ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Benimde ikinci tedavimde kanda şimdideye kadar pozitifi bile göremedim inşallah tutunmuştur yavrularımız sağlıkla kucağımıza alırız
Senin kide sebepsiz infertilite mi canım kaç tane kaçıncı gün embriyosu konulmuştu

Allah ım kafayı yiyoruz gerçekten allah yardım etsin hepimize . Aynen bende senin gibiyim şuan
İşte bi belirti yakalasaydım hah işte oradalar diycektimde yok ses seda yok öyle olunca bende bşey düşünemiyorum

Kızlar en zor süreçteyiz. Kendimizi oyalayıp bekleyeceğiz bir şekilde geçecek bu 10 günlük beklemeler. Mandala kitabı aldım kendime yatarken onu boyuyorum bir yandan :)

Kızlar en zor süreçteyiz. Kendimizi oyalayıp bekleyeceğiz bir şekilde geçecek bu 10 günlük beklemeler. Mandala kitabı aldım kendime yatarken onu boyuyorum bir yandan :)
Benim de cumartesi sınavım var bütünlemeye kaldım ders çalışmam lazım çalışamıyorum

Ben kalktım biraz hafif işlerimi yapıyorum kızlar çok sıkıldım yatmaktan başım ağrıdı ya biraz dolanıyom

Ben kalktım biraz hafif işlerimi yapıyorum kızlar çok sıkıldım yatmaktan başım ağrıdı ya biraz dolanıyom
Bulaşık yıkadım ben az önce. Geri gelip yattım. Yeter bugünlük bu kadar macera :) kasıklarımda gerginlik hissediyorum böyle ağrı gibi değil de... değişik bişey. Daha dün oldu transfer o yüzden muhtemelen bana öyle geliyor.

İlki günler oluyor canım benim ilkinde çok olmuştu bunda yok çok hafif oldu sol kasığımda tek geçti oda senin ki ilk transfermiydi k.bakma unutuyom ben karıştırıyom hep

İlki günler oluyor canım benim ilkinde çok olmuştu bunda yok çok hafif oldu sol kasığımda tek geçti oda senin ki ilk transfermiydi k.bakma unutuyom ben karıştırıyom hep
Hiç sıkıntı değil :) evet ilk transferim. Bir önceki opu’dan sonra embriyolar bölünmemişti. Şimdi bir adet numunelik 5AA embriyo dün transfer oldu bakalım ne olacak.

Aynen bende sıkıldım daha 2. günden yorgundum geç kalktım bugün hala kahvaltı edicem eşim çok yavaş bari kendim hazırlıyım dedim

Hiç sıkıntı değil :) evet ilk transferim. Bir önceki opu’dan sonra embriyolar bölünmemişti. Şimdi bir adet numunelik 5AA embriyo dün transfer oldu bakalım ne olacak.
İnşallah olur canım ya en zor an transferden sonraymış buna kanaat getirdim yani 10gün mutasyonda gibi geçiyor ya

Aynen bende sıkıldım daha 2. günden yorgundum geç kalktım bugün hala kahvaltı edicem eşim çok yavaş bari kendim hazırlıyım dedim
sorma sorma bende patlamak üzereyim artık sıkıntıdan hoplaya zıplaya temizlik yapasım var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…