Anladım canım bu son olsun inşalllahhhBenimki erkek faktörü canımiki tedavimde de 5. Gün taze 2 embriyo konuldu
İnşallahhh Canım inşallahAnladım canım bu son olsun inşalllahhh
Hayırlısı olsun... benm uzun sürdü gonal f 300 le başladım sonra 375e çıkardılar ama kullanma günüm 14 gün sürdüAz evvel doktorla görüşmemi yaptm gonal f 450 verdi 6 gün boyunca 300 ünite yapacakmış aşılamada 150 ünite yapmıştım tüp bebek olduğu için mi bu kadar yüksek oluyor sizler kaç ünite yaptınkz
Benim hep 300 dü tüp bebekte. İki tedavimde de hep 300 kullandımAz evvel doktorla görüşmemi yaptm gonal f 450 verdi 6 gün boyunca 300 ünite yapacakmış aşılamada 150 ünite yapmıştım tüp bebek olduğu için mi bu kadar yüksek oluyor sizler kaç ünite yaptınkz
Benim de merional di ignem iki tane 150lik dozu karistirip yapiyordumn Asilama da gonalf i 75 lik dozdan yaptirmisti.Az evvel doktorla görüşmemi yaptm gonal f 450 verdi 6 gün boyunca 300 ünite yapacakmış aşılamada 150 ünite yapmıştım tüp bebek olduğu için mi bu kadar yüksek oluyor sizler kaç ünite yaptınkz
Ben 225 ile başladım Daha sonra 150 ye düşürdü 10 gün kullandımAz evvel doktorla görüşmemi yaptm gonal f 450 verdi 6 gün boyunca 300 ünite yapacakmış aşılamada 150 ünite yapmıştım tüp bebek olduğu için mi bu kadar yüksek oluyor sizler kaç ünite yaptınkz
Canim progestan igne zorluyor demistin haklıymışsınİnşallah canım hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz inşallahhh
Dayan canım bir hafta geçince alışıyor sonra pek hissetmiyorsunCanim progestan igne zorluyor demistin haklıymışsın
Ben tedaviye 1 ay ara verecektim progestan yüzüne 2 ay ara vermek zorunda kaldım canım çünkü kalçama botox yapılmış gibiydi inmedi şişliğiCanim progestan igne zorluyor demistin haklıymışsın
Ne yatması bacım çalışıyorum hergun git gel arabaylaHergün farklı bir rüya görüyorum tuhaf tuhaf şeyler yacanım sen transfer boyunca hep yattın mı ben ilkinde hep yattım bunda daha rahat davranıom
Ah canım benim yaNe yatması bacım çalışıyorum hergun git gel arabayla.....
Gercekten miBen tedaviye 1 ay ara verecektim progestan yüzüne 2 ay ara vermek zorunda kaldım canım çünkü kalçama botox yapılmış gibiydi inmedi şişliği
Canım adetliykrn 10 üstü olması gerekiyor ama 7-8 sen moral bozacak kadar kötü değilEvet ilaçlarla artıyor da doktor çok bulmuyor bi 10-15 çıkmalıymış en az benim yaşımda - 32 yaşındayım. 7-8 ortalamanın altı.
Bu 3. Denemem ilkinde 8, ikincisinde 3 çıkmıştı öyle panik oldum ki bitiyor yumurtalar diye sonra bunda 7 çıktı.. ondan böyle oldumCanım adetliykrn 10 üstü olması gerekiyor ama 7-8 sen moral bozacak kadar kötü değil
Geçecek inşallah canım bunlar güzel telaşlar olsun inşallahGercekten mibende 4günde mosmor oldu diye söyleniyordum hic konuamayayim o zaman
Yaaa gerçekten miKızlar ben idrarda test yaptım ve 2. çizgiyi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?