Sendemi basladn cnm kabul etsin ALLAH dualarmızi ins sende suya mi ufluyosun iciysn?Evet cnm bende dün duydum ,dün akşam başladım meryem suresine.Dilerim Allah bu ay ikimizede ve tabiki isteyen herkese nasip eder
İnşallah rabbim hepimize hayırlı bir şekilde nasip ederKizlar benimde 5 mart bende fetih okuyorum ne zaman dara dussem bu sureyi okuyorum rabbim selamete eristiriyor ins bu ayda hamile oluruz hepimiz birbirimizede dua edelim ins
Suya üflemeyi ilk senden duyuyorum canım onuda denemk isterim.ama tilavet secdesi bu sureyi okuyana vacipmiş bence denemelisin çok faydasını gören olmuşSendemi basladn cnm kabul etsin ALLAH dualarmızi ins sende suya mi ufluyosun iciysn?
Onu bana demediler canm suya ufleyip iciyrmusuz diyeSuya üflemeyi ilk senden duyuyorum canım onuda denemk isterim.ama tilavet secdesi bu sureyi okuyana vacipmiş bence denemelisin çok faydasını gören olmuş
Hımm bu sitede okumuştum bende nettende bulabilirsin tilavet secdesinin açıklamasını ben o şekilde yapıyorum.Allah kabul eder inşallah dualarımızı,çabalarımız sonuçlanır inşallahOnu bana demediler canm suya ufleyip iciyrmusuz diye
Bende bu ay başladım fakat 2 senelik evliyim.İlaç kullanmam gerektiği için yeni bıraktım korunmayı.Çocuğa çok özlem duyuyorum rabbim nasip eder inşallah hepimizeKaç aydır deniyorsunuz kızlar biz bu ay başladık daha inşallah çok bekletmez rabbim
Hmm tm sagl bakarmHımm bu sitede okumuştum bende nettende bulabilirsin tilavet secdesinin açıklamasını ben o şekilde yapıyorum.Allah kabul eder inşallah dualarımızı,çabalarımız sonuçlanır inşallah
Rica ederimHmm tm sagl bakarm
Canım yerleşme kanaması bir haftadan önce görülmez diye biliyorum altta yatan farklı bir hastalık veya enfeksiyondan da kanama olmuş olabilir devam ederse bir jinekoloğa görünmeni tavsiye ederimKizlar sorum olucak adetime 10 gun var telefon takvimins gore 14 subatta yumurtlama gunumdu iki uc gundur kasiklarimda agri vardi ve afedersiniz biraz acik olucak ama sormak istiyorum tuvalete ciktigimda peceteye az bi kan ve beyaz sümüksü akinti geldi belirti olabilirmi beklemedigim anda kan geldi bian
22 ile 23 iyi değerlendirelim o zaman :))Benim de takvimde ovulasyon 23 ü gösteriyo hayırlısı olur inşallah :)
Aynı kafa karışıklığı bende de var canım. Takvimde ovulasyan 23 şubat gösteriyo ama benim akıntılarım bugün başladı sanırım bu akıntılar yumurta çatlamadan birkaç gün önce başlıyor çatladıkça çoğalıyor sonra da kayboluyorKizlar ya benim normalde yumurtlama donemimde akintim ve hangi taraftan yumurtluyorsam o kasigimda agri hissediyorum yani bu sekil anliyordum yumurtladigimi en azindan oyle disunuyordum o yuzden pek takvimdeki tarihe uymuyordu genelde bu ayda takvimde 19 subat yumurtlama tarihi diyor bende akinti var bi kac gundur ama kasigimda agri yok daha yumurtlamadim diye dusunuyorum ayyy kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?