Şubat ayında bebek çalışmasına başlayacaklar :)

Benimde senelerdir 6 gündür süren adet 4 gün de bitti 5 gun leke leke kayboldu sonra hahahah tersine döndük senle valla bak T tulperde

Merhaba hanımlar bende yeniyim :)

En son adetimi 25 ocakta oldum 1 şubattan itibaren gün aşırı korunmadan ilişkiye girdim. 8 i yumurtlama günümdü 13 ünde kasık ağrısı ile kontrole gittim, doktor yumurtlaman olmuş dedi ama sanırım çok erken gebelik oldu olmadı demedi. meraktan ölüyorum inşallah tutar. 23 ü test yaptırıcam mucizem gerçek olsun <3

N
Benimde senelerdir 6 gündür süren adet 4 gün de bitti 5 gun leke leke kayboldu sonra hahahah tersine döndük senle valla bak T tulperde
Neden böyle oldu acaba bugün 7. Gün hala kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor enfeksiyon falan mı oldum acaba öyle bir şey varsa bu ay da bebek düşünmicem

İnşallah canım az kalmış ne güzel bu beklemeler de ayrı bir güzel değil mi

6 mart günler geçmek bilmiyor
Sennkide mart ayı cnm benimkide 8 mart yaknz ben meryem suresine baladm onu okuyp hamile kalan insnlar varmş ben de benim gbi anne olmak isteyenlere soluyrm banada bir arkdsm demisti ins tutar kalrm mart ayı hamile isteyen herkesde tabiki :)

Sennkide mart ayı cnm benimkide 8 mart yaknz ben meryem suresine baladm onu okuyp hamile kalan insnlar varmş ben de benim gbi anne olmak isteyenlere soluyrm banada bir arkdsm demisti ins tutar kalrm mart ayı hamile isteyen herkesde tabiki :)
Evet cnm bende dün duydum ,dün akşam başladım meryem suresine.Dilerim Allah bu ay ikimizede ve tabiki isteyen herkese nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…