Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !


günaydın cnmcm cok sevindim senin adına iyi bir dr. bulman ii olmuş cnm hayırlısıyla saglıkla bebeğini kucagına almayı nasip etsin inşallah
 
Elisaistcim
benı lısteden cıkarabılırsın
sonucum 0.1 sanırım
Sımdı doktor arastırıyorum hayırlısı bakalım




cnm sabah kan testımı yaptırdım sonuc negatıf
bat a 3 gun vardı :2:
Hayırlısı artık
doktora gıdıcem carsamba yada persembe
ozelede gıtmıcem para bayılmaktan sıkıldım
devlete gıder pasa pasa bır ıkı gun sonra alırım sonucumu
ama en buyuk dert devlette bayan gececı hep bu hafta
bende ölsem erkege gıdemem sanırım
hayırlısı bakalım
 

Aynı beni anlatıyorsun canım tıpkısının aynısı
 

kesınlıkle
ozeller bu konuda ne yazıkkı bıraz tıcarı
ne testler ıstıyorlar yaa:S
Bende bu hafta devlete gıdıcem
yumurtlamam olmadıgını felan solucem
bakalım belkıde cıdden polıkıstık over dıyen doktor haklı
 

Canım canını sıkma bende pcoluyum ve hiçte stres yapmıyorum bu ay ilk denememizdi olacak inş öyle hissediyorummm olumlu düşün...
 
Aynı beni anlatıyorsun canım tıpkısının aynısı

valla cnm primolut bende kullandım ama hatırlamıyorum bayagı oldu ama bırakınca hemen oluyorsun sonrada kaç günde bir oluyorsan o şekilde devam eder herhalde yada bikaç ay belli olmayabilir takip etmen lazım canımcım madem bebiş istiyosun niye kullandınki hayırlısı artıkın. sedacım sende karamsar olma lütfen olumsuz düşünme olumsuz şeyleri çekersin hep olumlu düşüneceksin.
 
hayırlısı canım inşallah üşütme değil de hamileyizdir. peki yumurtlamadan sonra oldu mu bu belirtiler. adet tarihniz ne zaman
 
hayırlısı canım inşallah üşütme değil de hamileyizdir. peki yumurtlamadan sonra oldu mu bu belirtiler. adet tarihniz ne zaman

oldu cnm yumurtlama günlerimde kasık agrım oldu sonra geçti bikaç gün sonra yeniden başladı önceleri akıntı sıvıydı 3-4 gündür süt beyazı gibi katı. göğüslerimde acayip şişti. üşütsem göğüslerim şişmezdi herhalde hayırlısı artıkın bat 27 şubat cnm.
 



tavsiyelerin için çok teşekkür ederim cimekacim çok sağol. naneyi çok severim, hemen her şeyle yerim, çayını çok içmem ama nerdeyse bütün çorbalara koyarım, dikkat edeyim.
inşallah anneceğini üzmez kuzum benim.
bugün adet günüm. bugünü atlatayım rahatlayacağım. bi de kalp atışı bekliyorum, onu dinleyince tamam artık :)
 



çok çok doğru söylüyorsun canım haklısın. bunun böyle olması gerekitğini ben de biliyorum ama bunu bir hafta on gündür yapamıyorum. hatta öyle ki ben kendimi hasta görmedim bunca zaman, 10-15 yıldır bu rahatsızlık var bende ama tedavi olmadım çünkü iyiyim dedim hep. ama anne olmaya karar verince, hele ki hamile kaldığımı öğrenince fazla korumacı oldum. ona bi şey olacak diye ödüm koptu. ondan bu kadar evham yaptım ama şimdi toparlanıyorum. senin desteğini de inkar edemiycem çok teşekkür ediyorum.
 


istemnur merhaba. benim batıma 5-6 gün kala akıntım yoktu. yeni yeni başladı. kasık ağrım çoktu, adet olacak gibiydim. akıntı dışında pek çoğu benziyor canım seninle. kan testi yaptır ya da yaptırma diyemiyorum ama adet gününü beklemekle iyi edersin. önce öğrenenlerle kıyaslama kendini, sonuçlar kişiden kişiye değişiyor çünkü.
 
günaydın cnmcm cok sevindim senin adına iyi bir dr. bulman ii olmuş cnm hayırlısıyla saglıkla bebeğini kucagına almayı nasip etsin inşallah


teşekkür ederim kelebekcim çok sağol. evet sonunda buldum, hep buraya gitmek istiyorum bundan böyle ama çok çok kalabalık. iş yerimde sıkıntı olmazsa devam edicem, her ay tahlil istedi.
sonunda da bebeğimle kavuşuruz inşallah :) darısı isteyen, bekleyen herkese inşallah.
 



geçmiş olsun seda ama moralini bozma hemen. uygun zamanda,stressiz anında koşa koşa gelecektir sana. hayırlısıyla olsun inşallah canım.
 
Arkadaşlar bişey sorcam primolut kullanınca sonraki ayın adetide sekiyormu yani normalde 23 29 arası adet oluyordum geçen ay primolout kullandım 2 sinde oldum bu ayda sekermi??


aralık ayında kullanacaktım ben, doktoruma sordum. bu ilacın ismini verdi. illaki kullanmak istiyorsan al, ama adetini tekrar düzene koyman 6 ayı bulur, düzenin bozulur dedi. kullanmadım.
 

git sedacım. ihmal etme.
herkese tavsiyem, böylesine kritik dönemlerde, hayati karar alıp verdiğimiz şu süreçlerde asla tek doktora gitmeyin. bulunduğunuz yerde, bölgede imkanlarınıza göre iki, üç dr görsün. mümkünse özel hastane olmasın, ticari düşünüyorlar onlar. hasta değil de, müşteri görüyorlar insanları.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…