aynen bende sıkıldım daha 2. gündenyorgundum geç kalktım bugün hala kahvaltı edicem eşim çok yavaş bari kendim hazırlıyım dedim
Benimki erkek faktörü canımSenin kide sebepsiz infertilite mi canım kaç tane kaçıncı gün embriyosu konulmuştu
Ayy vazgeçemiyorum sizden amaaaa yaOoo tamam işte. Kapat hemmen kapat bu platformu başla çalışmaya. Akşam uyumadan önce yetiş yine bize :)
Inşallah allah hayırlı haberleri almayı nasip etsin canım benimTransferden sonraki 3. Günüm hâlâ bir belirti yok
Aman sakınnnsorma sorma bende patlamak üzereyim artık sıkıntıdan hoplaya zıplaya temizlik yapasım var ya
İnşallah canım hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz inşallahhhInşallah allah hayırlı haberleri almayı nasip etsin canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?