İnşallah o günleri de görürüz canım güzel haberlerini bekliyorum inşallahinsallah canim benim ben geçeninde kalp atışını duyamamıştım o sesi öyle hasretle bekliyorum ki
Benim ki zaten haftasonu cumartesiye denk geldi.Ah canım benim yatransferin ilk zamanlarıda çalıştınmı izin mi aldın canım ☺
bende senden canim insallah güzel.haberlerİnşallah o günleri de görürüz canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Gözün aydın yavrum darısı başımıza <3Inşallah kanda da görürüm Allah ima şükürler olsun Allah isteyen herkese nasip etsin
amin canim benim aminnnnnnGözün aydın yavrum darısı başımıza <3
Canım hayırlı uğurlu olsuuunnnnKızlar ben idrarda test yaptım ve 2. çizgiyi gördüm
sağol canim darısı başına bak ben dayanamadim idrar testi yaptımCanım hayırlı uğurlu olsuuunnnn
Aminnn canımsağol canim darısı başına bak ben dayanamadim idrar testi yaptım
ama benim içine pozitif doğuyor senin için hadi hayirlsii canim benimAminnn canımvalla bravo ben busefer yapmıycam dedim hala aynı karardayım test gününe kdr beklicem bsfer nolcaksa o gün olsun istiyorum
Ayyy canım inşAllah içine doğmuştur seninama benim içine pozitif doğuyor senin için hadi hayirlsii canim benim
valla canim belim ve karnım çok ağrıdı karnım sanki afedersin ishal olduğunda ince ince ağrır ya öyle ağrıdı birde bugün sağlık ocağına iğneye giderken yol üstünde yemek yapan yerler bana bir kötü koktu . bir de zaman zaman ateş basiti yüzümü ama ayaklarım ellerim buz gibiAyyy canım inşAllah içine doğmuştur seninbelirtin varmı kuzum varsa neler var
Anladım kuzum benimde ayaklarım çok üşüyor ama normaldede çok üşür ağrım yok bakalımvalla canim belim ve karnım çok ağrıdı karnım sanki afedersin ishal olduğunda ince ince ağrır ya öyle ağrıdı birde bugün sağlık ocağına iğneye giderken yol üstünde yemek yapan yerler bana bir kötü koktu . bir de zaman zaman ateş basiti yüzümü ama ayaklarım ellerim buz gibi
benimde normalde de üşür canim ama yorganin altında bile sabahları buz gibiAnladım kuzum benimde ayaklarım çok üşüyor ama normaldede çok üşür ağrım yok bakalım
Benimde öyle canım kalın çift çorap giyiyorum genede buz ama nedendir bilinmez benim kibenimde normalde de üşür canim ama yorganin altında bile sabahları buz gibi
Aynı gün transfer olmuşuz. Bende şuan ağrı yok. vücudum ateş gibi ama ateşte yok bi Üşüom bi terliom menopozlular gibiyimYa daha dün transfer oldum ben. Bildiğin kasık ve bel ağrım var ince ince. Normal şartlar altında reglimin başladığı sinyali. Çok saçma değil mi?
Ay hadi gözünaydın hayırlısı olsun devamı gelsin inşallahKızlar ben idrarda test yaptım ve 2. çizgiyi gördüm
sagolll canimmmmmm benimmAy hadi gözünaydın hayırlısı olsun devamı gelsin inşallah
ilk iki gün yerleşiyoruz canim hayırlısıyla insallah bebeğin seninledirYa daha dün transfer oldum ben. Bildiğin kasık ve bel ağrım var ince ince. Normal şartlar altında reglimin başladığı sinyali. Çok saçma değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?