- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 36
Çok geçmiş olsun bacım şimdi nasılsınMigrenim tuttu başım çatlıyordu nerdeyse
Belirtiler hemen başlıyor mu ya..daha erken değil mi?Transferden sonraki 3. Günüm hâlâ bir belirti yok
Hayır zaman sonra belirtiler başlıyo. Bünyeye göre değişir.Belirtiler hemen başlıyor mu ya..daha erken değil mi?
Gordum yazayım dedim anti muller hormon. Yumurta rezervini gösteriyo hatta menapoz zamanını da ona göre goruyosunnAmh nedir arkadaşlar
Sağolasın canım ya bugün de hafif sızı var kafamda çok fena bir ağrıydı hala etkisi sürüyor beynimdeÇok geçmiş olsun bacım şimdi nasılsın
Baş ağrın mi oldu kuzum şimdi nasılsınSağolasın canım ya bugün de hafif sızı var kafamda çok fena bir ağrıydı hala etkisi sürüyor beynimdeİnşallah tekrarlamaz ödüm kopuyor valla minoset biraz kesti Allahtan öyle uyudum dün gece
Evet kuzum çok fena bir ağrıydı bayılıp düşecektim 7den akşama kadar çektim sonunda doktora sordum minoset içebilirsin dedi içtim biraz rahatlattı çok kötü birşeydi yaBaş ağrın mi oldu kuzum şimdi nasılsın
Benim 7.gün tık yok zaten dünki baş ağrısından sonra adet olacam diye düşünüyorum migrenin adet atağı olabilir gibi geldi belirtimde yok günlerdirTransferden sonraki 3. Günüm hâlâ bir belirti yok
Bnm ki de sadece parol diyo. İyi yapmışsın çok zor baş ağrısı düşünmekten de yapıyo insan inan kiEvet kuzum çok fena bir ağrıydı bayılıp düşecektim 7den akşama kadar çektim sonunda doktora sordum minoset içebilirsin dedi içtim biraz rahatlattı çok kötü birşeydi ya
Bilmiyorumm ki hiç gebe kalamadımBelirtiler hemen başlıyor mu ya..daha erken değil mi?
Geçmiş olsun canımSağolasın canım ya bugün de hafif sızı var kafamda çok fena bir ağrıydı hala etkisi sürüyor beynimdeİnşallah tekrarlamaz ödüm kopuyor valla minoset biraz kesti Allahtan öyle uyudum dün gece
Geçmiştir umarımSağolasın canım ya bugün de hafif sızı var kafamda çok fena bir ağrıydı hala etkisi sürüyor beynimdeİnşallah tekrarlamaz ödüm kopuyor valla minoset biraz kesti Allahtan öyle uyudum dün gece
Valla ya kafayı yedik en sonunda düşüne düşüneBnm ki de sadece parol diyo. İyi yapmışsın çok zor baş ağrısı düşünmekten de yapıyo insan inan ki
Progestan kullanıyorsan adet olmazsın ki canımBenim 7.gün tık yok zaten dünki baş ağrısından sonra adet olacam diye düşünüyorum migrenin adet atağı olabilir gibi geldi belirtimde yok günlerdir
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Takvime göre 2gün sonra adet tarihim bugünde 7.gün ya olamazmıyım kiProgestan kullanıyorsan adet olmazsın ki canım
Olamazsın canım ne zaman ilaçları bırakırsın öyle olursun. Ben ilaçları bıraktıktan 4 gün sonra adet olmuştumTakvime göre 2gün sonra adet tarihim bugünde 7.gün ya olamazmıyım ki
Geçti canım kahvaltı yapacam şimdi yeni kendime gelebildim kabustan fırlamışım sankiGeçmiştir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?