ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Bu arada 8. Gün 48 10. Gün 103 çıktı Bi dha tekrarlicaz nasıl sizce?

Sağolasın canım ya bugün de hafif sızı var kafamda çok fena bir ağrıydı hala etkisi sürüyor beynimde İnşallah tekrarlamaz ödüm kopuyor valla minoset biraz kesti Allahtan öyle uyudum dün gece
Baş ağrın mi oldu kuzum şimdi nasılsın

Baş ağrın mi oldu kuzum şimdi nasılsın
Evet kuzum çok fena bir ağrıydı bayılıp düşecektim 7den akşama kadar çektim sonunda doktora sordum minoset içebilirsin dedi içtim biraz rahatlattı çok kötü birşeydi ya

Transferden sonraki 3. Günüm hâlâ bir belirti yok
Benim 7.gün tık yok zaten dünki baş ağrısından sonra adet olacam diye düşünüyorum migrenin adet atağı olabilir gibi geldi belirtimde yok günlerdir

Evet kuzum çok fena bir ağrıydı bayılıp düşecektim 7den akşama kadar çektim sonunda doktora sordum minoset içebilirsin dedi içtim biraz rahatlattı çok kötü birşeydi ya
Bnm ki de sadece parol diyo. İyi yapmışsın çok zor baş ağrısı düşünmekten de yapıyo insan inan ki

Sağolasın canım ya bugün de hafif sızı var kafamda çok fena bir ağrıydı hala etkisi sürüyor beynimde İnşallah tekrarlamaz ödüm kopuyor valla minoset biraz kesti Allahtan öyle uyudum dün gece
Geçmiş olsun canım

Benim 7.gün tık yok zaten dünki baş ağrısından sonra adet olacam diye düşünüyorum migrenin adet atağı olabilir gibi geldi belirtimde yok günlerdir
Progestan kullanıyorsan adet olmazsın ki canım

Takvime göre 2gün sonra adet tarihim bugünde 7.gün ya olamazmıyım ki
Olamazsın canım ne zaman ilaçları bırakırsın öyle olursun. Ben ilaçları bıraktıktan 4 gün sonra adet olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…