- 2 Eylül 2016
- 167
- 63
- 13
İnşallah canım az kalmış ne güzel bu beklemeler de ayrı bir güzel değil miMerhaba hanımlar bende yeniyim :)
En son adetimi 25 ocakta oldum 1 şubattan itibaren gün aşırı korunmadan ilişkiye girdim. 8 i yumurtlama günümdü 13 ünde kasık ağrısı ile kontrole gittim, doktor yumurtlaman olmuş dedi ama sanırım çok erken gebelik oldu olmadı demedi. meraktan ölüyorum inşallah tutar. 23 ü test yaptırıcam mucizem gerçek olsun <3
İnşallah canım az kalmış ne güzel bu beklemeler de ayrı bir güzel değil mi
Bizde de tam tersi eşim aşırı rahat ben çok sabırsızım :ddHem de nasıııll... ben zaten çok tez canlıyım eşim de benden fena :)
Canm benimki bu ay tutmadı dger ay ins artk beklyrm :)İnşallahhh
Mart ayı sana umut olsun inşallah cnm.Rabbim her isteyene bu duyguyu yaşatsın inşallahCanm benimki bu ay tutmadı dger ay ins artk beklyrm :)
İns cnm amin :) senn bat kacMart ayı sana umut olsun inşallah cnm.Rabbim her isteyene bu duyguyu yaşatsın inşallah
6 mart günler geçmek bilmiyorİns cnm amin :) senn bat kac
Sennkide mart ayı cnm benimkide 8 mart yaknz ben meryem suresine baladm onu okuyp hamile kalan insnlar varmş ben de benim gbi anne olmak isteyenlere soluyrm banada bir arkdsm demisti ins tutar kalrm mart ayı hamile isteyen herkesde tabiki :)6 mart günler geçmek bilmiyor
Evet cnm bende dün duydum ,dün akşam başladım meryem suresine.Dilerim Allah bu ay ikimizede ve tabiki isteyen herkese nasip ederSennkide mart ayı cnm benimkide 8 mart yaknz ben meryem suresine baladm onu okuyp hamile kalan insnlar varmş ben de benim gbi anne olmak isteyenlere soluyrm banada bir arkdsm demisti ins tutar kalrm mart ayı hamile isteyen herkesde tabiki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?