slm kızlar bugün gittik yine dr.muza. pzt aşılam olcak büyük ihtimalle. benimde ne tebelmiş yumurtalarım. anca 15 günde büyüdüler. durdular, durdular okulun acıldığı ilk günü buldular. müdür de destur dicek artık banarapor alsam bir türlü almasam bi türlü bi de üstüne salı günü okulun en soğuk hatta kutup yerinde nöbetciyim
umarım rapora gerek kalmadan ağrısız acısız bir sekilde atlatırım ilk günleri, dua edin bana
haklısın cnm ne güzel anlatmışşsın cnm ama en kötüsü zaten nedensiz olması o yuzden bol dua lazım cnm alllah en hayırlı zamanda senın de bebişine kawuşmanı saglayacaktır daha cok az olmuş cnm takma sakın kafan sabır et tabi bu ne kadar zor ben cok iii biliom ama yıne de söölüyom işte hadi bakalım hayırlısı hepimiz birbirimize dua edlim de allah kabul etsin cnm hepimizin dualarını:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kusura bakma canım geç yazıyorumm yeni gördümm...benim de 13 şubat..kesin gelecek o yönde belirtiler...gelsin zaten ilk defa adetimin gelmesini bekliyorumm...evet büyük ihtimal aynı zamanlar da olacak aşılama...inşallah bebişlere kavuşmak nasip olurr....inşallah aşılama yaptıran bütün arkadaşların aşılamaları tutarr....hamiş patlaması yaşanırr....canım ben pkolu değilim..eşimin ve benim herşeyimiz normall..sebebsizz..27 ay olduu....doktor siz bilirsiniz istiyorsanız yaparız dedi..size bağlı dedi...bizde karar verdikk....inşallah çabalarımızın sonuçunu almak nasip olurr...hepimizin güzel haberi veririzz..allah bilirr..nasip te varsa olurr..yeterki hayırlı sağlıklı evlat olsunlar.:ecrin_bebek:
haklısın cnm ne güzel anlatmışşsın cnm ama en kötüsü zaten nedensiz olması o yuzden bol dua lazım cnm alllah en hayırlı zamanda senın de bebişine kawuşmanı saglayacaktır daha cok az olmuş cnm takma sakın kafan sabır et tabi bu ne kadar zor ben cok iii biliom ama yıne de söölüyom işte hadi bakalım hayırlısı hepimiz birbirimize dua edlim de allah kabul etsin cnm hepimizin dualarını:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tramissu1986
elif23
bircan ---5 şubat perşembe :CüvCüv:
ceylin1907
35sevi35
cemre18
özlem 1415
idilengin
pikapika
seherbayer
<yumyum>
buketimm ---9 şubat pazartesi:CüvCüv:
ozceliksena
duygu2008
sahil8
kıslar kusura bakmayın yazamadım ama aklımdasınız hep misafırlerım war düzenli giremiyorum ama bu arada aşılama tarihi bellli olanlar warsa eger yazsın bakalım ekleyelim listeye öpüyorum hepinizi..............
hadi bakalım hayırlısı olsun canım mutlu haberlerini bekliyorum canım açın falan oldu mu cnm ya aşılama sırasında malum benım de ilk olmuo diolar ama sana sorayım herkesin bedeni farklı nasılsa cnm 10 yumurtada cok iyi canım hada bakalım bi ikiz bekliyorum senden :):CüvCüv::CüvCüv:
merhaba tiramissu 4 yıllık evliyim hiç korunmadık ama 3 aydır tedaviye aktif olarak başladık allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah iyi olur
aşılama süresince neler oluyor bilmiyorum yumurtalar nasıl takip ediliyor nasıl ilaç veiyorlar ne zanman gidicem drç hiç bir bilgim yok maalesef bilen birileri varsa kısa bi açıklama yaparsa çok sevinirim hepinizi öptüm kızlar
benim aşılama iptal oldu ilacı değiştireceğiz bakalım herkese bol şanskaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım ben bildiklerimi sana aktarayım ben de 4 senedir uğraşıyorum bebeişime kavuşmak için..2. aşılamam da oldu ve beklemedeyim. adetin 5. günü klomen kullanmaya başladım ben. 10. günü klomen bitince doktor kontrole çağırıyo ve yumuşlara bakıyo.. ve gün aşırı takip yapıyo taaki istenen boyuta gelinceye kadar ve yaklaşık 20 mm olduklarıbnda 12-13-14-15 -16 . günler hemen hemen çatlatma iğnesi yapıyo sana. iğneden 36 saat sonrada aşılama işlemini yapıyo ama bu kullanılanlar kişiye göre değişiryo..hayırlı olsun canım kolay gelsin..
neden iptal oldu ne kullanıyordun ve şimdi ne kullancaksınız canım
slm arkadaşlar,
benim aşılamam bugün oldu. bakalım ümitliyim aslında, ihşallah tutar.20. 02.2009 benim için belki bayram oluur..süprizzzzz hepimize bol şanslarr..
inşallah cnm ya hayırlısın tutmasını ınanaın cok istıom tek kendım için diil walla hepiniz için bunu canı gönülden istiyorum bu arada da hoşgeldin aramıza inşallah en kısa zamanda senı hamişler bölümüne alırız cnm :CüvCüv:
merhaba tiramissu 4 yıllık evliyim hiç korunmadık ama 3 aydır tedaviye aktif olarak başladık allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah iyi olur
aşılama süresince neler oluyor bilmiyorum yumurtalar nasıl takip ediliyor nasıl ilaç veiyorlar ne zanman gidicem drç hiç bir bilgim yok maalesef bilen birileri varsa kısa bi açıklama yaparsa çok sevinirim hepinizi öptüm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?