- 21 Ağustos 2020
- 2.680
- 5.826
- 108
- 31
- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
- #5.621
Canım değerlerin çok iyi maşallahhKızlar ya ben dün hormon tahlili yaptırdım sonuçlara bir bakar mısınız prolaktin düşmüş ona çok sevindim
Sağol kuzum benim progesteron fsh tsh da daha çıkmadı onları da bekliyorum bakalımCanım değerlerin çok iyi maşallahh
Çıkar onlarda canımSağol kuzum benim progesteron fsh tsh da daha çıkmadı onları da bekliyorum bakalım
Valla kuzum dikkat ediyorum aslında yükselmesin diye bu ayda zaten çakşır ile aslan pençesi çayı içmeye başladım dün inşallah olur artık bu ay diğer sonuçlar da normal çok şükür tsh kaldı bir tekÇıkar onlarda canımsen yinede prolaktini yükseltecek bişeyler yeme canım ben 2 kez düşürüp arttırdım öyle
İnşallahhh kuzum benim Rabbim hamilelere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKilya Skrkz17 L lusin sizler iki tane mucizeyi ben de bir taneyi sağlıkla kucaklarım inşallah.
AllahHayat su 0606 ve O ozdemirelif e de en kısa zamanda nasip eder müjdelerimizi alırız inşallah
atladığım biri oldu mu bu kadar kaldık heralde
Amin kuzum inşallah çok teşekkür ederimKilya Skrkz17 L lusin sizler iki tane mucizeyi ben de bir taneyi sağlıkla kucaklarım inşallah.
AllahHayat su 0606 ve O ozdemirelif e de en kısa zamanda nasip eder müjdelerimizi alırız inşallah
Şimdilik tek bebeyle ben de burdayım kuzumKilya Skrkz17 L lusin sizler iki tane mucizeyi ben de bir taneyi sağlıkla kucaklarım inşallah.
Ohhh mis gibi çıkmış kuzum vallaKızlar ya ben dün hormon tahlili yaptırdım sonuçlara bir bakar mısınız prolaktin düşmüş ona çok sevindim
İnşAllah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bu ay olur yaaOhhh mis gibi çıkmış kuzum vallasüper süper
Kuzum Allah razı olsun inşallahKilya Skrkz17 L lusin sizler iki tane mucizeyi ben de bir taneyi sağlıkla kucaklarım inşallah.
Kuzum güzel görünüyorKızlar ya ben dün hormon tahlili yaptırdım sonuçlara bir bakar mısınız prolaktin düşmüş ona çok sevindim
Sağol kuzum benimKuzum güzel görünüyor
Aaa bugünlük bendensinŞimdilik tek bebeyle ben de burdayım kuzumyarın kalp atışında çiftlenmezse eğer...
Kuzum hayırlısı olsn nerde oldun tedavı acabaCanım çok teşekkür ederim. Ederiz elbette Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah en sağlıklısından en hayırlı şekilde. İnşallah güzel olur her şey
Bütün dualarım sizinle valla böyle bir iki isim özellikle süreci birlikte götürdüğümüzİnşAllah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bu ay olur yaa
Sağ ol kuzum Tavmergen deKuzum hayırlısı olsn nerde oldun tedavı acaba
Aa izmir bnde izmirdeyımSağ ol kuzum Tavmergen de
Aynen kuzum daha önce konuşmuştuk sanki seninle ya da ben yanlış hatırlıyorum bilmiyorumAa izmir bnde izmirdeyım
Evet canısı ege de negatıf oldu malesef istanbula gtcm artıkAynen kuzum daha önce konuşmuştuk sanki seninle ya da ben yanlış hatırlıyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?