5+5 oldum ama bende daha görmedim kesemi
teşekkür ederim canım amin darısı sizlere
güzel haberini bekliyoruz o halde inşallah kavuşuruz hepimiz
canım görürsün hayırlısı ile inşallah bende 5+6 da görmüştüm keseyi , küçüktü 11 mm, sende görürsün en kısa zamanda inşallah bebişini ve kalp atışlarınıda görürsün inşallah canım, dr kontrolün ne zaman? benim 26 sında
canım çoook geçmiş olsun dilerim en yakın zamanda bebeğin yine seninle olurDoğum günün kutlu olsun canımm nice yıllara inşallah... Bugünde canını sıkmak istemezdim ama ben bebeğimi adetle birlikte kaybettım tutunamamış bebeğimhamılelık haberımden 2 gun snra adet kanaması başladı hemen dr a gittim tutunamamış bıyokımyasal gebelık olmuş dedi ((
O inşallah burdaki kimse yaşamazz sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar ...
canım çoook geçmiş olsun dilerim en yakın zamanda bebeğin yine seninle olur
doğum günümü kutlayan arkadaşalara çok teşekkür ederimmve dilerim ki en kısa zamnda bebeklerimiz bizimle olurrr
Kızlar hepınıze gunaydınnn
Tugcecım gecmıs olsun cnm
hıcc sıkma canını herseyın hayırlısı olsun
hem beklemek zorundada degılsın buda bırsey
en kısa zamanda bebısıne kavusursun ınsallah
Bende yogunluktan doktora felan gıdemıyorum
saglık ocakları 9-10 arası kan testı yapıyor :2:
ancak Persembe sabah gıdebılıcem
eger dayanamazsam acıle gıdıp yaptırcam
Idrarda bakmak ıstemıyorum erkende varsa bıle yok gosterırde bosuna stress yasarım dıye :26:
Bat 25 Şubat
hayırlısı
günaydın canım , en iyisi kan tahlili yaptırmak doğru kesin sonuç, hadi hayırlısı inşallah canım
evet cnm ınsallah
ıdrar testıne bulasmıyım dıyorumm yaa :)
en kotusu aksam bır oszel hastanede yaptırcam yaa :)
cnm benimde bat 27 şubat sende belirti varmı cnm?
Aralık 29
Ocak 27
Şubat 25 dıye dusunuyorum ben
Canım benım psıkolojık bence ama yınede yazayım
Çok halsızım yanı agrım sırtımda belımde var ve omuz agrım var
Ayrıca goguslerımın ucu dokununca acıyor
Fakat ben gogus amelıyatı gecırdıgımden berı gogus uclarım bıraz hassastı zaten :)
ama goguslerımde agrı yok
Akıntımda yok
cumartesı gunu yururken topuklarımdan kasıgıma vuran bır agrım oldu
ıstahım acıldı
Zaten doktor kontrolunde dıyetteyım ama suan yemekler bana bır mucızevı gıbı gelıyor
dun mısafırım geldı yemedım ama gece yatarken o salatamı yeyıp yattım :)
ama adetıme az kaldı bundanda olabılır
sende neler var cnm
aaa ayrıca gazımda var baya
ayy sedacım sendede yok yok muş maşallahallah iyiliğini versin inşallah rabbim sanada bir melek nasip eder
Aralık 29
Ocak 27
Şubat 25 dıye dusunuyorum ben
Canım benım psıkolojık bence ama yınede yazayım
Çok halsızım yanı agrım sırtımda belımde var ve omuz agrım var
Ayrıca goguslerımın ucu dokununca acıyor
Fakat ben gogus amelıyatı gecırdıgımden berı gogus uclarım bıraz hassastı zaten :)
ama goguslerımde agrı yok
Akıntımda yok
cumartesı gunu yururken topuklarımdan kasıgıma vuran bır agrım oldu
ıstahım acıldı
Zaten doktor kontrolunde dıyetteyım ama suan yemekler bana bır mucızevı gıbı gelıyor
dun mısafırım geldı yemedım ama gece yatarken o salatamı yeyıp yattım :)
ama adetıme az kaldı bundanda olabılır
sende neler var cnm
aaa ayrıca gazımda var baya
ayy sorma canım
bu hamılelık ısı takıntı oldu bende
aksam evde gıkd esem
eşim direkkk
ayy hamılemısın acaba
dedımki
aşkım bır daha bana bunu deme
ayyy
anneme gecen dıyorum anne hamıleyım
annem bır bagırdı neeeeeeeeeeeee cıddımısın dıye
tabıkı hayır kasıklarıma grıyor forumlarda hamılelıgıe yoruluyor dedım
degısık bır bakdı annem bana
sanırım ıyıce sıyırıyorummmm
aynı benim ilk zamanların eşim hamilemisin acaba dedikçe sinirime giderdi annemde gözümün içine bakıyodu açamıyodu konuyu ama sonunda allah nasip ettide hepimiz rahatladık darısı seninde başına inşallaaaahhhhhhh
kelebek
cnm benim yumurtlama günümden 2 gün sonra kasık agrım başladı. sonra geçti şimdi yine başladı iğne batması gibi . koyu beyaz süt gibi akıntım var. göğüslerimde hassasiyet .karnımda şişkinlik. gaz. iştahım açıldı tatlı istiyor cnm sürekli. hafif bulantımda var. öle işte bilmiyorum artık belkide psikolojiktir . hayırlısı artıkın...
kelebek ve seda güzellerim bat a 1 hafta var sizin bence 3-4 gün daha bekleyin, bakın benim 9 şubattı 2 şubatta kan testi yaptırmıştım ve değerim 0,100 çıktı nasıl üzülmüştüm kendimi yedim resmen çok bekliyodum çünkü neyse 3 gün kala akşamında bel ve kasıkta bir ağrı başladı hemen ertesiş sabah test yaptım 2. çizgi silikti... Bence erken daha bazıları 1 hafta kalası öğreniyor ama yine de siz 3-4 gün daha bekleyin kan testi için..hayırlısı olsun inşAllah benim gibi sevinirsiniz siz de..
leyna canım ben de 5+5 im ve 5+2 de keseyi gördüm 26sında da kontrole çağırdı.. Bu arada senin çizelgede sorun yok mu doğduktan sonraki aya göre olmuş güzelim gebelik haftana göre olmamış..çizelgene bakınca yanıldım ben de.. düzeltelim istersen...
kelebek ve seda güzellerim bat a 1 hafta var sizin bence 3-4 gün daha bekleyin, bakın benim 9 şubattı 2 şubatta kan testi yaptırmıştım ve değerim 0,100 çıktı nasıl üzülmüştüm kendimi yedim resmen çok bekliyodum çünkü neyse 3 gün kala akşamında bel ve kasıkta bir ağrı başladı hemen ertesiş sabah test yaptım 2. çizgi silikti... Bence erken daha bazıları 1 hafta kalası öğreniyor ama yine de siz 3-4 gün daha bekleyin kan testi için..hayırlısı olsun inşAllah benim gibi sevinirsiniz siz de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?