- Konu Sahibi Umutkalbimde
-
Merhaba hayırlı olur inşallah sonucumu bende birazdan yola çıkıyorum 2 de randevum var ön görüşme için bir ne diyarbakır bahçeciye gidiyorum canım dönüşte görüşümü buraya yazıcam hem merkez hemde doktor ile bakalım nasıl bir yol izlicezkızlar merhaba bende 29 ocak cuma günü göüşmeye gidiyorum inşallah güzel geçer şimdiden cok stres yptım ben istanbul bahçeçi umut tüp merkezine gdiyorum gidenler vr mı hang doktora gidiyosunuz nasıl oluyor ay okadar cok merak edyorum ki.
Kontrole gittin mi? Her şey yolundadır umarımSen gonal f kullanıyorsun demi kendin vuruyosun? Ben kalçadan hemşireye vurduruyom mecbur merional benimama takma kafanı yok canım ondan değildir mutlaka az dışına çıkan oluyormuş kendin yaptığında.Ben bugün cetrotite başladım kendim ilk kez vurdum ayy heyecandan öldüm benim kızarıklık kaşıntı oldu senin de olursa panik olma geçiyor sonra.Pzartesi kontrol
Ayy canım evett gittim yumurtalar bıdıklar çok iyii ama benim e2 2300 lerde doktor dondurabiliriz dedi böyle giderseKontrole gittin mi? Her şey yolundadır umarımhaber ver please
Hadi canım güzel haberler yazarsın inşallah burayaMerhaba kizlar bende 28 persembe gunu ilk randevuma gidicem eurofertilde insallah hersey hers icin guzel gecer benim adetim subatta buyuk ihtimal o zaman baslicaz tedaviye hayirlisiyla Allah hepimizin kucagini doldursun inşaAllah .
Ben bahçeci umut tüp bebek merkezine ebru hanıma gidiyorum yumurta toplama işlemim oldu transfer için bekliyorum şuan siz hangi doktora gidiyorsunuzkızlar merhaba bende 29 ocak cuma günü göüşmeye gidiyorum inşallah güzel geçer şimdiden cok stres yptım ben istanbul bahçeçi umut tüp merkezine gdiyorum gidenler vr mı hang doktora gidiyosunuz nasıl oluyor ay okadar cok merak edyorum ki.
Hayırlısı olsun inşallah güzel ve kaliteli yumoşlarınız olmuşturHerkese merhaba 2. Tüp bebek denememizdeyiz
Donmuşumuz yok malesef. Gonal f 300 vuruluyorum , menodur 75 ve başka bir iğne daha vuruluyorum. Uzun protokol gidiyoruz. 15 gün önce lucrin ile başladık. Yumurtalar bir öncekinde kafalarına göre düzensiz büyümüşlerdi. O yüzden yedeksiz kalmıştık. Yedekte yumurta istiyoruz çünkü. Sebepsiz infertilite. Tüm testler normal ama geçirilmiş apendisit ve karın içi apse öyküm var.
Cuma kontrolüm var. Balık yağı ve quenzim de kullanıyorum. Yumurta kalitesini artırsın diye. Durumlar böyle şimdilik. Cuma sabah kontrolüm var. 7 gün kullanımla kaç yumurta oluşuyor göreceğiz
Hiç kafana takma, benim doktorum daha ilk görüşmede benden taze transfer bekleme 5. Gün emriyosu dondurulmuş transfer yapıyorum. Tutunma ihtimalini %10 arttırıyor demişti. Geç olsun güç olmasın vakti zamanı gelince olsunAyy canım evett gittim yumurtalar bıdıklar çok iyii ama benim e2 2300 lerde doktor dondurabiliriz dedi böyle giderseHatta dozu azalttı çarşamba tekrar kontrol
Hadi hayırlı olsun. D vitamini eksikliğinde gebe kalmak zor oluyormuş diye okumuştum bu opudan sonra ben de başlamayı düşünüyorum. Sağlıklı iki insanın hiç korunmada 1 yılda gebelik oluşma olasılığı her ay için %8 miş. 3 yılda bu oran %3 lere düşüyor. Benim de tüp bebek kararı vermem bundandı. Bence doğru yoldayızBende bugün görüşmeye gittim kızlar balık yağı ve d vitaminş yazdı yarın alıp başlıcam güzel görülme oldu bizde bir sorun yok herşey yolunda 3 senedir olmadı temmuz ayında sol tüpüm alındı sadece bu doktor dediki 3 senede hiç hamilelik oluşmadıysa kesinlikle tüp bebek öneriyorum anlaşma sağladık şükür adetimin 2.günü muayene olmaya gidicem oda yaklaşık olarak 15 şubata falan denk gelir hakkımızda hayırlısı olsun bahçeçi diyarbakır zekki akkumda başlayacaşım bu sürece
Ayy inşallah doğrusun geç olsun ama sıkıntı olmasın bakalım ne bekliyor biziiHiç kafana takma, benim doktorum daha ilk görüşmede benden taze transfer bekleme 5. Gün emriyosu dondurulmuş transfer yapıyorum. Tutunma ihtimalini %10 arttırıyor demişti. Geç olsun güç olmasın vakti zamanı gelince olsun
Herkese merhaba 2. Tüp bebek denememizdeyiz
Donmuşumuz yok malesef. Gonal f 300 vuruluyorum , menodur 75 ve başka bir iğne daha vuruluyorum. Uzun protokol gidiyoruz. 15 gün önce lucrin ile başladık. Yumurtalar bir öncekinde kafalarına göre düzensiz büyümüşlerdi. O yüzden yedeksiz kalmıştık. Yedekte yumurta istiyoruz çünkü. Sebepsiz infertilite. Tüm testler normal ama geçirilmiş apendisit ve karın içi apse öyküm var.
Cuma kontrolüm var. Balık yağı ve quenzim de kullanıyorum. Yumurta kalitesini artırsın diye. Durumlar böyle şimdilik. Cuma sabah kontrolüm var. 7 gün kullanımla kaç
Güzel haberler ver bize inşallahBende bugün görüşmeye gittim kızlar balık yağı ve d vitaminş yazdı yarın alıp başlıcam güzel görülme oldu bizde bir sorun yok herşey yolunda 3 senedir olmadı temmuz ayında sol tüpüm alındı sadece bu doktor dediki 3 senede hiç hamilelik oluşmadıysa kesinlikle tüp bebek öneriyorum anlaşma sağladık şükür adetimin 2.günü muayene olmaya gidicem oda yaklaşık olarak 15 şubata falan denk gelir hakkımızda hayırlısı olsun bahçeçi diyarbakır zekki akkumda başlayacaşım bu sürece
Anlamış değilimBu sol tarafın derdi ne acaba
Ne güzel peşpeşe gidiyoruz inşallah sonucu da güzel olur
Hadi güzel haberlerle dön inşallahAnlamış değiliminşallah canım hepimizin sonuçları çok güzel olsun bugün kontrolüm var heyecandan da ölcem
Muayene ne zaman? Sağlıklı büyüsünler deBugün bende bi halsizlik mide bulantısı var.
2 Gecedir ateş basıyor.
Bi opu olsaydım da rahatlasaydım bugün gerçekten rahatsız etti büyüyo foliküller muhtemelen
Cuma kontrol muhtemelen pazartesiye kalacakMuayene ne zaman? Sağlıklı büyüsünler deçekilen çileyi kutsal sayıcaz artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?