Şubat ayında bebek çalışmasına başlayacaklar :)

Evet cnm bende dün duydum ,dün akşam başladım meryem suresine.Dilerim Allah bu ay ikimizede ve tabiki isteyen herkese nasip eder
Sendemi basladn cnm kabul etsin ALLAH dualarmızi ins sende suya mi ufluyosun iciysn?

Suya üflemeyi ilk senden duyuyorum canım onuda denemk isterim.ama tilavet secdesi bu sureyi okuyana vacipmiş bence denemelisin çok faydasını gören olmuş
Onu bana demediler canm suya ufleyip iciyrmusuz diye

Kaç aydır deniyorsunuz kızlar biz bu ay başladık daha inşallah çok bekletmez rabbim
Bende bu ay başladım fakat 2 senelik evliyim.İlaç kullanmam gerektiği için yeni bıraktım korunmayı.Çocuğa çok özlem duyuyorum rabbim nasip eder inşallah hepimize

Hımm bu sitede okumuştum bende nettende bulabilirsin tilavet secdesinin açıklamasını ben o şekilde yapıyorum.Allah kabul eder inşallah dualarımızı,çabalarımız sonuçlanır inşallah
Hmm tm sagl bakarm

Kizlar sorum olucak adetime 10 gun var telefon takvimins gore 14 subatta yumurtlama gunumdu iki uc gundur kasiklarimda agri vardi ve afedersiniz biraz acik olucak ama sormak istiyorum tuvalete ciktigimda peceteye az bi kan ve beyaz sümüksü akinti geldi belirti olabilirmi beklemedigim anda kan geldi bian

Canım yerleşme kanaması bir haftadan önce görülmez diye biliyorum altta yatan farklı bir hastalık veya enfeksiyondan da kanama olmuş olabilir devam ederse bir jinekoloğa görünmeni tavsiye ederim

Bende bugün başlıyorum çalışmalara günü geldi artık 18 bugün pazara kdr 2 gün arayla denicem 23 ovilasyon dönemi zaten hayırlısı olsun hepimiz güzel haberler gelsin

Aynen canım bugün salı perşembe ctesi ve pztesi değerlendirmeyi düşünüyorum inşallah tutar :dd

Kızlar bende yumurta akı kıvamındaki akıntılar başladı hani şu uzayan türden olan ama dün değerlendiremedik bugün de ilişki olmayacak acaba yarına kadar kaçırır mıyım ovulasyonu bu akıntı ovulasyonda mı oluyordu yoksa ovulasyondan birkaç gün önce miydi

Kizlar ya benim normalde yumurtlama donemimde akintim ve hangi taraftan yumurtluyorsam o kasigimda agri hissediyorum yani bu sekil anliyordum yumurtladigimi en azindan oyle disunuyordum o yuzden pek takvimdeki tarihe uymuyordu genelde bu ayda takvimde 19 subat yumurtlama tarihi diyor bende akinti var bi kac gundur ama kasigimda agri yok daha yumurtlamadim diye dusunuyorum ayyy kafamda deli sorular

Aynı kafa karışıklığı bende de var canım. Takvimde ovulasyan 23 şubat gösteriyo ama benim akıntılarım bugün başladı sanırım bu akıntılar yumurta çatlamadan birkaç gün önce başlıyor çatladıkça çoğalıyor sonra da kayboluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…