Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

kızlar ben mart topiğinde olacağım buradaki hamile kalan arkadaşlarım özellikle denisss hangi topikte olacaksınız?? ziyaretinize geleyim 2011 eylül anneleri mi?? yoksa??kopmayalım(

İsim -------------------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

seyma4 ----------------- 4 Şubat
elatugba ----------------- 4 Şubat
apsaras ----------------- 4 Şubat
merve1 ------------------ 4 Şubat
leyna ---------------------6 Şubat
reyhan85 -----------------8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat
FLZARDA ----------------9 Şubat Haber yok!
arzum66 ----------------- 10 ŞubatSonuç Bekliyor
nelit ----------------------11 Şubat
ugrftma -------------------14 ŞubatHaber yok!
filiz_fidan -----------------19 Şubat
tohumm ------------------ 22 ŞubatHaber yok!
sincap08 ----------------- 22 ŞubatHaber yok!
denisss_ruj ----------------22 Şubat
ecgubay ------------------ 23 ŞubatHaber yok!
eylul_ -------------------- 23 Şubat Haber yok!
LoveLy_ ------------------ 24 ŞubatHaber yok!
pocapoca -----------------26 ŞubatSonuç Bekliyor
edanur_24 ---------------- 26 ŞubatHaber yok!
seda__ ------------------- 27 Şubat Sonuç Bekliyor
istemnur -------------------27 Şubat
kelebek00 ----------------- 27 ŞubatSonuç Bekliyor
yoursensiblechoice ---------27 ŞubatSonuç Bekliyor
vildan41 ------------------ 28 Şubat
Blgs -----------------------28 Şubat
bahar1212 ---------------- 28Şubat Haber yok!
Seyhas ------------------- 28 ŞubatHaber yok!
tweetysale --------------- 28 ŞubatHaber yok!
cimeka -------------------- 1 Mart
kad_er -------------------- 1 Mart
a_d ------------------------3 Mart
aLiCeinRiot -----------------3 Mart
neşelikız ------------------- 4 Mart
sevgi2005 ----------------- 5 Mart
seldayavuzguray ----------- 5 Mart
BACI ---------------------- 5 Mart
sevennur ------------------ 6 Mart
dryyvz -------------------- 6 Mart
_ebru32 ------------------- 8 Mart
gida_pinar ----------------- 9 Mart
dogan_75 -----------------10 Mart
pelin67 ------------------- 13 Mart
umutdeniz ----------------- ?

Arkadaşlar Mart ayının başlığı açılmış durumda, Şubat ayı sonunda liste devamı Mart başlığında olacak... Konu sahibi arkadaş sizleri de ekler..Rabbim bu duyguyu sizlere de nasip etsin, hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin...

cnm dün kan testi yaptırdım negatif cıktı ama hala regl olmadım 2 gün geçti. ama hamile deilimdir kan testinde cıkardı çünkü. biz bisüre ertelicez çünkü işten cıktım mart ayına yazmayın beni .öpüyorum hepinizi.

yarın tekrar yaptırıcam. bir formda adet günü kan değeri 47 çıkmışama gün geçtikçe yükselmiş onunda geç döllenme demiş doktor. benimde öyle herhalde

Kızlar az önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. bat ım 27 şubattı. çarşamba kan testi yaptıracağım inşallah hamiş haberini alıp sizlerle paylaşırım

elisaist
seda__ ------------------- 27 Şubat Sonuç Bekliyor

Canım daha adet olmadım
hatta hesaplarıma gıore 25 subatta olmam lazımdı :)
Ama olmadım
21 subatta kan testı yaptırdım NEGATİF
Dun ıdrarda bakdım ama ogleden sonra yemek falan yemısdım NEGATİF
demekkı sadece adet gecıkmesı yasıyorum
ama ısın ılgıncı belım ve goguslerım agrıyor
ama adet olamıyorum
Hayırlısı

kızlar ben mart topiğinde olacağım buradaki hamile kalan arkadaşlarım özellikle denisss hangi topikte olacaksınız?? ziyaretinize geleyim 2011 eylül anneleri mi?? yoksa??kopmayalım(

canııımmm...
merhaba cimekacım. ben bu topiğin uğuruna hep inandım, senin ve bekleyen arkadaşların süreci sona ermedi, şubat bağlantılı martta güzel haberini alacağız inşallah. biten sadece şubat ayı olacak, burada kurduğumuz arkadaşlıklar, dostluklar devam etsin. ben de bugün sizlerle bunu konuşmak istiyordum. hepimiz aynı niyetle burada toplandık, kimimizin yüzü güldü, kimilerimizse beklentilerini bir sonraki ay yaşayacak şekilde elinde olmayan sebeplerle sadece erteledi. hepimiz için çok güzel şeyler olsun, Allah hepimizin beklentilerini boşa çıkarmasın ve iyiyi de kötüyü de paylaşmaya devam edelim.
ben 2011 ekim annelerinde olacağım. aynı zamanda da Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3 topiğinde olacağım. (bu nasıl topiktir böyle demeyin sizden iyi olmasın çok iyi arkadaşlar var, tanışın mutlaka)
kopmayalım, hatta şöyle diyeyim ankaraya yolun, yolunuz düşerse görüşelim mutlaka.
kendinize çok iyi bakın görüşmek üzere öpüyorumm.

rabbim mutlu haberlerle sevindirsin inş. rica etsem hamilelik belirtilerini yazarmısın? bide kendin gebelik testi yapmışmıydın?

amin kurabiyemm herkesin beklentisi gerçekleşir inşallah güzel haberlerle sizler de bizi sevindirirsiniz.
adet belirtilerinden bir farkı yoktu desem yeridir. yalnızca çok daha şiddetli sağ kasık ağrım vardı. iğne batması gibi bir histi. halen de devam ediyor zaman zaman.
adette olduğum gibiydim, gerçi o da kişiden kişiye değişiyor olabilir, o yüzden söyleyeyim. bel ve kasık ağrısı, vücutta şişlik, özellikle göğüslerde şişlik ve hassasiyet. bir de dediğim gibi kasık ağrısı.
evet yapmıştım. sabah ilk idrarımla yaptım. çizgim silik çıkınca emin olmak bhcg hormon salgılanması fazla olsun diye kan testini akşam yaptırdım.

konunun sohbet içerikli olması sebebiyle
genel gebelik başlığı altına taşıyorum
bütün sohbet başlıkları bi arada olsun diye
uzun zamandır gebelik başlığı editorsüz olduğu için biraz
karışıklıklar olmuş
ufak tefek düzeltmeleri hoş göreceğinizi umarak
keyifli paylaşımlar diliyorum

benimde umutlarım marta kaldı... 13 şubat son adet tarihim, 19-21-22-25-26 ilişki bakalım nolcak, bu bekleyişler beni öldürcekkkkkkkkkk :18::18::18:

artık lısteden benıde cıkartabılırsınız kızlar
adet olmus bulunmaktayım
Mart topıgınede gecmıcem
cunku bole cok stres oldum
Ara vermeye karar verdım bebek ısıne
hayırlısı boyle olmasıymıs demek
ama bırgun hamıs kaldıgım an sızlere tabıkıde solucem
Hepınıze Allah kısa zamanda bebıs nasıp etsın
Tabıkı tum ısteyenlere

mrbalarrr ben aranıza yeni katılıyormm 1buçuk yıllık evliymm 1yıldrr bebek istyorzz ama olmuyorr doktora baş vurduk herhangi bi problemm olmadgını söyledi bundan 2ay öne aşılama yaptrdem tutmadı benim gibi olan arkadaşlarrdann cvp beklyormm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…