- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #5.601
KuzucummCanım çok sevindimsağlıkla al kucağına bugün bende 2 kese gördüm
Valla bizim doktor söylemedi ya :) ama bir kız bir erkek doğuyor içime. Hayırlısı sağlıkla gelsinler de DhAaa çok güzel haberler ve biraz büyük bir masraf olmuş hakkaten! Artık canını sıkma da bebişler de güzel hissetsin
Ben de canlar sıkkın diye söyleyemedim ama bebişimin cinsiyeti belli oldu
OĞLUM GELİYOR
Canım hoşbulduk
Hoşbulduk canımKuzucummhoşgeldin sen de aramıza :)))
Canım çok teşekkür ederim. Ederiz elbette Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah en sağlıklısından en hayırlı şekilde. İnşallah güzel olur her şeyKilya ve Skrkz17 kızlar galiba hamilesiniz sizde msj ları kaçırmış olabilirim hayırlı olsun inşallah sağlıklı ilerler gebeliğiniz bebişleriniz bana da dua edin benim yine olmadı bu ay bugün gidip hormon tahlili yaptırdım yarın açıklanacak bakalım ne durumda bide kistler hala duruyor haziran ayında ya aşılama ya da ilaç tedavisi düşünüyorum bakalım
Kistler tedaviden kalanlar mı kuzumKilya ve Skrkz17 kızlar galiba hamilesiniz sizde msj ları kaçırmış olabilirim hayırlı olsun inşallah sağlıklı ilerler gebeliğiniz bebişleriniz bana da dua edin benim yine olmadı bu ay bugün gidip hormon tahlili yaptırdım yarın açıklanacak bakalım ne durumda bide kistler hala duruyor haziran ayında ya aşılama ya da ilaç tedavisi düşünüyorum bakalım
Kistler hiç geçmemiş yani kuzum anlamadım gitti valla adetim de düzenli hormonlar da sadece prolaktin yüksektiKistler tedaviden kalanlar mı kuzumilaç verir belki Dr onları eritmek için önce hayırlısı ile güzel haber alırız inşallah haziranda
Canım çok teşekkürlerKilya ve Skrkz17 kızlar galiba hamilesiniz sizde msj ları kaçırmış olabilirim hayırlı olsun inşallah sağlıklı ilerler gebeliğiniz bebişleriniz bana da dua edin benim yine olmadı bu ay bugün gidip hormon tahlili yaptırdım yarın açıklanacak bakalım ne durumda bide kistler hala duruyor haziran ayında ya aşılama ya da ilaç tedavisi düşünüyorum bakalım
İnşallahhh kuzum dualarım sizinle
Canım tansiyon sorunum var yüksek çıkıyor
Canım önceden var mıydı tansiyonun peki?Canım tansiyon sorunum var yüksek çıkıyorcanım sıkılıyor yüksek tansiyon fetüste gelişimini yavaşlatıyormuş. Takip olacak işte bakalım hayırlısı olsun inşallah
Sıkma canını canım benim de tansiyon sorunu yaşayan arkadaşlarım oldu. Hepsi de sağsalim aldılar bebişlerini kucağına. İnşallah sen de alacaksınCanım tansiyon sorunum var yüksek çıkıyorcanım sıkılıyor yüksek tansiyon fetüste gelişimini yavaşlatıyormuş. Takip olacak işte bakalım hayırlısı olsun inşallah
Normalde düşük tansiyonda iyi hissederim 10 6 11 7 . 12 8 olsa bile başım ağrır ama son üç senedir senede bir iki kere 16 ya kadar çıktığı acile koştuğum dil altı ile düştüğü oldu. Ama toplasan üç senede 5 kere filan oldu onun dışında yine düşük. Ama gebelik süresince 12 8 ki doktor bununda yüksek olduğunu söyledi çünkü gebelik ilk aylarda tansiyon düşermiş. Ara ara da 14 9 gibi çıkıyor. Bunun sorun olacağını kardiyolojiye bir an önce görünmemi istedi. Doktor da EKG çektirdi muayene etti kalp ile ilgili sorun görünmüyor ve kalbin küçük Buda demek oluyor ki kronik artış yok. Muhtemel stres kaynaklı bir sorun dedi. Holter ile takip edelim dedi bir gün dedi tsh bakalım o da yükseltiyor dedi. Tsh tok vermiş oldum doktor sormadı aç mısın diye oysa aç verilirmiş 1.6 çıktı yani gayet normal dün sağlık ocağına enjeksiyon için gitmiştim kayıt alıyorlarmış kan filan aldılar çok önemsemedim açtım o zaman tsh da bakmışlar eve gelirken uğrayıp aldım ondaki sonuç 4 küsür yani baya yüksek. Aç tok çok fark eder mi böyle şaşırdım ya da ölçüm teknikleri mi farklı bilemedim bir de endokrine giderim sanırım. Yani öyle kuzum ya canım sıkılıyor hayırlısı bakalımCanım önceden var mıydı tansiyonun peki?
İnşallah canım inşallahSıkma canını canım benim de tansiyon sorunu yaşayan arkadaşlarım oldu. Hepsi de sağsalim aldılar bebişlerini kucağına. İnşallah sen de alacaksın
Canım bence labaratuvarla alakalı bi sıkıntı olabilir canım tshın farklı çıkması tansiyonda o kadar stres heyecan yaşıyoruz artar tabi bi süre kontrol et canım düşer benceNormalde düşük tansiyonda iyi hissederim 10 6 11 7 . 12 8 olsa bile başım ağrır ama son üç senedir senede bir iki kere 16 ya kadar çıktığı acile koştuğum dil altı ile düştüğü oldu. Ama toplasan üç senede 5 kere filan oldu onun dışında yine düşük. Ama gebelik süresince 12 8 ki doktor bununda yüksek olduğunu söyledi çünkü gebelik ilk aylarda tansiyon düşermiş. Ara ara da 14 9 gibi çıkıyor. Bunun sorun olacağını kardiyolojiye bir an önce görünmemi istedi. Doktor da EKG çektirdi muayene etti kalp ile ilgili sorun görünmüyor ve kalbin küçük Buda demek oluyor ki kronik artış yok. Muhtemel stres kaynaklı bir sorun dedi. Holter ile takip edelim dedi bir gün dedi tsh bakalım o da yükseltiyor dedi. Tsh tok vermiş oldum doktor sormadı aç mısın diye oysa aç verilirmiş 1.6 çıktı yani gayet normal dün sağlık ocağına enjeksiyon için gitmiştim kayıt alıyorlarmış kan filan aldılar çok önemsemedim açtım o zaman tsh da bakmışlar eve gelirken uğrayıp aldım ondaki sonuç 4 küsür yani baya yüksek. Aç tok çok fark eder mi böyle şaşırdım ya da ölçüm teknikleri mi farklı bilemedim bir de endokrine giderim sanırım. Yani öyle kuzum ya canım sıkılıyor hayırlısı bakalım
İnşallah kuzum inşallahCanım bence labaratuvarla alakalı bi sıkıntı olabilir canım tshın farklı çıkması tansiyonda o kadar stres heyecan yaşıyoruz artar tabi bi süre kontrol et canım düşer bence
Evet canım ilk çocuk inşallahMaşallah kuzum sağlık la kucağınıza alırsınız inşallah ilk çocuk muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?