Şubat ayında bebek çalışmasına başlayacaklar :)

Kızlar bugün başladıysa değerlendirin 23 senin zaten benle aynı benimde bugün beyaz akintim var yumurta akı gibi ama az tam günü değil ama 2 gün önceden belli ediyor yinede değerlendir 2 günü 23 kdr bugün ben değerlendircem yarın ve 23 bu üç gün önemli çünkü

Ben adetim gecikti ,2 . Günün içindeyken kan tahlili yaptırdım 0.19 çıktı. Artık gelsin diye beklicem adettim

Kizlar beenim bi kac gundur beyaz akintim vardi din gece sol kasigimda siddetli bir agriyla uyandim hatta 2 defa cidden kotu bir agriydi yumurtladigimi dusunuyorum ama dun degerlendiremedik bugun degerlendirecez artk umarim gec kalmis olmayiz ama bi onceki gun degerlendirmistik

Yumurta akı gibi geldi mi akıntı onu da takip et canım:)

Bu ayı boş geçtik artık Mart ayında bebek çalışmasına başlayacaklardan devam edeceğim

Ins canim seninde gec dollenme olmustur ins bende bu ay hamile kalirim

Ben kist icin 3 ay dogum kontrol hapini kullanmak zorunda kaldim.kist eridi 3 ay sonunda. Hapi biraktigim aydan beri hamile kalmaya calisiyorum. Bu ay 8. Ayim hala kalamadim bekliyorum

Ben 3 ay kullandim yasmini hapi biraktigimdan beri hamile kalmaya çalışıyorum olmadi 8. Ayin icindeyiz

Dünü değerlendirdim ben de bir de perşembe ve ctesi yaparız bakalım gerisi nasip

Ben kist icin 3 ay dogum kontrol hapini kullanmak zorunda kaldim.kist eridi 3 ay sonunda. Hapi biraktigim aydan beri hamile kalmaya calisiyorum. Bu ay 8. Ayim hala kalamadim bekliyorum
Hapın doğurganlığı etkilemediğini söylüyor doktorlar sadece bıraktıktan sonra 3 ay bebek düşünmeyin diyorlar o kadar ben de bırakalı tam 3 ay oldu bu ay ilk defa bebek deniyoruz bakalım tutacak inşallah öyle hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…