- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
bende dayanamadim ama cumartesiye kadar kan vermicem değer biraz yüksek çıksın ki rahat edebileyimmormantis @Merve1993m A alLaayaaaaaaaaaa M meraklitaze22 hadi inşallah bakalım test günüme kadar test yapmayı düşünmüyorum ama dayanamayıp yapabilirim
Testinin resmini atabilir misinbende dayanamadim ama cumartesiye kadar kan vermicem değer biraz yüksek çıksın ki rahat edebileyim
canim transferden sonra kan testi yapılıyo sonraki gün bazı hormon testleri ona gore veriliyor. bana verilmesinin bir nedeni var geçen sefer keseyi gördükten sonra kanama geçirdim o kanamaları engellemek için yapıyorlar bunuya transfer sonrası iğnemi vuruluyo bende mart ayında olucam ama daha iğne falan demeiler sadece ilaçlarım transferden önce kullanmam gereken
Yakınlarda ne varsa onu tercih edebilirsin. Devlet hastanesi akşam acilden verdiğim oldu özelden verdiğim oldu. Ücretli özel gerek yok bir kan testi için.Kan testini nerelerde verebiliyoruz en kolay? Özel hastane acilleri oluyor mu? Siz nerelerde verdiniz şimdiye kadar?
inşallah canım hayırlı olsun herkes heyecanlı buradaayy benimde 2 denemem ama bunda daha heycanlıyım iğneleri kullanalı 3 gun olacak nasip rabbım bilir inşallah hepımızın yüzü güler :)
Devlet hastanesi akşam acilden direkt alıyorlar mı sorun çıkarmadan? Bir de onun sonucu ne zaman çıkıyor?Yakınlarda ne varsa onu tercih edebilirsin. Devlet hastanesi akşam acilden verdiğim oldu özelden verdiğim oldu. Ücretli özel gerek yok bir kan testi için.
siz transfer sonrası hormonlar için mi diyorsunuzKan testini nerelerde verebiliyoruz en kolay? Özel hastane acilleri oluyor mu? Siz nerelerde verdiniz şimdiye kadar?
Ben beta hcg için diyorsunuz sandım.Devlet hastanesi akşam acilden direkt alıyorlar mı sorun çıkarmadan? Bir de onun sonucu ne zaman çıkıyor?
Hee ben de beta hcg için dedim :) haftaya kan vericez malum bileyim nasıl olur en kolayBen beta hcg için diyorsunuz sandım.
o kolay ya :))Hee ben de beta hcg için dedim :) haftaya kan vericez malum bileyim nasıl olur en kolay
Beni hastane çağırdı cuma günü için ama öncesinde sağlık ocağına bi gidiyim diyorumHee ben de beta hcg için dedim :) haftaya kan vericez malum bileyim nasıl olur en kolay
Git canım varsa takipte ediyorlar sağlık ocağında iyi oluyor. Devlet hastanesine gidersen bağlı olduğun sağlık ocağının hemşiresi öğrenip arıyor zaten. Bende öyle olmuştu en azından.Beni hastane çağırdı cuma günü için ama öncesinde sağlık ocağına bi gidiyim diyorum
Benm sağlık ocağıyla yaptırdığım devlet hastanesi baya uzak bilgi paylaşımı olcağını sanmıyorum ama tabi 21 şubata kadar dayanırsa fındık kurdu içim kötü olmicak gibi de bakalımGit canım varsa takipte ediyorlar sağlık ocağında iyi oluyor. Devlet hastanesine gidersen bağlı olduğun sağlık ocağının hemşiresi öğrenip arıyor zaten. Bende öyle olmuştu en azından.
Bilgiyi sistemden öğreniyorlar canım istersen bin km olsun :) devletin sistemine girmesi yeterli. Özelde yaptırdıklarımızdan haberleri yok sadece. test tarihin 21 şubat mı? Zaman geçmiyor 26 benim de. Çalışırken daha çabuk geçer herhalde.Benm sağlık ocağıyla yaptırdığım devlet hastanesi baya uzak bilgi paylaşımı olcağını sanmıyorum ama tabi 21 şubata kadar dayanırsa fındık kurdu içim kötü olmicak gibi de bakalım
dur canim becerebilirsem atayim malum buraya hiç resim koymadimTestinin resmini atabilir misin
Uygulamadan girersen atamasin goggleden giris yapman lazim atabilmek icindur canim becerebilirsem atayim malum buraya hiç resim koymadim
Testinin resmini atabilir misin
yaaa dur bakayım deneyeyim bi dosya ekle diyorum ekleniyo cunkuUygulamadan girersen atamasin goggleden giris yapman lazim atabilmek icin
Bugün rapor son 3 günlük verdi devlet yarın gidip özelde uzatıyım 10 gün daha alıyım diyorum bunalım bunalım takılıyom yataktan çıkasım gelmedi bugünBilgiyi sistemden öğreniyorlar canım istersen bin km olsun :) devletin sistemine girmesi yeterli. Özelde yaptırdıklarımızdan haberleri yok sadece. test tarihin 21 şubat mı? Zaman geçmiyor 26 benim de. Çalışırken daha çabuk geçer herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?