Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

düzelttim tatlım oldu sanırım değilmi? ama 5+4 diyor yine bir günümü çalmış hain çizelge

Son düzenleme:
düzelttim tatlım oldu sanırım değilmi? ama 5+4 diyor yine bir günümü çalmış hain çizelge

tamam canım oldu...
bu arada benim son adet tarihim 12 ocaktı ve 29 günde bir oluyorum bu durumda 9 şubatta olmam gerekirdi olmadım şükür... senin durum nasıldı az önce listemize baktım 6 şubat diye yazdırmışsın..

Merhaba canim doktora gitmedim gitmekte istemiyorum 5 ay once bebisim oldu kurtaj oldum ve surekli dr daydim icimden gelmiyo gitmek bende artik ara kanama oldugunu dusunuyorum beni suphede birakan sadece goguslerimin agrisinin hergecen gun artmasi cunku adetlerimde bile agrimaz sadece hamileyken agrimisti bakalim bi kacgun daha gecmezse evde bir test yaparim gecerse artik umutlarimiz bi dahaki aylara kalir

yaa benım sureklı gıttıgım bı dr yok sadece kanama olunca en yakın hastaneye gıttım 1 ay korunun dedı haptan falan bahsetmedı sana drun korunmana gerek yokmu dedi ? Garip bi durum çoğu kişinin başına gelebiliyormuşşş o yüzden adetiniz en az 10 gün geçmeden test yapmayın hayal kırıklığı oluyo dedı dr, eğer ben test yapmasaydım haberım olmıycaktı adet oldum sanıcaktım

Saol cnm tşk ederim
Yaa beklemek zorundamıyım değilmiyim bilmiyorm işteee kanamam oldugunda gıttıgım dr bekle 1 ay dedi

evet canım aynen öyle kadınların %50 si yaşarmış her ay bunu.. adet oldum diye düşünürmüş. ama giden aslında döllenmiş yumurta..demek ki yumurtanın döllenmesi çok ta zor birşey değil.. zor olan rahme gitmesi..o anda birşey farkedilmyor aynı adet kanaması..test yapıp bilmese hiç üzülmez insan.. adetten önce ne idrar ne kan... karşıyım..
doktorum bana korunma vermedi.. hemen devam etti... kullandığım hap rahimi hazırlıyor ve döllenmiş yumurtanın yerleşmesine yardımcı oluyor..umarım işe yarar. bence sürekl bir doktor edin kendine..

salı gunune randevu almıştım bı drdan . gebelıgımı o doktorla devam ettırecektım kısmet olmadı bnde ıptal ettırdım hemen Dr fln gidesim kalmadı.Gittiğim dr bi kaç ay deneyın eğer olmazsa tedavıye başlarız dedı. zaten kontrol ettı rahımden fln sorun yok dedı. Buarada sana ne hapı verdi. Hapın ismi nedir ?

xtuqcex çok geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasın inşallah hayırlısı böyleymiş demekki Allah sana sağlık versinde yeniden güzel haberlerini ver bize

hamileler nasılsınız bakalım şikayetler başladı mı? bende henüz yokda sadece çok sık tuvalete çıkıyorum o kadar inş.hep böyle devam eder :)

Kotu haberle geldım
daha demın dayanamayıp test alıp geldım
sonuc NEGATIF tabıkı
nıyeyse bu ay canım acıdı
yanı cıdden uzuldum.
Hayırlısı tabıkı ama ınsan hazırlıyor nıyeyse kendını bazen
Yedıgım yemegı bıle cıkardım sınırden
offf
HAyırlısı olsun ınsallah
sanırım adetımın 2. gunu kesın gıdıcem
bırsey varsada sımdıden bılmek daha mantıklı sanırım

merhaba arkadaşlar,
haftasonu yazamadım. bugün baktım çok şey olmuş.
tuğçecim öncelikle sana büyük geçmiş olsun diyorum canım. Allah tekrar yaşatmasın ve bundan sonraki gebeliğin sorunsuz geçip gitsin inşallah.

yeni anne adaylarımız olmuş. hepinizi tebrik ediyorum. sağlıcakla geçiririz inşallah bu süreci.

cumartesi canım sıkkındı. tiroid testlerimi yaptırdım. yüksek çıktı düşük tehlikem var.
ilacımın dozunu arttırdı dr. başka bir dr daha gidicem, çarşamba öğlen randevum var. ondan alacağım sonuca göre de kadın doğum dr ye gidicem. onun için cumartesiye randevum var. iki sonucu birleştirip durumu netleşecek hepimizin hakkında hayırlısı...

canımm üzülme desemde fayda etmeyecek ama inancını sakın kaybetme bir an önce doktora git kontrolünü ol ne var ne yok öğren ona göre davranırsın bak sakın inancını kaybetme stres yapmaman lazım senin tamammı

cnm merhaba gecmiş olsun ara ara forumda takip ettiğim topiklerden bu topik hamile oldugunu ögrendiğin süreci gecmiş yazılara bakarak okumustum...ben gebelikte trıoid rahtasızlıgının düşüğe sebep verdiğini senden ogreniyorum..bunu sana doktor mu soyledi?düşük için belirti yaşaman gerekmez mi?regl gününü gecmiydin hatırlayamadım...ctesiyi beklemeden kadın doguma gitsen once dogru olmaz mı?

yapmamaya calısıyorum cnm
ınsallah bugunlerde atlatılır
adetımın ıkıncı gununu felan beklemıcem
gıdıcem persembe gunu doktora
bakalım neler denıcek merak edıyorum cıdden
hıc olmazsa sorun bıle yoksa takvım cıkasrtılır yada yumurtlamamla ılgılı ne varsa ıste
Hayırlısı hepımız ıcın baska bısey dıyemeyızkı

cnm ınsallah atlatırsın bugunlerı
tez zamanda saglıklıca kavusursun bebısıne

evet canım benmkide 13 şubattı 25 günde bir oluyorum adetlerimde çok düzenlidir 6 şubatı bekledim olmadı ertesi gün test yaptık arkadaşımla işyerimin tuvaletinde eve gitmeyi bile bekleyemedim çok sabırsız insanımdır

seda__
Kotu haberle geldım
daha demın dayanamayıp test alıp geldım
sonuc NEGATIF tabıkı
nıyeyse bu ay canım acıdı
yanı cıdden uzuldum.
Hayırlısı tabıkı ama ınsan hazırlıyor nıyeyse kendını bazen
Yedıgım yemegı bıle cıkardım sınırden
offf
HAyırlısı olsun ınsallah
sanırım adetımın 2. gunu kesın gıdıcem
bırsey varsada sımdıden bılmek daha mantıklı sanırım

canım hakkında hayırlısı böyleymiş demekki tabiki üzülmemek elde değil senin yerinde kim olsa üzülür ama bu son demek değilki inşallah gelecek aya bize güzel haberler verirsin çok dua et benimde dualarım sizlerle kabul olur inşallah

haklısın tabı hayırlısı olsun cnm
ınsallah guzel haberlerımde olur

progestan canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…