Yumurta akı gibi geldi mi akıntı onu da takip et canım:)Kizlar beenim bi kac gundur beyaz akintim vardi din gece sol kasigimda siddetli bir agriyla uyandim hatta 2 defa cidden kotu bir agriydi yumurtladigimi dusunuyorum ama dun degerlendiremedik bugun degerlendirecez artk umarim gec kalmis olmayiz ama bi onceki gun degerlendirmistik
Evet oda vardi bugunde kasigimda batma vardi buyuk ihtimal gece yumurtladim ins gec kalmamisimdir
Yani hamilemisin ayy ins darisi basima
Ins canim seninde gec dollenme olmustur ins bende bu ay hamile kalirimGeciktim kan testi yaptırdım bugün , 0.19 çıktı değerim. Hamile değilim yani tahlile göre. Gecikince demiştim kesin hamileyim, eşimle nasıl heyecanlandık . şimdi dört gözle adettim gelsin diye.
Senin tutar inşallah güzel haber gelir
Ben kist icin 3 ay dogum kontrol hapini kullanmak zorunda kaldim.kist eridi 3 ay sonunda. Hapi biraktigim aydan beri hamile kalmaya calisiyorum. Bu ay 8. Ayim hala kalamadim bekliyorum10 ay kadar doğum kontrol hapı kullandım vajinismus olmama rağmen çalışmalarımız devam ettiği için. Vajinismusu bir ay önce yendim. Hapı bırakalı 2 aydan fazla oluyor ama hamile kalmak için 3 ay hapsız regl öneriyo doktorlar şubatta 3. Reglimi olup hamile kalmak istiyorum inşallah
Ben 3 ay kullandim yasmini hapi biraktigimdan beri hamile kalmaya çalışıyorum olmadi 8. Ayin icindeyizYaklaşık 4 buçuk sene yasmin kullandım. Bu ay ilaca devam etmedim ve korunmuyoruz eşimle. Uzun süre ilaç kullanığım için korkuyorum kolayca hamile kalamayacağım diye. Şuan o kadar istiyorum ki baya efor harcamaya başladık bile, ilk ay sorunsuz hamile kalanları duydukça umutlanıyorum. Benim durumda olan var mı?
Dünü değerlendirdim ben de bir de perşembe ve ctesi yaparız bakalım gerisi nasipKızlar bugün başladıysa değerlendirin 23 senin zaten benle aynı benimde bugün beyaz akintim var yumurta akı gibi ama az tam günü değil ama 2 gün önceden belli ediyor yinede değerlendir 2 günü 23 kdr bugün ben değerlendircem yarın ve 23 bu üç gün önemli çünkü
Hapın doğurganlığı etkilemediğini söylüyor doktorlar sadece bıraktıktan sonra 3 ay bebek düşünmeyin diyorlar o kadar ben de bırakalı tam 3 ay oldu bu ay ilk defa bebek deniyoruz bakalım tutacak inşallah öyle hissediyorumBen kist icin 3 ay dogum kontrol hapini kullanmak zorunda kaldim.kist eridi 3 ay sonunda. Hapi biraktigim aydan beri hamile kalmaya calisiyorum. Bu ay 8. Ayim hala kalamadim bekliyorum
Kasık ağrılarım başladı benim deEvet oda vardi bugunde kasigimda batma vardi buyuk ihtimal gece yumurtladim ins gec kalmamisimdir
Bende öyle bir belirti yok hala yaKasık ağrılarım başladı benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?