merhaba arkadaşlar,
haftasonu yazamadım. bugün baktım çok şey olmuş.
tuğçecim öncelikle sana büyük geçmiş olsun diyorum canım. Allah tekrar yaşatmasın ve bundan sonraki gebeliğin sorunsuz geçip gitsin inşallah.
yeni anne adaylarımız olmuş. hepinizi tebrik ediyorum. sağlıcakla geçiririz inşallah bu süreci.
cumartesi canım sıkkındı. tiroid testlerimi yaptırdım. yüksek çıktıdüşük tehlikem var.
ilacımın dozunu arttırdı dr. başka bir dr daha gidicem, çarşamba öğlen randevum var. ondan alacağım sonuca göre de kadın doğum dr ye gidicem. onun için cumartesiye randevum var. iki sonucu birleştirip durumu netleşecek hepimizin hakkında hayırlısı...
xtuqcex çok geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasın inşallah hayırlısı böyleymiş demekki Allah sana sağlık versinde yeniden güzel haberlerini ver bize
hamileler nasılsınız bakalım şikayetler başladı mı? bende henüz yokda sadece çok sık tuvalete çıkıyorum o kadar inş.hep böyle devam eder :)
hayırlısı cnm ama bazen çıkmayabiliyor.reglin gecikir belki bi sorunun varmıydı cnm nekadardır deniyordunuz?
merhaba arkadaşlar,
tuğçecim öncelikle sana büyük geçmiş olsun diyorum canım. Allah tekrar yaşatmasın ve bundan sonraki gebeliğin sorunsuz geçip gitsin inşallah.
yeni anne adaylarımız olmuş. hepinizi tebrik ediyorum. sağlıcakla geçiririz inşallah bu süreci.
cumartesi canım sıkkındı. tiroid testlerimi yaptırdım. yüksek çıktıdüşük tehlikem var.
ilacımın dozunu arttırdı dr. başka bir dr daha gidicem, çarşamba öğlen randevum var. ondan alacağım sonuca göre de kadın doğum dr ye gidicem. onun için cumartesiye randevum var. iki sonucu birleştirip durumu netleşecek hepimizin hakkında hayırlısı...
merhaba arkadaşlar,
cnm 14 ocakdan berı korunmuyoruz
herhangı bır sorunum yok gıbı
tabı doktor kontrolu yaprtırmadım hıc
olmadı adetımın 2. gunu gıdıcem doktora
bat 25 subat
en son adet tarıhlerım
Aralık 29
Ocak 27
Şubat ?
Bakalım hayırlısı marta kaldı hersey
cnm merhaba gecmiş olsun ara ara forumda takip ettiğim topiklerden bu topik hamile oldugunu ögrendiğin süreci gecmiş yazılara bakarak okumustum...ben gebelikte trıoid rahtasızlıgının düşüğe sebep verdiğini senden ogreniyorum..bunu sana doktor mu soyledi?düşük için belirti yaşaman gerekmez mi?regl gününü gecmiydin hatırlayamadım...ctesiyi beklemeden kadın doguma gitsen once dogru olmaz mı?
sedacım umudunu kaybetme , ben adetten 2 gün önce kan testı yaptım negatıf cıkmıştı , adetten bır gun sonra pozıtıf yaptırmıştım pozıtıftı yanı geç döllenme olabılırrr
geçmiş olsun canım sıkma canını sen.. ama bence hemen kadın dr git.ya da ara söyle tiroidlerim böyle çıktı dye cumartesi çok uzak bir tarih..düşüğü engelllemek için progestan diye bi ilaç var onu verir belk doktorun.. Allah korusun bebeğini de seni de..
Canım Allah korusun aklına kötü şeyler getirme inşallah bebişini sağlıkla kucağına alıcaksın. Herşey Allahtan dr a git bakalım mutlaka bi çözümü vardır. KEndıne cook dıkkat et
iyi bir endokrin uzmanı buldum sonunda. yumurta tavuğun totosuna gelince aradım taradım. hamilelerdeki tiroid bozukluklarıyla ilgileniyormuş bu dr. bi arkadaşın arkadaşı tanıyormuş, ona gidicez eşimle. kan da veririm gitmişken. sonucu aynı gün alırım tedaviye bir an önce başlarız inşallah.
sana düşük tehlikesimi dedi doktorun benim masa arkadaşımada senin çocuğun olmaz hiç uğraşma dedi kadın 40 yaşındaydı bunu söyleyen doktor ankaranın en ünlü dokorlarından kızılayda muayenehanesi var ankara hast de çalışıyor ve biliyormusun arkadaşım şimdi doğum izninde çok yakışıklı bir oğlu var hemde 1 aylık o yüzden deniss napıyoruz hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmıyoruz sen dua et rabbim bebeğini ve seni korusun
canııımmm. içimi rahatlattın leyna cım. evet haklısın umutsuzluk yok. daha iyiyim bugün. ctesi pazar çok kötüydüm ama moral depoladım şimdi iyiyim.
arkadaşına da bebeğini Allah bağışlasın
evet benim dr düşük tehlikesi var dedi. ilacını düzenli iç dedi. sürekli tahlil istiyor. 10 gün sonra bi daha yaptırıcam. sonrasında da her ay yaptır dedi.
ama senin de söylediğin bu olay karşısında tüm o can sıkıcı şeyleri duymamışım gibi yapmak en iyisi. ben gerekeni yapayım, gerisi Allahtan.
kuzeycim benim gebelik tarihini öğrenmiş regl den çok çok çok önce oldu. hatta ilk yazıları okursan, hiç ben değilmişim gibi bahsettim hamileliğimden çünkü inanmadım. son adet tarihim 24 ocaktı, ben gebeliğimi 17 şubatta öğrendim. BAT'tan 5 gün önce. hem idrarda çıktı, hem de kanda. bhcg sonucum da yüksekti. 5 gün önce 115 çıktı. hatta arkadaşarla ikiz mi falan diye konuştuk.
haşimoto tiroidiyim ben, hipotiroidi aynı zamanda. tsh hormonunun 4'ün üzerinde olmaması lazım, benim 6,72 çıktı. anti tpo 35 normalken, 428 çıktı. bir hayli uçmuşlar yani. hormonlu sergen oldum diyorum. düşük tehlikesi olduğunu bana dr söyledi. ilacımın dozunu arttırdı.
regl günüm geçmemişti, endişem o zaten. yarın regl olmam gerekiyor normalde. henüz lekelenme filan yok. yarın ne olur bilmiyorum. endişeyle bekliyorum. stres yapmamaya gayret ediyorum. gebelik henüz çok erken, gitsem de kan değerlerime bakmak haricinde bir şey yapamayacak, göremeyecek. kese filan yoktur ki. bhcg yaptırdığım dr karından baktı, erken çıkmış gebelik acaba geçen aydan mı olma dedi, görünürde yoktu. ocakta hamile kalmış olsam kese filan olurdu çoktan. bugün yarın gitsem yine gözükmeyecek çünkü henüz yarın 4 haftalık olacak. ayy çok karışık anlattım çok pardon. sormak istediğin bir şey olursa açıklayayım.
teşekkür ederim cimekacim çok sağol. canımı sıkmayım diyorum ama zorlanıyorum. sonuçlarımı kadın doğum dr faksladım, görüşünü aldım bu sabah göndermiştim az önce konuştuk. iyi bir endokrin uzmanına git, ilaçlarını düzenli kullan bişe olmaz dedi. rahatlığı beni rahatsız etti ama belki de sakınca yok gerçekten sorun değildir. progestan ı duydum, iğne galiba göbekten yapıyorlar. onunla ilgili bi şey söylemedi. kuzey e açıklamaya çalıştım az önce ama kafam çok karışık, çorba etmişimdir kesin. ctesi gideyim ki o zamana kadar iyice netleşir durumum, belki kese bile görünür. daha bugün 4 hafta oldu çünkü. umarım gözükür ve her şey yolundadır. amin canım çok sağol.
kızlar daha batıma 6 gün var...benim kasık ağrılarım aynı devam ediyor ama az önce wc deyken koyu yumurta akı gibi beyaz akıntı geldi...akıntım devam ediyord ama böyle olmuyordu ve bugün sanki adet olacakmışım gibi hatta dahada fazla bi ağrım var, belime de vuruyor...hamiş olan arkadaşlar da böyle oldu mu hiç??:26::26::26:
kan testi yaptırcam ama negatif çıkar diye korkuyorum adet günüme kadar beklicem artık
ben dahada fenasıydım bi regl yoktu herşey vardı yoğunda akıntı hadi hayırlısı canım inşallah vardır belirtilerin olumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?