ama benim reglime 5 gün var hep düzenli olurum daha önceden başlamazki bende belirtiler anlamadım yaw kafam karısık . Allahım hayırlısını ver ...
ama benim reglime 5 gün var hep düzenli olurum daha önceden başlamazki bende belirtiler anlamadım yaw kafam karısık . Allahım hayırlısını ver ...
ben adete 5 gün kala idrar testiyle öğrendim. onun için dedim canım.
ama ben adet öncesi üşüttüysem çok ağrı hissederim öncesinde. belki sen de üşütmüşsündür.
Tabiki en önemlisi o, Allah hepimize hayırlısını versin.
ben adete 5 gün kala idrar testiyle öğrendim. onun için dedim canım.
ama ben adet öncesi üşüttüysem çok ağrı hissederim öncesinde. belki sen de üşütmüşsündür.
Tabiki en önemlisi o, Allah hepimize hayırlısını versin.
ya kızlar gebelik testi almıştım içini açötım baktım o nasıl bir şey küçücük tüp ona nasıl idrarımı yapcam ya :)
deniscim seninle dünden beri konuşamadık geçmişide okuyamadım nasılsın dünden beri toparladın değilmi?
kızlar adetime 4 gün var test yapsam çıkar mı. yani evde idrar testi.1 hafta öncesine kadar bel sol bacak ve kasık ağrısı vardı. şimdi birşey yok. benim gibi olupta hamile olal var mı kızlar
ya kızlar gebelik testi almıştım içini açötım baktım o nasıl bir şey küçücük tüp ona nasıl idrarımı yapcam ya :)
kızlar test yaptım ikinci çizgi silik cıktı ne anlama geliyor daha reglime 5 gün var ama
canım hamilesinnn tebrik ederim yarın kan testine git hemen
canım hamilesinnn tebrik ederim yarın kan testine git hemen
ya hemen çıkarmıki ne bilim regliyi bekliyim ben yinede saglık ocagı yapıyormuki sabah işe servisle gidiyorum çünkü yada cuma yaptırırım olmazmı :)
belimin sol tarafına ve sol yumurtalıgımıda iğne saplanıyor sankim((
çıkar tabi kişiye göre değişir o sen hamissin ya yarın hemen git kan testi yaptır en azından netleştir sonra doktora günün geçtikten 1 hafta sonra gidersin keseyi görürsün, 2 hafta geçsin kalp atışlarını duyarsın hadi bakalım
canımcım işte hamilelik belirtisi o bizde de oldu bak yarın gitmek farz oldu artık
çıkar tabi kişiye göre değişir o sen hamissin ya yarın hemen git kan testi yaptır en azından netleştir sonra doktora günün geçtikten 1 hafta sonra gidersin keseyi görürsün, 2 hafta geçsin kalp atışlarını duyarsın hadi bakalım
canımcım işte hamilelik belirtisi o bizde de oldu bak yarın gitmek farz oldu artık
şimdi gitsem özele acile kan idrar tahlili yaptırsam belkide üşüttüm ondan oluyor. hemen sonuc cıkarmı?
canım özelde hemen yaparlar parasıyla değil mi bekle mi dicek sana git gel hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?