ben pazartesi günü doktora gittim yumurtalıklarda hiç folikül yok menogondan günde 1 kullnıyordum dozu 1.5a çıkardık ama ümitli değilim cuma günü yine gideceğim belki önümüzdeki aya kalır bilemiyorum:1no2:
canım glucophane kullanıyo musun ben kullanmaya başladıktan sonra klomen destekli sorunum tamamen çözüldü doktoruna bi danışsana.
o nasıl bi ilaç ben kullanmadım doktor önümüzdeki ay başka ilaç verecekmiş menogonu günde 1 kullnınca az geliyor doz artınca da yumurtalıklar fazla çalışıyorbenneyaptımki
slm arkadaşlar nasılsınız ben yarın ilk aşılamamı oluyorum ve sizin dualarınızı bekliyorum...
arkadaşlar ben klomen hap kullanıyorum ve aşılama yapılacak salı günü yumurtaların durumuna bakacağız bu gün hastalığımın 7. günü geçen ay soğan suyu kullanmıştım 15 gün şimdi devam etsemmiki 7. gün başlanıyo ya soğan suyuna acaba yan etkisi olurmu yoksa yumurtaların gelişmesine yardımcı olurmu napayım kullanayayımmı
slm arkadaşlar nasılsınız ben yarın ilk aşılamamı oluyorum ve sizin dualarınızı bekliyorum...
inan cok zor cnm hem bebiş istiyosun hemde dogum kontrol hapı kullanıosun ama bıldıgım kadarıyla kıstı olan herkes d.k. hapı kullanıyor cnm inşallah kistin bu ay biterde hayırlısıyla martta aşılama yaparsın cnm daha önceki aylarda başka ilaçlar fln kullandın mı dırek aşılama mı??
ah cnm hoşgeldin bnm de adetım 11 subattan sonra o aralar gelıcek we başlıcaz iğnelere cnm aynı zamanlarda oluccak galıba aşılamam mız hayırlısıyla olur inşallah bu ay pko musun sende cnm bu arada hengi iğne yı werdı sana dr cnm
tramissu tatlım çok saol canım allah senden razı olsun nihayet oldum aşılamamı canım eşimin yıkamadan sonra 90 milyon spermi oldu ve hepsini aktardılar bana benimde 10u geçkin yumurtam olmuş hayırlısı bakalım bugün biraz ağrım var canım...inş.hayırlara vesile olur tatlım...
ilaç kullanmadım hiç iğneleime başlıyacaktım ama bu ay adetin 3.günü ultrasonla muayenede kist ortaya çıktı maalesef bu hapı verdi dr.benim eşimin sperm hızı düşüktü varikosel ameliyat oldu ve değerleri biraz yükseldi bu da bizi tüp bebekten aşılamaya yükseltti çok umutluydum ama kist.... çok uzun ve ahmetli yolun daha başındayım bilmiyorumneler yaşıycam daha hiç tecrübem yok ve danışabileceğim kimse de yok cevep yazdığın için inanki çok mutlu oldum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?