Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

bende hamileeeyyimmmm

ayy Allah ım sonunda bende yazdım bunu
kızlar test sonucum 352 çıkmış yarın adet günüm...umarım değerleri iyidir...sonucu ilk görünce ağladım...

Allah ım kızlar yaşamak isteyen herkese Rabbim bu duyguyu yaşatır inşaAllah...

ayyyyyyyyyy maşallah çok sevindim..inşallah sorunsuz bir gebelik geçirir sağlıkla bebeğin kucağına alırsın.. denisss e de söylemiştim ama adet gününden önce rakamın bu kadar yüksek olması çoğul gebeliği düşündürdü bana:)gerçi 4 haftalık sınırları içindesin..tebrik ederim..

Tebrikler canımmmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... darısı benim gibi bekleyenlerin başına olsun...

Son düzenleme:

hhee süper tebrik ediyorum arkadaşım rabbim tamamına erdirsin

istemnurcum
Allah kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah

Elisaist cim
ben anlamadım pek
bence adetım gecıkıyor sadece
ve bundan dolayıda belırtı yasamıyorum
adetımın ıkıncı gunu doktora gıtcem

Ha bu arada buqun bebıs zıyaretıne gıttım
onlarında 1.5 yıl cocukları olmamıs hep doktor demıs 6 ay beklensn felan
bunlarda beklemeyı uzatmıs bıraz sonra karı koca test yapılmıs
kocasının sperm sayısı dusuk cıkmıs doktor bır ılacla ıkıncı ay hamıs kalmısdı bu arkadasım

canımm allah bağışlasın analı babalı sağlıklı büyütsün.rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

canım hayırlı olsun belirtilerin neler

tebrikler istemnur allah kucağına almayı da nasip etsinn
adet günüm bugün gelen giden yok sabah idrar testi yaptım negatifti hiiiiç belirti yok adet ve hamileliğe dair hakkımızda hayırlısı olsunnnn
iyi gecelerrrr

son hamilelerinden dedim canım benim...sende varsın yani
darısı seninde başına inşallah canım kan testi yaptır bence...

tebrikler cnm benim cok sevindim ben hala regli olmadım kan testide yaptırmadım bugun regl günüm bugun bir geçsin yarına olmassam sabahtan yaptrıcam kan testi. çok sevindim cnm Allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin cnmcm ....

Tebrikler canımmmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... darısı benim gibi bekleyenlerin başına olsun...

hhee süper tebrik ediyorum arkadaşım rabbim tamamına erdirsin

canımm allah bağışlasın analı babalı sağlıklı büyütsün.rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

canım hayırlı olsun belirtilerin neler

çooookk teşekkürler canlarım
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...çok değişik bir duyguymuş,istemek neyse de gerçek olunca insan çok şaşırıyor ne düşüneceğini,ne hissedeceğini şaşırıyor...

slm kızlarrr,,,,
listenize benide ekleyebilirmisinizzz,,,,
1 mart bat ama adet olcakmışım giibi hissediyorum sanki,,,,
Rabbim herpimizin gönlüne göre versinnn

slm kizlar benide listeye eklerseniz sevinirim
beklenmeyen adet tarihim 8 mart :18:

herkez icin hayirlisi olsun

Canım benım cok sevındım Allahım sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın inşallahh :)

selam.çok ağır bi grip geçirdim malesef.listeden beni çıkartabilirsiniz.tüm hamişlerimizide tebrik ediyorum...

tebrik ederim istemnur :) maşallah Allah tamamına erdirsin saglıcakla gelsin insallah kuzucun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…