- 25 Haziran 2019
- 1.196
- 1.031
- 63
- 34
Uygulamadan girersen atamasin goggleden giris yapman lazim atabilmek icin
Bende daha tık yok. Hiçbir şey olmamış gibi. Haftaya salı başlıyorum bir haftam var yeter. Ben ilaçlardan bıktım sadece, 10 tane var. Herkesin mi böyle?Bugün rapor son 3 günlük verdi devlet yarın gidip özelde uzatıyım 10 gün daha alıyım diyorum bunalım bunalım takılıyom yataktan çıkasım gelmedi bugün
sağol kuzum darısı isteyen herkese bukadar uğraştık. cumartesi kan vericem beklicem.kan için birazAyy var vallahaaaaaa daha yenimasalllaahh insallahh degrrinde cikar icin rahat eder
Bu çizgiyi gormek bile yetiyortam düzgün çekemedim ama
Hado hayrlisi olsun insallllaaahhhsağol kuzum darısı isteyen herkese bukadar uğraştık. cumartesi kan vericem beklicem.kan için biraz
Bende hiç yok sizleri okuyorum iğne fln bana sadece jel , folik asit ve coraspin verdilerBende daha tık yok. Hiçbir şey olmamış gibi. Haftaya salı başlıyorum bir haftam var yeter. Ben ilaçlardan bıktım sadece, 10 tane var. Herkesin mi böyle?
hayırlı olsunnnntam düzgün çekemedim ama
Cumartesi bekliyoruz test sonucunu <3 ilk sırada sen varsın şuan :)sağol kuzum darısı isteyen herkese bukadar uğraştık. cumartesi kan vericem beklicem.kan için biraz
Yani transfer olduğum yer de özel cumartesi günü vericem orda sabah. Geçenkinde ta 15:30 da çıkmıştı sonuç. Bir yerde daha vermek istiyorum belki cuma veririm dedim. Beta hcg için.siz transfer sonrası hormonlar için mi diyorsunuzonun için tedavi görülen yer en mantıklı olabilir
yumurta toplamadan sonra başladı çoğu birkaç tanede transfer sonrası. Senin de taze transfer miydi? Aslında çok ilaca boğmayıp gereklileri vermişler gibi sana da. Beynim yandı burada merkeze göre ilaç değişiyor. Ben özelde olmasına rağmen hepimize aynı ilaçları verdiler. O yüzden ne olur ne olmaz diye biraz öylesine veriyorlar gibi geldi bana. Devlet gerek görmüyordur.Bende hiç yok sizleri okuyorum iğne fln bana sadece jel , folik asit ve coraspin verdilerbence iğne fln daha iyi
Taze transferdi benim de. Bence devlet hastanesi olduğu için umursamıyolar çünkü herkese aynı kağıdı dağıtıp bunu bunu içiceksin dediler ama özeller öyle deil birebir değerlere göre ilgileniyolar. O yüzdende keyfim kaçtı yayumurta toplamadan sonra başladı çoğu birkaç tanede transfer sonrası. Senin de taze transfer miydi? Aslında çok ilaca boğmayıp gereklileri vermişler gibi sana da. Beynim yandı burada merkeze göre ilaç değişiyor. Ben özelde olmasına rağmen hepimize aynı ilaçları verdiler. O yüzden ne olur ne olmaz diye biraz öylesine veriyorlar gibi geldi bana. Devlet gerek görmüyordur.
Sen yüreğini ferah tut. Devlette de olmuyor mu oluyor bir sürü kişinin, özelde de aynı şekilde. İnşallah tutar hepimizin bekleyip göreceğiz.Taze transferdi benim de. Bence devlet hastanesi olduğu için umursamıyolar çünkü herkese aynı kağıdı dağıtıp bunu bunu içiceksin dediler ama özeller öyle deil birebir değerlere göre ilgileniyolar. O yüzdende keyfim kaçtı yadüşün transferden sonra yatırmadılar bile gerek yok diyolar
yok canim birsuru arkadaş var kanda falan çıkmıştı canimCumartesi bekliyoruz test sonucunu <3 ilk sırada sen varsın şuan :)
Amin inşallah hepimizin hakkında hayırlısıSen yüreğini ferah tut. Devlette de olmuyor mu oluyor bir sürü kişinin, özelde de aynı şekilde. İnşallah tutar hepimizin bekleyip göreceğiz.
canim benim eşim uzman çavuş 5. yıla girdik evliligimizde ama devamlı görüşemiyoruz malesef 3 5 ayda bir gelip 15 gün durup gidiyorHado hayrlisi olsun insallllaaahhhne kadar bekledinizi bu cizgiyi gormek icin
senin kaçıncı gün canim Allah sanada tez zamanda nasip etsin canim benimBu çizgiyi gormek bile yetiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?