İnşallah cnm
ama dun sankı bıraz uzuldum
oglen arkadasımın bebısıne alısverıse cıkdık
mayısda dogcak Allahın ıznıyle kızımız
baya bıseyler aldık
ozellıkle benı cagırdı zevkıme cok guvenır
neler aldık kızımıza
bır an durdum
ınsallah banada nasıp olur dedım ıcımden ama
ne bıleyım
ve yıgenımde mayısda dogcak Allahın ıznıyle ınsallah
ısvecdeler ama eylulde gelcek ona supper bır polo sweet aldım
aynısı esımde var
neler yapıyor bu markalar yaaa
yetıskınlerın aynısı bebıslerde
Allah kımseyı bebıssız bırakmasın
canım beniim sakın üzülme hep hayırlısını iste allahtan şimdi onlara imreniyosun ama rabbim sanada verecek inşallah o zaman babasıyla bebesine aynı kıyafetleri giydirirsin inşallah
leyna canım ben de 5+5 im ve 5+2 de keseyi gördüm 26sında da kontrole çağırdı.. Bu arada senin çizelgede sorun yok mu doğduktan sonraki aya göre olmuş güzelim gebelik haftana göre olmamış..çizelgene bakınca yanıldım ben de.. düzeltelim istersen...
düzelttim tatlım oldu sanırım değilmi? ama 5+4 diyor yine bir günümü çalmış hain çizelge
arzumcum mrb canım malesef bende senin gibi oldum.bat 27-28 şubat falandı benimde 15 şubatta geldi ve şuan 6.gün hala kanamam var.azaldı biraz.benimkinin yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum.çünkü doktor ultrasonda baktı.olsaydı görürdü herhalde.2. bir doktora gidecektim ama bir türlü fırsat bulamadım.sen gittinmi doktora bide sen git bakalım,doktor ne diyecek.:97:
benimkine benzer düşük.. döllenme gerçekleşmş.. rahime tutunamadan gitmiş..her işte bir hayır vardır..hamile kalabildiğini gördün en azından.. ara vermek zorunda değilsin bu gibi bir düşükle..doktoruna progestan hapını sor.. bana tekrar başlattı düşüğü engellesn diye.. çalışmalara başladığımız ilk gün hapa da başladım..
canım geçmiş olsun hiç kendini üzme, herşeyde vardır bi hayır, Rabbim hayırlısını versin inşallah, sen çalışmalara devam et, olucak olucak hayırlısı ile olucak inşallah
Kızlar hepınıze gunaydınnn
Tugcecım gecmıs olsun cnm
hıcc sıkma canını herseyın hayırlısı olsun
hem beklemek zorundada degılsın buda bırsey
en kısa zamanda bebısıne kavusursun ınsallah
Bende yogunluktan doktora felan gıdemıyorum
saglık ocakları 9-10 arası kan testı yapıyor :2:
ancak Persembe sabah gıdebılıcem
eger dayanamazsam acıle gıdıp yaptırcam
Idrarda bakmak ıstemıyorum erkende varsa bıle yok gosterırde bosuna stress yasarım dıye :26:
Bat 25 Şubat
hayırlısı
yaa benım sureklı gıttıgım bı dr yok sadece kanama olunca en yakın hastaneye gıttım 1 ay korunun dedı haptan falan bahsetmedı sana drun korunmana gerek yokmu dedi ? Garip bi durum çoğu kişinin başına gelebiliyormuşşş o yüzden adetiniz en az 10 gün geçmeden test yapmayın hayal kırıklığı oluyo dedı dr, eğer ben test yapmasaydım haberım olmıycaktı adet oldum sanıcaktım
evet canım aynen öyle kadınların %50 si yaşarmış her ay bunu.. adet oldum diye düşünürmüş. ama giden aslında döllenmiş yumurta..demek ki yumurtanın döllenmesi çok ta zor birşey değil.. zor olan rahme gitmesi..o anda birşey farkedilmyor aynı adet kanaması..test yapıp bilmese hiç üzülmez insan.. adetten önce ne idrar ne kan... karşıyım..
doktorum bana korunma vermedi.. hemen devam etti... kullandığım hap rahimi hazırlıyor ve döllenmiş yumurtanın yerleşmesine yardımcı oluyor..umarım işe yarar. bence sürekl bir doktor edin kendine..
Kotu haberle geldım
daha demın dayanamayıp test alıp geldım
sonuc NEGATIF tabıkı
nıyeyse bu ay canım acıdı
yanı cıdden uzuldum.
Hayırlısı tabıkı ama ınsan hazırlıyor nıyeyse kendını bazen
Yedıgım yemegı bıle cıkardım sınırden
offf
HAyırlısı olsun ınsallah
sanırım adetımın 2. gunu kesın gıdıcem
bırsey varsada sımdıden bılmek daha mantıklı sanırım
merhaba arkadaşlar,
haftasonu yazamadım. bugün baktım çok şey olmuş.
tuğçecim öncelikle sana büyük geçmiş olsun diyorum canım. Allah tekrar yaşatmasın ve bundan sonraki gebeliğin sorunsuz geçip gitsin inşallah.
yeni anne adaylarımız olmuş. hepinizi tebrik ediyorum. sağlıcakla geçiririz inşallah bu süreci.
cumartesi canım sıkkındı. tiroid testlerimi yaptırdım. yüksek çıktıdüşük tehlikem var.
ilacımın dozunu arttırdı dr. başka bir dr daha gidicem, çarşamba öğlen randevum var. ondan alacağım sonuca göre de kadın doğum dr ye gidicem. onun için cumartesiye randevum var. iki sonucu birleştirip durumu netleşecek hepimizin hakkında hayırlısı...
canımm üzülme desemde fayda etmeyecek ama inancını sakın kaybetme bir an önce doktora git kontrolünü ol ne var ne yok öğren ona göre davranırsın bak sakın inancını kaybetme stres yapmaman lazım senin tamammı
denisss_ruj
merhaba arkadaşlar,
haftasonu yazamadım. bugün baktım çok şey olmuş.
tuğçecim öncelikle sana büyük geçmiş olsun diyorum canım. Allah tekrar yaşatmasın ve bundan sonraki gebeliğin sorunsuz geçip gitsin inşallah.
yeni anne adaylarımız olmuş. hepinizi tebrik ediyorum. sağlıcakla geçiririz inşallah bu süreci.
cumartesi canım sıkkındı. tiroid testlerimi yaptırdım. yüksek çıktıdüşük tehlikem var.
ilacımın dozunu arttırdı dr. başka bir dr daha gidicem, çarşamba öğlen randevum var. ondan alacağım sonuca göre de kadın doğum dr ye gidicem. onun için cumartesiye randevum var. iki sonucu birleştirip durumu netleşecek hepimizin hakkında hayırlısı...
tamam canım oldu...
bu arada benim son adet tarihim 12 ocaktı ve 29 günde bir oluyorum bu durumda 9 şubatta olmam gerekirdi olmadım şükür... senin durum nasıldı az önce listemize baktım 6 şubat diye yazdırmışsın..
nelit
canım hakkında hayırlısı böyleymiş demekki tabiki üzülmemek elde değil senin yerinde kim olsa üzülür ama bu son demek değilki inşallah gelecek aya bize güzel haberler verirsin çok dua et benimde dualarım sizlerle kabul olur inşallah
hayırlısı cnm ama bazen çıkmayabiliyor.reglin gecikir belki bi sorunun varmıydı cnm nekadardır deniyordunuz?
haklısın tabı hayırlısı olsun cnm
ınsallah guzel haberlerımde olur
salı gunune randevu almıştım bı drdan . gebelıgımı o doktorla devam ettırecektım kısmet olmadı bnde ıptal ettırdım hemenDr fln gidesim kalmadı.Gittiğim dr bi kaç ay deneyın eğer olmazsa tedavıye başlarız dedı. zaten kontrol ettı rahımden fln sorun yok dedı. Buarada sana ne hapı verdi. Hapın ismi nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?