ayyyyyyyyyy maşallah çok sevindim..inşallah sorunsuz bir gebelik geçirir sağlıkla bebeğin kucağına alırsın.. denisss e de söylemiştim ama adet gününden önce rakamın bu kadar yüksek olması çoğul gebeliği düşündürdü bana:)gerçi 4 haftalık sınırları içindesin..tebrik ederim..
aayyy cimekaaa kız bu ne demeek?? ben adet günüm yaklaşınca tatlı krizine girerdim öyle bi şey mi yanii iyi mi kötü müü?:26:
cimeka teyzecim annem beni dün doktora götürdü. doktor amcayla tanıştım, artık sık sık görüşecekmişiz. beni çok sevdi. konuşurlarken annem dedi ki, dr bey değerim biraz yüksek mi ikiz olabilir mii? dr amca dedi ki bi bakalım. baktılar, tekmişim ben.
eee görüyorsun canım artık çocuktan alıcaz haberleri :)
doktora gittik kızlar dün. kese oluşmuş onu gördük ama kalp atışı yok daha çok erken gitmişim. kan değerlerim normal. her şey yolunda gidiyor şimdilik. 15 gün sonra tekrar gidicem. havadisler bunlar :)
aynen canım bende de en belirgin adet belirtisi, iyi mi kötü mü ben karar veremem.Allah ne yazmışsa artık.. sanırım adet olacağım...
tebrik ederim istemnur :) maşallah Allah tamamına erdirsin saglıcakla gelsin insallah kuzucun
bence ona aldanma canım...çünkü benimde adet günümde hep canım tatlı çeker ve tatli bişeyler yerim...ve bugün adet günüm ama hala canım tatlı bişeyler istiyor...bi farkı yok yani..o yüzden ümitsizliğe kapılma hemen...tamam mı tatlım
oyyyyyy teyzesi yer onu.. maşallah çok sevindim.. tek olması tabiki daha iyi sağlık açısından heleki mr. hashimatoyla:) kalp çoğunluk 7 de falan duyuluyor.. Allah onu da nasip etsin iyice inanırsın artık.. kalbim pır pır etti yazını okuyunca canım benim yaaaa..
teyzesi yesin onuu, o da teyzesini çok öpsün.
evet canım 15 gün sonra gidicez, o zaman duyulur sanıyorum. hayırlısıyla duyayım da o zaman inanıcam aa hamileymişim diycem. şuan çok inandırıcı gelmiyor bana :)
senden duyacağım güzel haberle ben de aynı heyecanı yaşamak istiyorum artıık :) hayırlısıyla gelsin miniğin canım benim.
İsim ------------------ BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)
seyma4 ----------------- 4 Şubat
elatugba ----------------- 4 Şubat
apsaras ----------------- 4 Şubat
merve1 ------------------ 4 Şubat
leyna ---------------------6 Şubat
reyhan85 -----------------8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat
FLZARDA ----------------9 ŞubatHaber yok!
arzum66 ----------------- 10 ŞubatSonuç Bekliyor
nelit ----------------------11 Şubat
ugrftma -------------------14 ŞubatHaber yok!
filiz_fidan -----------------19 Şubat
tohumm ------------------ 22 ŞubatHaber yok!
sincap08 ----------------- 22 ŞubatHaber yok!
denisss_ruj ----------------22 Şubat
ecgubay ------------------ 23 ŞubatHaber yok!
eylul_ -------------------- 23 ŞubatHaber yok!
LoveLy_ ------------------ 24 ŞubatHaber yok!
pocapoca -----------------26 ŞubatHaber yok!
edanur_24 ---------------- 26 ŞubatHaber yok!
seda__ ------------------- 27 Şubat
istemnur -------------------27 Şubat
kelebek00 ----------------- 27 Şubat
yoursensiblechoice ---------27 Şubat
vildan41 ------------------ 28 Şubat
Blgs -----------------------28 Şubat
bahar1212 ---------------- 28Şubat
Seyhas ------------------- 28 Şubat
tweetysale --------------- 28 Şubat
cimeka -------------------- 1 Mart
kad_er -------------------- 1 Mart
a_d ------------------------3 Mart
aLiCeinRiot -----------------3 Mart
neşelikız ------------------- 4 Mart
sevgi2005 ----------------- 5 Mart
seldayavuzguray ----------- 5 Mart
BACI ---------------------- 5 Mart
sevennur ------------------ 6 Mart
dryyvz -------------------- 6 Mart
_ebru32 ------------------- 8 Mart
gida_pinar ----------------- 9 Mart
dogan_75 -----------------10 Mart
pelin67 ------------------- 13 Mart
umutdeniz ----------------- ?
istemnur tebrik ederim canım rabbim kucağına almayı da nasip etsin
Arkadaşlar Mart ayının başlığı açılmış durumda, Şubat ayı sonunda liste devamı Mart başlığında olacak... Konu sahibi arkadaş sizleri de ekler..Rabbim bu duyguyu sizlere de nasip etsin, hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin...
canim bende hamisimmm
a ne güzel canım tebrik ederim yeni mi öğrendin ?? anlatırmısın? bende yarınalıcam sonucumu kendim ikitane yaptım ikigündür ikinci çizgi silik çıkıyo
arkadaşlar akşam test yaptım ikinci çizgi silik. aayyyy inanamıyorum hala. bende hamileyim. kan testi yaptırdım bu akşam sonucu yarın 12de alıcam. offf yarın olurmu yaaaaa
arkadaşlar akşam test yaptım ikinci çizgi silik. aayyyy inanamıyorum hala. bende hamileyim. kan testi yaptırdım bu akşam sonucu yarın 12de alıcam. offf yarın olurmu yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?