Tesekkur ederim canim su ayaklarini dik falan deniliyor onu yapıyorum fakat 5 10 dk sonra yorulup bırakıyorum ginede faydası olurmu acabaİki günde bir öneriliyo genelde canım
Hadi ya bende inanmadim basta ama herkes ole yazmis falan okudum bir sure deniyim dedm ozaman denemeye yapmaya gerek yokO da hurafeymiş duyduğuma göre yumurtaya ulaşacak sperm zaten 2 dakikada ulaşırmış ulaşmayacaksa bi saat de tutsan ayaklarını bi faydası olmazmış
Ben yatarim dusumu sabah alirim inslah olur bu ay okadar sabırsızlanıyormki simdiden bole bakasim geliyor hazırlık yapasim geliyor cok istiyorumSadece bi beş dakika sırt üstü yatıp kalkarım :)
Canım sen benle aynı değil miydi neden 5 Mart oldu takvimin mi yanlış benle sen aynı gün olacaktık ben günümde oldum sen Br gün sonra oldun zaman senin battaniye 10 Mart olması lazım canım yanlış yapma sonra yumurta günündeBende bugun oldum yeni bat 5 mart
Aaa kısa oluyorsun yani ne güzel ahahahahha ben 29 gunde bir oluyrum :)benim 6 gün sürüyor yaCanim adet bitiminden itibaren 21. Gun tekrar adet oluyorum o zaman 5 mart ta denk geliyor
Ben de 29 günde oluyorum 4 gün sürüyor bu durumda adetin 15.günü mü ovulasyon olmuş oluyor adete 14 gün kala deniyor ya haniAaa kısa oluyorsun yani ne güzel ahahahahha ben 29 gunde bir oluyrum :)benim 6 gün sürüyor ya3 gün bugün 3 gün kaldı görüşürüz canım kendine iyi
Benim ovi dönemi tam çatlama 23 gösteriyor:) benim yani adetimin 1 gününden sayıyorum 12 .13 den sonra basliyorm oda 19 şubata denk geliyor 23 zaten çatlama günü ondan bir 3 gün daha devam ederim ama 2 gün arayla ne olur ne olmaz bir gün sonrada olabilir yada 2 gün sonra garanti olsun diye 26 son Olur yani 2 un arayla yani kısaca 19 şubattan 26 şubata kadar devam 2 gün arayla oda doğum günüm zaten 26 Şubat pazara denk geliyor :)) şans getirsin hahaBen de 29 günde oluyorum 4 gün sürüyor bu durumda adetin 15.günü mü ovulasyon olmuş oluyor adete 14 gün kala deniyor ya hani
:))) ben beklemedeyim hahaha bir aç gün geçsin başlarız savaşmaya:)))Zaman geçmek bilmiyor :ddd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?