ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Aynı gün transfer olmuşuz. Bende şuan ağrı yok. vücudum ateş gibi ama ateşte yok bi Üşüom bi terliom menopozlular gibiyim bide boynum ağrıo ilaçta alamıom sürekli ovduruom
Ne manyak işler... şeklimiz kaydı iyice :) ben faranjitten pek bir şey anlayamıyorum valla. Öksürmekten içim çıktı

Günaydınnnnn canlarım transferle birlikte 5. Gün hiç belirti yok umudumu kaybetmeye başladım

Günaydınnnnn canlarım transferle birlikte 5. Gün hiç belirti yok umudumu kaybetmeye başladım
Belirti diye bir şey yok ki zaten onlar bizim uydurmamız. Hissettiklerimizin çoğu muhtemelen ilaçlardan ama ben karnımın ağrımasından çok korkuyorum regl belirtisi ya geçen son günlerde ağtımıştı negatifti.

Ha ağrıyıp pozitif gören de çok her çeşit hikaye var bakalım bizimki nasıl olacak

canim aslında belirti zannettiğimiz şeyler vücudun ilaçlara verdiği tepki herkesin vücudu aynı degilki aynı hastanede bir arkadaşla transfer olduk aynı gün ama bulutlarımız tamamen farklı tepki veriyor kullandığımız ilaçlar farklı protestan ve e2 testi olduk transferden sonra sonucları arasında dağlar kadar fark var. yani bizim belirti diye düşündükleriniz ilaçların etkisi bence zira bukadar erken hamilelik belirtisi olmuyor. ben geçen transferimde 9.5 haftalikken bile mide nulanmasi olmadim suan daha 7. gun midem bulaniyo çünkü biliyorum kendimi estrofem dokundu bana

İnşallah yavrum yaa onca emek ve acı boşuna olmasın lütfen
aynen canim iğneden kalcam oturulacak gibi değil birde hatvan gibi iğne yapıyorlar afedersin kan pamuktan geçmiş çamaşırdan geçmiş birde tahtından dışarı geçmiş nasıl aşırı kanadı kalcam

ya transfer sonrası iğnemi vuruluyo bende mart ayında olucam ama daha iğne falan demeiler sadece ilaçlarım transferden önce kullanmam gereken

ya transfer sonrası iğnemi vuruluyo bende mart ayında olucam ama daha iğne falan demeiler sadece ilaçlarım transferden önce kullanmam gereken
Evet canım transferden sonra oksapar göbekten progestan kalçadan crinone jel climara bant prednol hap ve folik asit var

Tabi sana doktorun ne önerir bilmiyorum

Transferden sonra bana sadece crinone jel , folik asit ve coraspin verdiler. Ama ben devlette yaptırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…