ŞUBAT ayı TRANSFER olacaklar neler yapıyorsunuz ?

Bugün rapor son 3 günlük verdi devlet yarın gidip özelde uzatıyım 10 gün daha alıyım diyorum bunalım bunalım takılıyom yataktan çıkasım gelmedi bugün
Bende daha tık yok. Hiçbir şey olmamış gibi. Haftaya salı başlıyorum bir haftam var yeter. Ben ilaçlardan bıktım sadece, 10 tane var. Herkesin mi böyle?

Bende daha tık yok. Hiçbir şey olmamış gibi. Haftaya salı başlıyorum bir haftam var yeter. Ben ilaçlardan bıktım sadece, 10 tane var. Herkesin mi böyle?
Bende hiç yok sizleri okuyorum iğne fln bana sadece jel , folik asit ve coraspin verdiler bence iğne fln daha iyi

siz transfer sonrası hormonlar için mi diyorsunuz onun için tedavi görülen yer en mantıklı olabilir
Yani transfer olduğum yer de özel cumartesi günü vericem orda sabah. Geçenkinde ta 15:30 da çıkmıştı sonuç. Bir yerde daha vermek istiyorum belki cuma veririm dedim. Beta hcg için.

Bende hiç yok sizleri okuyorum iğne fln bana sadece jel , folik asit ve coraspin verdiler bence iğne fln daha iyi
yumurta toplamadan sonra başladı çoğu birkaç tanede transfer sonrası. Senin de taze transfer miydi? Aslında çok ilaca boğmayıp gereklileri vermişler gibi sana da. Beynim yandı burada merkeze göre ilaç değişiyor. Ben özelde olmasına rağmen hepimize aynı ilaçları verdiler. O yüzden ne olur ne olmaz diye biraz öylesine veriyorlar gibi geldi bana. Devlet gerek görmüyordur.

Taze transferdi benim de. Bence devlet hastanesi olduğu için umursamıyolar çünkü herkese aynı kağıdı dağıtıp bunu bunu içiceksin dediler ama özeller öyle deil birebir değerlere göre ilgileniyolar. O yüzdende keyfim kaçtı ya düşün transferden sonra yatırmadılar bile gerek yok diyolar

Sen yüreğini ferah tut. Devlette de olmuyor mu oluyor bir sürü kişinin, özelde de aynı şekilde. İnşallah tutar hepimizin bekleyip göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…