Şubat ayında bebek çalışmasına başlayacaklar :)

O da hurafeymiş duyduğuma göre yumurtaya ulaşacak sperm zaten 2 dakikada ulaşırmış ulaşmayacaksa bi saat de tutsan ayaklarını bi faydası olmazmış

O da hurafeymiş duyduğuma göre yumurtaya ulaşacak sperm zaten 2 dakikada ulaşırmış ulaşmayacaksa bi saat de tutsan ayaklarını bi faydası olmazmış
Hadi ya bende inanmadim basta ama herkes ole yazmis falan okudum bir sure deniyim dedm ozaman denemeye yapmaya gerek yok

Aaa kısa oluyorsun yani ne güzel ahahahahha ben 29 gunde bir oluyrum :)benim 6 gün sürüyor ya 3 gün bugün 3 gün kaldı görüşürüz canım kendine iyi
Ben de 29 günde oluyorum 4 gün sürüyor bu durumda adetin 15.günü mü ovulasyon olmuş oluyor adete 14 gün kala deniyor ya hani

Ben de 29 günde oluyorum 4 gün sürüyor bu durumda adetin 15.günü mü ovulasyon olmuş oluyor adete 14 gün kala deniyor ya hani
Benim ovi dönemi tam çatlama 23 gösteriyor:) benim yani adetimin 1 gününden sayıyorum 12 .13 den sonra basliyorm oda 19 şubata denk geliyor 23 zaten çatlama günü ondan bir 3 gün daha devam ederim ama 2 gün arayla ne olur ne olmaz bir gün sonrada olabilir yada 2 gün sonra garanti olsun diye 26 son Olur yani 2 un arayla yani kısaca 19 şubattan 26 şubata kadar devam 2 gün arayla oda doğum günüm zaten 26 Şubat pazara denk geliyor :)) şans getirsin haha

Benim de tahmini ovulasyon 23 şubat gibi 5 gün öncesi ve beş gün sonrasında da iki günde bir ilişki planlıyorum inşallah

Kızlar kocalarınıza keçiboynuzu çayı yapın günde iki kere içsinler :) sperm hareketliliğini sağlıyomuş ben bugün pazardan aldım bakalım içirmeye çalışıcam :dd

Ben hiç denemiyorum bu takım uygulamaları akışına bırakıyorum o zaman insan düşünmüyor oldumu olmadı mı diye relaxs bir şekilde devam ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…