ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Az evvel doktorla görüşmemi yaptm gonal f 450 verdi 6 gün boyunca 300 ünite yapacakmış aşılamada 150 ünite yapmıştım tüp bebek olduğu için mi bu kadar yüksek oluyor sizler kaç ünite yaptınkz

Hayırlısı olsun... benm uzun sürdü gonal f 300 le başladım sonra 375e çıkardılar ama kullanma günüm 14 gün sürdü

Benim hep 300 dü tüp bebekte. İki tedavimde de hep 300 kullandım

Benim de merional di ignem iki tane 150lik dozu karistirip yapiyordumn Asilama da gonalf i 75 lik dozdan yaptirmisti.

Merhaba arkadaslar bende dün başladım iğnelere gonal f 900 (150 ml ) ve merional 75 kullanıyorum bu 2 tüp bebegım diğerinde 4 yumurta toplandı sadece 1 kalıtelı dediler tabı sonradan orta kalıtelı cıktı malesef tutmadı

Ben 225 ile başladım Daha sonra 150 ye düşürdü 10 gün kullandım

Canım adetliykrn 10 üstü olması gerekiyor ama 7-8 sen moral bozacak kadar kötü değil
Bu 3. Denemem ilkinde 8, ikincisinde 3 çıkmıştı öyle panik oldum ki bitiyor yumurtalar diye sonra bunda 7 çıktı.. ondan böyle oldum önemli olan sağlıklı olmaları bunlar boş aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…