herkese günayydıın.
naber nasılsınız? herkes iyidir, olmayanlar da ilerleyen saatlerde çok güzel vakit geçirirler umarım.ben iyiyim. sabah hastaneye gittim. numune hastanesine gittim bu defa, özele gitmiycem bi daha. endokrin uzmanı ile görüştüm, içimi rahatlattı. özeller tamamen ticari düşünüyorlar. yüksek olan değerimi 2-2,5'a düşüreceğini söyledi. kan verdim, tiroid ultrasonu çektirdim. perşembe günü sonuç göstericem. her şey yoluna girecek inşallah sorunsuz ve stressiz olucam bundan sonra. çok kalabalıktı ama olsun. dr iyiydi.
sizler nasılsınız? sağlığınız keyfiniz iyi mi?
çok çok doğru söylüyorsun canım haklısın. bunun böyle olması gerekitğini ben de biliyorum ama bunu bir hafta on gündür yapamıyorum. hatta öyle ki ben kendimi hasta görmedim bunca zaman, 10-15 yıldır bu rahatsızlık var bende ama tedavi olmadım çünkü iyiyim dedim hep. ama anne olmaya karar verince, hele ki hamile kaldığımı öğrenince fazla korumacı oldum. ona bi şey olacak diye ödüm koptu. ondan bu kadar evham yaptım ama şimdi toparlanıyorum. senin desteğini de inkar edemiycem çok teşekkür ediyorum.
İsim ------------------ BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)
seyma4 ----------------- 4 Şubat
elatugba ----------------- 4 Şubat
apsaras ----------------- 4 Şubat
merve1 ------------------ 4 Şubat
psijoyi --------------------- 4 Şubat
Hacer22 ------------------- 6 Şubat
leyna ---------------------6 Şubat
cardelenss --------------- 7 ŞubatHaber yok!
civciv89 ------------------- 8 Şubat
reyhan85 ----------------8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat
tenniterenne ---------------9 Şubat
FLZARDA ----------------9 ŞubatSonuç Bekliyor
aborjinos -------------------10 Şubat
arzum66 ----------------- 10 ŞubatSonuç Bekliyor
hatcag ---------------------11 Şubat
nelit ----------------------11 Şubat
pptya87 --------------------12 Şubat
polanegri ----------------- 12 ŞubatHaber yok!
shainy ----------------------14 Şubat
ugrftma -------------------14 ŞubatHaber yok!
xtuqcex -------------------- 15 Şubat Malesef bebeğini kaybetti
happylife -------------------15 Şubat
alisya01 ------------------- 16 Şubat
cute -----------------------18 Şubat
aygunes --------------------19 Şubat
filiz_fidan -----------------19 Şubat
maehlmiekte ----------------20 Şubat
bluemoon83 -------------- 20 ŞubatHaber yok!
tohumm ------------------ 22 Şubat
sincap08 ----------------- 22 Şubat
denisss_ruj ----------------22 Şubat
ecgubay ------------------ 23 Şubat
eylul_ -------------------- 23 Şubat
Arzuum_79 ------------------- 23 Şubat
LoveLy_ ------------------ 24 Şubat
kukla --------------------- 24 Şubat
hevessss ----------------- 25 Şubat
pocapoca -----------------26 Şubat
seda__ ------------------- 27 Şubat
istemnur -------------------27 Şubat
kelebek00 ----------------- 27 Şubat
yoursensiblechoice ---------27 Şubat
sementa33 ----------------- 28 Şubat
vildan41 ------------------ 28 Şubat
Blgs -----------------------28 Şubat
bahar1212 ---------------- 28Şubat
cimeka -------------------- 1 Mart
a_d ------------------------3 Mart
aLiCeinRiot -----------------3 Mart
neşelikız ------------------- 4 Mart
sevgi2005 ----------------- 5 Mart
seldayavuzguray ----------- 5 Mart
BACI ---------------------- 5 Mart
sevennur ------------------ 6 Mart
dryyvz -------------------- 6 Mart
gida_pinar ----------------- 9 Mart
dogan_75 -----------------10 Mart
pelin67 ------------------- 13 Mart
umutdeniz ----------------- ?
gunaydın kıssslar
bende cok sabırsızım kurtajdan sonra abuk subuk bii regl donemi gecirdim regl tarihide takip edemiyorum ama 29 ocakta baslayan 8 subatta biten kanamamdan sonra 2-3 defa şey ettik ama az cok daha onceki hamileliğmden belirtiler basladı gibi ama işte insan kendine olumsuzu yormaz ya dun bugun hafif akıntım başladı sizleri okuyarak heyecanlanıyorum ama bu sefer kosturmucam kan testi dıe regl gecmeden ogrenınce vakit gecmyr keseydı embrıyoyu gormeydi kalp atısıydı off off gecmyr onumuzdeki haftayı da cıkarmayı beklicemmdeniiss sen reglıne 5-6 gun kala kanda cıkmıstı bu arada yerleşme kanamsı yaşadın mı cnm lekelenmen oldu mu?
günaydın çoooook sevindim rahatlamış olmana..inşallah hep rahat olursun..
slm kızlar bu ay ben de aşılama yaptırmıştım dün kan testi yaptırım sonuç negatif listeden beni de silerseniz sevinirim bu arada dün kahverengi lekelenmem oldu bi kaç damla ama adet olamıyorum bir an önce adet olup tedaviye devam etmem lazım kist oldugunda mı boyle oluyo nolur yardımm bu arada progeston kullandım ondan olabilirmi aynı durumu yasayan var mı arkadaslar
geçmiş olsun bluemoon. gelecek ay kısmetse olur inşallah canını sıkma, üzülme. listeden sildirme aşağıdaki mart a devam ettir.
söylediğin konularda maalesef bilgim yok Allah yardımcın olsun.
ahh kuzeycim evet sorma, kadınları bu merak, bu sabırsızlık öldürecek. hepimiz aynı durumdayız merak etme. en iyi, en sakin düşünenimiz bile diyor ki adet günüm gelsin de bi kan tahlili yaptırayım. o gün bile olsa düşünüyoruz yani. merak ediyorum kocalarımız düşünüyor mu bu kadar. düşünmüyorlar valla kızıyorum bunu farkettikçe :) benim eşim çok rahattı. nasıl olsa olacak deyip bir kere bile sıkıntı yaptığını görmedim.
evet benim erken çıktı, 5 gün önceydi ama şanstı sanırım. bunu kıyas yapmayın sakın.
yerleşme kanaması yaşamadım. normal şartlarda bugün regl olmam lazımdı. bugün olursa olur diye düşünmüştüm ama henüz bir belirti yok. ilerleyen saatlerde ne olur bilmiyorum canım olursa söylerim.
kızlar adetime 4 gün var test yapsam çıkar mı. yani evde idrar testi.1 hafta öncesine kadar bel sol bacak ve kasık ağrısı vardı. şimdi birşey yok. benim gibi olupta hamile olal var mı kızlar
kan tahlilinde belki çıkar ama evde yapılan gebelik testinde reglinin birkaç gün geçmesi gerekiyor cnm benim ark. yaptı hep negatif cıktı ama hamişlerdi boşuna kendini üzersin yapma bekle bence 4 güncük sabret cnm benimde 5 günüm var şimdide belimin sol tarafına iğne saplanıyor sanki ve sol yumurtalıgıma. ne oluyor bana yaw
ztn herkesde olmuyor mus bu kanama galiba..eşimde meraklı benim gibi ama kötü tecrubemizden sonra onunda cekincesi var onu işi gün içinde cok yogun gectigi için benimkadar kafaya takmıyorhazırlan dıorum 1 haftaya acildeyiz kan tahlilini bedava getirryrz da devletin acilinde gülüyor garibimde hayır acele etme kımseyede bişey demiyoruz ögrendiğimizde ee hadi bakalım dıorum bende gülerek...
evet adetin geçmesini beklemekte fayda var. kişiden kişiye değişiyo ama testten teste de değişiyor mudur acaba şimdi geldi aklıma. acon markaydı benim aldığım ama arayarak almadım, rastgele bi eczaneden o anda aldığım bişeydi.
işaretler adet gibi ama minnak bi şey de olabiliiiir :) bakalım bakalım kelebek hanıııımmm neler olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?