Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıracak olan arkadaşlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım glucophane kullanıyo musun ben kullanmaya başladıktan sonra klomen destekli sorunum tamamen çözüldü doktoruna bi danışsana.

canım glucophane kullanıyo musun ben kullanmaya başladıktan sonra klomen destekli sorunum tamamen çözüldü doktoruna bi danışsana.

o nasıl bi ilaç ben kullanmadım doktor önümüzdeki ay başka ilaç verecekmiş menogonu günde 1 kullnınca az geliyor doz artınca da yumurtalıklar fazla çalışıyorbenneyaptımki

o nasıl bi ilaç ben kullanmadım doktor önümüzdeki ay başka ilaç verecekmiş menogonu günde 1 kullnınca az geliyor doz artınca da yumurtalıklar fazla çalışıyorbenneyaptımki

canım o aslından ovülasyon ilacı değil ama hormon tahliline göre veriyo fsh ve lh dengesini kurmak için kullanılıyo ben bu ay çok faydasını gördüm hatta doktorum pco olanlarda tek başına bile işe yarayabileceğini söyledi. istersen bi doktoruna danış canım.

slm arkadaşlar nasılsınız ben yarın ilk aşılamamı oluyorum ve sizin dualarınızı bekliyorum...

slm arkadaşlar nasılsınız ben yarın ilk aşılamamı oluyorum ve sizin dualarınızı bekliyorum...

canım benim yaa,Allah yardımcın olsun.insallah olur.ben de 9 gündür karından yumurta büyütme ignesi oluyorum. yarın yine kontrole gideceğiz. belki yarın belli olur benim de aşılamanın ne zaman yapılacağı...benim ki de ilk olcak...sana bol şans...

bu arada yumurta büyütma iğnelerini dr.um hergün aynı saatte yapmaya calış dedi ama ben bugün unutmusum yaklsaık bir 4 saat rötarlı yaptık. inşallah bir problem olmaz

arkadaşlar ben klomen hap kullanıyorum ve aşılama yapılacak salı günü yumurtaların durumuna bakacağız bu gün hastalığımın 7. günü geçen ay soğan suyu kullanmıştım 15 gün şimdi devam etsemmiki 7. gün başlanıyo ya soğan suyuna acaba yan etkisi olurmu yoksa yumurtaların gelişmesine yardımcı olurmu napayım kullanayayımmı

cnm sogan suyunu da duymustum ama bence incir yada bal tarcın çörekotu kullan cunku onlar yumurtalıkları cok gelıstırıo we dolayısıyla daha az iilaçla dogal yonden geşlıstırmıiş olursun cnm hadi hayırlısı bakalım cnm

canım ya duallarım her zaman senınle ya inan canı gönülden istiyorum bıtanem hayırlısı bakalım aşılama olunca da uzun uzun yazıp bize de anşatırsın körü körüne gitmemişioluruz beklıyorum cnm aşılama dan sonraki yazılarını we tabi en önemlisi duyguılarını
ama sakın stres we telaş yapma o anda hep dua et cnm yeterki allah uygun görsün olur inanaıyorum ben sende inan canım buna we o psikolojiyle yaptır aşılamanı cnm görüşürüz...........

tramissu tatlım çok saol canım allah senden razı olsun nihayet oldum aşılamamı canım eşimin yıkamadan sonra 90 milyon spermi oldu ve hepsini aktardılar bana benimde 10u geçkin yumurtam olmuş hayırlısı bakalım bugün biraz ağrım var canım...inş.hayırlara vesile olur tatlım...

inşallah iyi olur tiramissu 4 yıllık evliyim ve bu ay ümitlerim tamamen tükendi her ay umutluydum ama bu kist tedavisi için d.kontrol hapını kullanmam gerek inan ki bebiş isterken tedavi için bile olsa bu hapı kullanmak zoruma gidiyor

tirramisu beni de ekle canım ben de bu ay aşılam yaptıracağım

ilaç kullanmadım hiç iğneleime başlıyacaktım ama bu ay adetin 3.günü ultrasonla muayenede kist ortaya çıktı maalesef bu hapı verdi dr.benim eşimin sperm hızı düşüktü varikosel ameliyat oldu ve değerleri biraz yükseldi bu da bizi tüp bebekten aşılamaya yükseltti çok umutluydum ama kist.... çok uzun ve ahmetli yolun daha başındayım bilmiyorumneler yaşıycam daha hiç tecrübem yok ve danışabileceğim kimse de yok cevep yazdığın için inanki çok mutlu oldum canım

slm kızlar bugün gittik yine dr.muza. pzt aşılam olcak büyük ihtimalle. benimde ne tebelmiş yumurtalarım. anca 15 günde büyüdüler. durdular, durdular okulun acıldığı ilk günü buldular. müdür de destur dicek artık bana rapor alsam bir türlü almasam bi türlü bi de üstüne salı günü okulun en soğuk hatta kutup yerinde nöbetciyim
umarım rapora gerek kalmadan ağrısız acısız bir sekilde atlatırım ilk günleri, dua edin bana

kusura bakma canım geç yazıyorumm yeni gördümm...benim de 13 şubat..kesin gelecek o yönde belirtiler...gelsin zaten ilk defa adetimin gelmesini bekliyorumm...evet büyük ihtimal aynı zamanlar da olacak aşılama...inşallah bebişlere kavuşmak nasip olurr....inşallah aşılama yaptıran bütün arkadaşların aşılamaları tutarr....hamiş patlaması yaşanırr....canım ben pkolu değilim..eşimin ve benim herşeyimiz normall..sebebsizz..27 ay olduu....doktor siz bilirsiniz istiyorsanız yaparız dedi..size bağlı dedi...bizde karar verdikk....inşallah çabalarımızın sonuçunu almak nasip olurr...hepimizin güzel haberi veririzz..allah bilirr..nasip te varsa olurr..yeterki hayırlı sağlıklı evlat olsunlar.:ecrin_bebek:

bende şubatta aşılama yaptırcam.
akdeniz tip fakultesinde dr. munure erkman inşallah iyi dokturdur ilk defa asilama yapacaz
dokturu bılen varsa bılgırırsenız sevınırız bol sanslar...

selam herkese bızde nasip olursa akdeniz tip fakultesinde doktor munire erkman a asilama olcaz doktra giden varmi bilen yada ..
herkese bol şanslar..

hadi bakalım hayırlısı olsun canım mutlu haberlerini bekliyorum canım açın falan oldu mu cnm ya aşılama sırasında malum benım de ilk olmuo diolar ama sana sorayım herkesin bedeni farklı nasılsa cnm 10 yumurtada cok iyi canım hada bakalım bi ikiz bekliyorum senden :):CüvCüv::CüvCüv:

tramissu1986
elif23
bircan ---5 şubat perşembe :CüvCüv:
ceylin1907
35sevi35
cemre18
özlem 1415
idilengin
pikapika
seherbayer
<yumyum>
buketimm ---9 şubat pazartesi:CüvCüv:
ozceliksena
duygu2008
sahil8

kıslar kusura bakmayın yazamadım ama aklımdasınız hep misafırlerım war düzenli giremiyorum ama bu arada aşılama tarihi bellli olanlar warsa eger yazsın bakalım ekleyelim listeye öpüyorum hepinizi..............

Son düzenleme:

ne demek cnm ya inan dualarım hep sizinle cnm kaç yıldır istiyosunuz cnm yada kaç yıllık ewlisin cnm olsun cnm ya üzme kendini daha önceleri sperm yuzunden şimdi kist yüzünden wardır bi hikmet cnm bnm takma sakın allah hayırlısını kararlamıstır bızım için cnm bok bol allahtan hayırlısını izzteyecez cnm bi ay kullanımdan sonra kistler biter inşallah we hemen olur aşılaman marrtta da seni yazarız ilk başa cnm .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…