ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

ya transfer sonrası iğnemi vuruluyo bende mart ayında olucam ama daha iğne falan demeiler sadece ilaçlarım transferden önce kullanmam gereken
canim transferden sonra kan testi yapılıyo sonraki gün bazı hormon testleri ona gore veriliyor. bana verilmesinin bir nedeni var geçen sefer keseyi gördükten sonra kanama geçirdim o kanamaları engellemek için yapıyorlar bunu

ayy benimde 2 denemem ama bunda daha heycanlıyım iğneleri kullanalı 3 gun olacak nasip rabbım bilir inşallah hepımızın yüzü güler :)

Kan testini nerelerde verebiliyoruz en kolay? Özel hastane acilleri oluyor mu? Siz nerelerde verdiniz şimdiye kadar?
Yakınlarda ne varsa onu tercih edebilirsin. Devlet hastanesi akşam acilden verdiğim oldu özelden verdiğim oldu. Ücretli özel gerek yok bir kan testi için.

Yakınlarda ne varsa onu tercih edebilirsin. Devlet hastanesi akşam acilden verdiğim oldu özelden verdiğim oldu. Ücretli özel gerek yok bir kan testi için.
Devlet hastanesi akşam acilden direkt alıyorlar mı sorun çıkarmadan? Bir de onun sonucu ne zaman çıkıyor?

Beni hastane çağırdı cuma günü için ama öncesinde sağlık ocağına bi gidiyim diyorum
Git canım varsa takipte ediyorlar sağlık ocağında iyi oluyor. Devlet hastanesine gidersen bağlı olduğun sağlık ocağının hemşiresi öğrenip arıyor zaten. Bende öyle olmuştu en azından.

Git canım varsa takipte ediyorlar sağlık ocağında iyi oluyor. Devlet hastanesine gidersen bağlı olduğun sağlık ocağının hemşiresi öğrenip arıyor zaten. Bende öyle olmuştu en azından.
Benm sağlık ocağıyla yaptırdığım devlet hastanesi baya uzak bilgi paylaşımı olcağını sanmıyorum ama tabi 21 şubata kadar dayanırsa fındık kurdu içim kötü olmicak gibi de bakalım

Benm sağlık ocağıyla yaptırdığım devlet hastanesi baya uzak bilgi paylaşımı olcağını sanmıyorum ama tabi 21 şubata kadar dayanırsa fındık kurdu içim kötü olmicak gibi de bakalım
Bilgiyi sistemden öğreniyorlar canım istersen bin km olsun :) devletin sistemine girmesi yeterli. Özelde yaptırdıklarımızdan haberleri yok sadece. test tarihin 21 şubat mı? Zaman geçmiyor 26 benim de. Çalışırken daha çabuk geçer herhalde.

Bugün rapor son 3 günlük verdi devlet yarın gidip özelde uzatıyım 10 gün daha alıyım diyorum bunalım bunalım takılıyom yataktan çıkasım gelmedi bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…