Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

gunaydın kıssslar
bende cok sabırsızım kurtajdan sonra abuk subuk bii regl donemi gecirdim regl tarihide takip edemiyorum ama 29 ocakta baslayan 8 subatta biten kanamamdan sonra 2-3 defa şey ettik ama az cok daha onceki hamileliğmden belirtiler basladı gibi ama işte insan kendine olumsuzu yormaz ya dun bugun hafif akıntım başladı sizleri okuyarak heyecanlanıyorum ama bu sefer kosturmucam kan testi dıe regl gecmeden ogrenınce vakit gecmyr keseydı embrıyoyu gormeydi kalp atısıydı off off gecmyr onumuzdeki haftayı da cıkarmayı beklicemm deniiss sen reglıne 5-6 gun kala kanda cıkmıstı bu arada yerleşme kanamsı yaşadın mı cnm lekelenmen oldu mu?

Son düzenleme:

günaydın çoooook sevindim rahatlamış olmana..inşallah hep rahat olursun..

canımsın ya.. tazecik annecik...

merhaba kızlar kusura bakmayın bilgisayar iptal oldu uzun süredir yazamadım.benim bat 10 şubattı regl oldum benneyse ama daha önce yazmıştım kasık ağrılarım var diye o yüzden çok ümitlenmiştim doktora gittim reglimden bi gün önce bana kistin var dedi çok üzüldüm. işte çikolataysa ilaç tedavisi kötü yerdeye doğum koontrol hapı filan dedi. hormon testinde çikolata olmadığı çıktı galiba neye ben tam bebiş düşünürken doğum kontrol hapı verecek diye üzüldüm neyse reglin bitsin tekrar gel dedi. regl bitti gittim kist de gitmiş çünkü çatlamamış yumurtaymış sorun mu dedim hayır kadınların yumurtlamaları her ay değişik tir dediyani kistin gittiğine sevindiğim için bebişin olmadığına üzülemedim o kadar. doktora dedim ki bebiş yapmayı kolaylaştırcak bişey var mı diye 1 sene dene olmazsa gel ilk deneme de hemen olcak diye bişey yok dedi. ben de acayip rahatladım bakalım şimdi bat 9 mart İnşallah bu ay olur ama olmazsa diğer ay artık kısmet ve sağlık diyorum

kızlar ben bu ay regl oldum benim umut marta 9 mart batım eklermisiniz lütfen

slm kızlar bu ay ben de aşılama yaptırmıştım dün kan testi yaptırım sonuç negatif listeden beni de silerseniz sevinirim bu arada dün kahverengi lekelenmem oldu bi kaç damla ama adet olamıyorum bir an önce adet olup tedaviye devam etmem lazım kist oldugunda mı boyle oluyo nolur yardımm bu arada progeston kullandım ondan olabilirmi aynı durumu yasayan var mı arkadaslar

arkadaşlar benide ekler misiniz şubat sonu mart başı gibi adet olmam gerekiyor ama inşallah olmam yaa adetim bittiği gün göğüslerimde bir ağrı başladı adetime yakın böyle ağrırdı ama nasıl ağrıyo dokunduramıyorum 15 gün oldu hala ağrıyo belimde de ara ara sancı gibi bişey giriyo inşallah hamileyimdir geçtiğimiz adetimi üzerine görmüş olabilir miyim diyorum çünkü lekee leke gördüm ve adet bittiği gibide ağrım başladı inşaalllaaahhh hamişimdir yarın sabah test yapıcam

kızlar adetime 4 gün var test yapsam çıkar mı. yani evde idrar testi.1 hafta öncesine kadar bel sol bacak ve kasık ağrısı vardı. şimdi birşey yok. benim gibi olupta hamile olal var mı kızlar

yok kızlar uzulmuyorum
sımdı adetımı beklıcem
boylesı daha ıyı ve ıkıncı gunu gıdıcem
yada beklıcem bır kac ay daha
cunku cok stres olup uzuldum
En ıyısı hayırlı zamanı beklemem
sanırım bıraz sakınlesmeye ıhtıyacım var :)
Kucuk bır tatıl yuada super bır haftasonu bana ıyı gelıcek
hayırlısı

ahh kuzeycim evet sorma, kadınları bu merak, bu sabırsızlık öldürecek. hepimiz aynı durumdayız merak etme. en iyi, en sakin düşünenimiz bile diyor ki adet günüm gelsin de bi kan tahlili yaptırayım. o gün bile olsa düşünüyoruz yani. merak ediyorum kocalarımız düşünüyor mu bu kadar. düşünmüyorlar valla kızıyorum bunu farkettikçe :) benim eşim çok rahattı. nasıl olsa olacak deyip bir kere bile sıkıntı yaptığını görmedim.
evet benim erken çıktı, 5 gün önceydi ama şanstı sanırım. bunu kıyas yapmayın sakın.
yerleşme kanaması yaşamadım. normal şartlarda bugün regl olmam lazımdı. bugün olursa olur diye düşünmüştüm ama henüz bir belirti yok. ilerleyen saatlerde ne olur bilmiyorum canım olursa söylerim.

geçmiş olsun bluemoon. gelecek ay kısmetse olur inşallah canını sıkma, üzülme. listeden sildirme aşağıdaki mart a devam ettir.
söylediğin konularda maalesef bilgim yok Allah yardımcın olsun.

geçmiş olsun bluemoon. gelecek ay kısmetse olur inşallah canını sıkma, üzülme. listeden sildirme aşağıdaki mart a devam ettir.
söylediğin konularda maalesef bilgim yok Allah yardımcın olsun.

tesekkur ederım canım cevapladıgın için dualarım hep sizlerle inan insallah hayırlısıyla kucagınıza alırsınız bebişleri en zor aşamayı geçtiniz canım artık rahat ol bebişine de kendine de iyi bak

ztn herkesde olmuyor mus bu kanama galiba..eşimde meraklı benim gibi ama kötü tecrubemizden sonra onunda cekincesi var onu işi gün içinde cok yogun gectigi için benimkadar kafaya takmıyor hazırlan dıorum 1 haftaya acildeyiz kan tahlilini bedava getirryrz da devletin acilinde gülüyor garibimde hayır acele etme kımseyede bişey demiyoruz ögrendiğimizde ee hadi bakalım dıorum bende gülerek...

kızlar adetime 4 gün var test yapsam çıkar mı. yani evde idrar testi.1 hafta öncesine kadar bel sol bacak ve kasık ağrısı vardı. şimdi birşey yok. benim gibi olupta hamile olal var mı kızlar

kan tahlilinde belki çıkar ama evde yapılan gebelik testinde reglinin birkaç gün geçmesi gerekiyor cnm benim ark. yaptı hep negatif cıktı ama hamişlerdi boşuna kendini üzersin yapma bekle bence 4 güncük sabret cnm benimde 5 günüm var şimdide belimin sol tarafına iğne saplanıyor sanki ve sol yumurtalıgıma. ne oluyor bana yaw

evet adetin geçmesini beklemekte fayda var. kişiden kişiye değişiyo ama testten teste de değişiyor mudur acaba şimdi geldi aklıma. acon markaydı benim aldığım ama arayarak almadım, rastgele bi eczaneden o anda aldığım bişeydi.
işaretler adet gibi ama minnak bi şey de olabiliiiir :) bakalım bakalım kelebek hanıııımmm neler olacak :)

gün içinde yoğun oluyolar, işten başını kaldıramıyo benim kociş de. akşam diyorum ki bak bugün bunu öğrendim, bu böyleymiş, şu böyleymiş, ufo görmüş gibi bakıyo bana. biz bu kadar meraklanıyoruz, onlar ne rahat yaa sinir bozucuuu :)

ama benim reglime 5 gün var hep düzenli olurum daha önceden başlamazki bende belirtiler anlamadım yaw kafam karısık . Allahım hayırlısını ver ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…