Aşılama Şubat ayında aşılama yaptıracak olan arkadaşlar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm bence riske atma we rapor al en azından salı gunu için we dinlen pazartesi yıne okuldan sonra yaparsın ne zmn bılmıom ama ne zmn uygunsa artık boşwer okulu ya bı kac guynden bısıy olmaz cnm sen bebişine kawuşda gerisi wız gelir zaten cnm bnm hadi bakalım hayırlısı okulun ilk günü ugurlu gelsin sana .........

haklısın cnm ne güzel anlatmışşsın cnm ama en kötüsü zaten nedensiz olması o yuzden bol dua lazım cnm alllah en hayırlı zamanda senın de bebişine kawuşmanı saglayacaktır daha cok az olmuş cnm takma sakın kafan sabır et tabi bu ne kadar zor ben cok iii biliom ama yıne de söölüyom işte hadi bakalım hayırlısı hepimiz birbirimize dua edlim de allah kabul etsin cnm hepimizin dualarını:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tiramisu ne tatlısın yaaa benim ve bir arkadasın isminin yanına hamile resmi koymussun, içine mi dogdu acaba,hadi bakalım insallah hepimiz bebiş sahibi oluruz hayırlısıyla canım benim....

benim aşılama iptal oldu ilacı değiştireceğiz bakalım herkese bol şanskaydirigubbakcemile3

inş. canım ikizlerim olur.canım ben anestezi istedim yani bişi duymadım benim acı eşiğim çok düşük..ayy listede ismimin yanında o resmi görünce çok tuhaf oldum çok saol inş. uğurlu gelir liste..:teytey:.

merhaba tiramissu 4 yıllık evliyim hiç korunmadık ama 3 aydır tedaviye aktif olarak başladık allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah iyi olur
aşılama süresince neler oluyor bilmiyorum yumurtalar nasıl takip ediliyor nasıl ilaç veiyorlar ne zanman gidicem drç hiç bir bilgim yok maalesef bilen birileri varsa kısa bi açıklama yaparsa çok sevinirim hepinizi öptüm kızlar

hoşgeldin canım ben bildiklerimi sana aktarayım ben de 4 senedir uğraşıyorum bebeişime kavuşmak için..2. aşılamam da oldu ve beklemedeyim. adetin 5. günü klomen kullanmaya başladım ben. 10. günü klomen bitince doktor kontrole çağırıyo ve yumuşlara bakıyo.. ve gün aşırı takip yapıyo taaki istenen boyuta gelinceye kadar ve yaklaşık 20 mm olduklarıbnda 12-13-14-15 -16 . günler hemen hemen çatlatma iğnesi yapıyo sana. iğneden 36 saat sonrada aşılama işlemini yapıyo ama bu kullanılanlar kişiye göre değişiryo..hayırlı olsun canım kolay gelsin..

canım sen ilkinde klomen kullandın herhalde beki kaç dozdu ve istenilen seviyeye geldimi ilki tutmamış herhalde peki şimdi ne kullanıyorsun ve dozu nekadar benimde ilk aşılamam ve klomen hap kullanıyorum günde bir tane ve bana düşük gibi geldi olgunlaşmayacak diye korkuyorum o yüzden sordum sana olgunlaştımı seninkiler

neden iptal oldu ne kullanıyordun ve şimdi ne kullancaksınız canım

ben menagon kullanıyordum bu sefer yumurtalıklar çalışmadı o nedenle iptal ettik bu iğne kalçadandı şimdi ise ilt altından olan bi iğne verilecek adını daha bilmiyorum daha önce de iptal ettik kist oluşmuştu o zaman biz hep iptal ediyoruz zaten ondan önce de yumurtalıklar çok çalıştı diye ipta etmiştik ama o zaman hamile kalmıştım şimdi de çalışmadıbenneyaptımki

slm kızlar, biraz önce dr.dan geldik. asılamam pzt yapılacaktı ama malesef benim yumurtalar tembel cıktı hep alt sınırda büyüyorlar. aşılama salı günü yapılacak artık.bakalım hayırlısıyla tutar insallah, sizlerden naber?

tramissu benim aşılama tarihim belli olunca söyleyeceğim canım..şimdi adet olmayı bekliyorum..hepinizi opt

slm arkadaşlar,
benim aşılamam bugün oldu. bakalım ümitliyim aslında, ihşallah tutar.20. 02.2009 benim için belki bayram oluur..süprizzzzz hepimize bol şanslarr..

tramissu1986
elif23
bircan ---5 şubat perşembe :CüvCüv:
ceylin1907
35sevi35
cemre18 ---- inşallah en yakın zamanda canım:Saruboceq:
özlem 1415
idilengin----8 şubat pazar:CüvCüv:
pikapika
seherbayer
<yumyum>
buketimm ---10 şubat salı :CüvCüv:
ozceliksena
duygu2008
sahil8
ırmak 34
macera---8 şubat pazar :CüvCüv:
arkadaşlar eger bi yanlışlık warsa sööleyin bu ara cunku bı gırıom bı cıkıom pek zmn nım olmuo malum tatıl hep misafırım oluo ....öpüyorum sizi........

Son düzenleme:
slm arkadaşlar,
benim aşılamam bugün oldu. bakalım ümitliyim aslında, ihşallah tutar.20. 02.2009 benim için belki bayram oluur..süprizzzzz hepimize bol şanslarr..

inşallah cnm ya hayırlısın tutmasını ınanaın cok istıom tek kendım için diil walla hepiniz için bunu canı gönülden istiyorum bu arada da hoşgeldin aramıza inşallah en kısa zamanda senı hamişler bölümüne alırız cnm :CüvCüv:

canım ne haber nerelerdesin kaç gündür yoksun görüşemedik iyimisin?merak ettim seni çok öpüyoum:1hug:

iyiyim cnım saol ya tatıl ya sılmdı üniwerstedkı arklar tatıle geldıler hep ailem de ondan pek gıremıom cnm
napım işte adetımı beklıom 11 subatta gelmesı gerek ama inşallah gelmez ...............
sen napıosu cnm

3 aydır hangı tedawıyı oluyosunuz cnm bu arada sorun neydi senın ?
canım benım tedawım ise sööle adetımın 2. gününde merional iğne ye başlaayacagız 10 gun falan yumurtaları gelıstırmek için tabı her gun wajınal ultrasonla da bakıcak gelişme durumuna klomen de kullanlar war cnm ben 5 ay kullandım aşılama yapmadık ama o sırada o zamanda 3 falan yumişim oluyodu ama bu kez şansımı daha da arttırmak için iğnelere başlıcaz sonra 20 mm falan oldugu zamanda ovitrelle catlatma iğnesi yapıcak canım sonrada 36 saat içinde falan aşılama yapıcakmış canım hayırlısı inşallah hersey cok iii olur allah gönlümüze göre werir..............

belki bu ay içinde adet olur tedaviye yeniden başlarım belli mi olur:jeyyar:
ama sizleri takip ediyorum kalbim sizlerleyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…