Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

ama benim reglime 5 gün var hep düzenli olurum daha önceden başlamazki bende belirtiler anlamadım yaw kafam karısık . Allahım hayırlısını ver ...

cnm benim sana kendimden ornek veriim bende düzenli regl olan biriyim en son reglim 6 kasımdı mesela 2 gun geriye atar hep yani 4 aralıkta olmam gerekn regl ayımda 29 kasımda kanda yatptırdım 16,5 cıktı sevindik falan ama daha reglin gecmeden sevinemıyosun doktorlar moralini bozuyor olsun dedik biz 2 gun sonra yaptırdık 70 e cıkmıs oo iyii dedik kımyasala donusmucek ve 3 aralıkta (regl gunumden 1 gun once idrarda yaptım)pozitif cıktı...yanii eger simdi öğreniim dayanamıcam sonrasında herturlu olumlu olumsuz herseye hazırım dıosan gec döllenmede değilse ÇIKARRRRR

ama benim reglime 5 gün var hep düzenli olurum daha önceden başlamazki bende belirtiler anlamadım yaw kafam karısık . Allahım hayırlısını ver ...

ben adete 5 gün kala idrar testiyle öğrendim. onun için dedim canım.
ama ben adet öncesi üşüttüysem çok ağrı hissederim öncesinde. belki sen de üşütmüşsündür.
Tabiki en önemlisi o, Allah hepimize hayırlısını versin.

ya kızlar gebelik testi almıştım içini açötım baktım o nasıl bir şey küçücük tüp ona nasıl idrarımı yapcam ya :)

tabi benimde olur ama regliden 5 gün önce deil tam regl oldugum zaman baslar .. 29 yıldır böyle:)

deniscim seninle dünden beri konuşamadık geçmişide okuyamadım nasılsın dünden beri toparladın değilmi?

deniscim seninle dünden beri konuşamadık geçmişide okuyamadım nasılsın dünden beri toparladın değilmi?

evet konuşamadık sersem gibiydim ben. bugün iyiyim leynacım doktora gittim. muayene oldum, kan verdim, tiroid ultrasonu çektirdim, işe geldim. perşembe öğleden sonra sonuç göstermeye gidicem. bugün dr endişe edecek bişe olmadığını söyledi. çok yüksek değil, korkmana gerek yok dedi. ilaç ayarı önemli, dozunu iyi ayarlarsak bi şey olmaz, her ay tahlil yapıcaz dedi. rahatladım geldim canım.
sen nasılsın? nasıl gidiyor her şey yolunda mı?

kızlar adetime 4 gün var test yapsam çıkar mı. yani evde idrar testi.1 hafta öncesine kadar bel sol bacak ve kasık ağrısı vardı. şimdi birşey yok. benim gibi olupta hamile olal var mı kızlar

canım adetten en az 2 gün geçsin ki kesin sonuç alasın..

ya kızlar gebelik testi almıştım içini açötım baktım o nasıl bir şey küçücük tüp ona nasıl idrarımı yapcam ya :)

canımcım şu ince plastik şeyi mi diyorsun?? idrarımı başka bir yere yapıyorsun idrarını pet bardak gibi o tüple de çekiyorsun içine oradan birkaç damla.. eğer dediğimiz aparat farklı değilse..

ya hemen çıkarmıki ne bilim regliyi bekliyim ben yinede saglık ocagı yapıyormuki sabah işe servisle gidiyorum çünkü yada cuma yaptırırım olmazmı :)

belimin sol tarafına ve sol yumurtalıgımıda iğne saplanıyor sankim ((

çıkar tabi kişiye göre değişir o sen hamissin ya yarın hemen git kan testi yaptır en azından netleştir sonra doktora günün geçtikten 1 hafta sonra gidersin keseyi görürsün, 2 hafta geçsin kalp atışlarını duyarsın hadi bakalım
canımcım işte hamilelik belirtisi o bizde de oldu bak yarın gitmek farz oldu artık

şimdi gitsem özele acile kan idrar tahlili yaptırsam belkide üşüttüm ondan oluyor. hemen sonuc cıkarmı?

yaw dur yavas belkide deil hemen heveslendirme beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…