Senin test günün ne zamandı canımGeçti canım kahvaltı yapacam şimdi yeni kendime gelebildim kabustan fırlamışım sanki
Maşallah çok güzel değerlerin canım rabbim kat kat artmasını nasip etsin sağlıkla kucağına al inşallahBu arada 8. Gün 48 10. Gün 103 çıktı Bi dha tekrarlicaz nasıl sizce?
Bilmiyorumm ki hiç gebe kalamadım
Cuma günü canımSenin test günün ne zamandı canım
Gayet güzel artmış kuzumBenim değerlere de bsy diyin ama
Diğer tedavimden çok farklı şeyleri yaşıyorum . İlk tedavimde yanardım bunda üşüyorum ilkinde her yerim şişmişti bunda normalim şişlik fln yok şuan daha sakinim ilkinde stresliydim fln ilki negatif oldu farklı olunca acabaaa mı diyorum pozitif midir ki diyorumbence erken daha anca tutunuyor bebişlerimiz <3
Çok az kalmışşşCuma günü canım
Oyala kendini boşver kafa yorma. Ben perşembe günü çalışmaya başlıyorum tekrar. Böyle evde yatarsam ben kafayı yerim. Acayip faranjitim bir de iyice darlanıyorum o yüzden.Diğer tedavimden çok farklı şeyleri yaşıyorum . İlk tedavimde yanardım bunda üşüyorum ilkinde her yerim şişmişti bunda normalim şişlik fln yok şuan daha sakinim ilkinde stresliydim fln ilki negatif oldu farklı olunca acabaaa mı diyorum pozitif midir ki diyoruminşallah diyorum kendimi dinlemek istemiyorum test günüme kadar sabredicem
Çok korkuyorum katlanmick diye öbürünü de gösterdim hemşireye o iyi dedi katlanıyor bir dha görelim dedi. Çok stresli bu süreç geçen de 8. Gün 50 10. Gün 115 çıkmıştı aynı gidiyo değerler ama tam iki kat gidiyo ondan taktım onu şimdiMaşallah çok güzel değerlerin canım rabbim kat kat artmasını nasip etsin sağlıkla kucağına al inşallah8. Günde güzel çıkmış doktorun ne dedi canım
İyi dimi iki kat yeter bakıyorum bazıları mesela 50den 150ye fln fırlamış bnm tam iki kat gidiyoGayet güzel artmış kuzum
Ben hiç anlamıyorum kan değerlerinden daha ilk transferim zaten :/ hiç yorum yapamıyorum.Çok korkuyorum katlanmick diye öbürünü de gösterdim hemşireye o iyi dedi katlanıyor bir dha görelim dedi. Çok stresli bu süreç geçen de 8. Gün 50 10. Gün 115 çıkmıştı aynı gidiyo değerler ama tam iki kat gidiyo ondan taktım onu şimdi
Hiç takma kendine sıkıntı yapma canım boll bol dua et inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimÇok korkuyorum katlanmick diye öbürünü de gösterdim hemşireye o iyi dedi katlanıyor bir dha görelim dedi. Çok stresli bu süreç geçen de 8. Gün 50 10. Gün 115 çıkmıştı aynı gidiyo değerler ama tam iki kat gidiyo ondan taktım onu şimdi
Amin inşallah canım bu sefer iyi olsun ya hepinize dua ediyorumHiç takma kendine sıkıntı yapma canım boll bol dua et inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Benimde transferden sonra kan geldi. Doktorun hemsiresi adet kanamasi gibi degilse problem degil demistiAynen benmde öyle sızlıyo resmen... sanırım zedelenme var ki her idrarda geliyor
Benimde ikinci tedavimde kanda şimdideye kadar pozitifi bile göremedimBen hiç anlamıyorum kan değerlerinden daha ilk transferim zaten :/ hiç yorum yapamıyorum.
Çool geçmiş olsun dikkat et kendine canımOyala kendini boşver kafa yorma. Ben perşembe günü çalışmaya başlıyorum tekrar. Böyle evde yatarsam ben kafayı yerim. Acayip faranjitim bir de iyice darlanıyorum o yüzden.
Ayy canım benim inşAllahÇok az kalmışşşinşallah hayırlı haberler gel canım benimm
Rabbim kabul etsinnnn inşallahAmin inşallah canım bu sefer iyi olsun ya hepinize dua ediyorum
Allah ım kafayı yiyoruz gerçektenAyy canım benim inşAllahikincide daha rahat oluyormuş insan onu anladım ilkinde bildiğin kurulu robot gibi geziyordum bunda o konulara hiç takılmadım bide sanki transfer olan ben değilim yani o yüzden bu ilkine göre değişik ilkinde ağrılarım olmuştu oda negatifti tabi ama amaaan nebilim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?