Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

Superrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!
Mukemmel hatta
ayyy Allah tamamının muradını gostersın sana cnmmmm
Coooook sewındım
Aklına kotu seyler getırmeeeeeeeeee
ıste anne oluyorsun
hayırlısıyla

elisaist adet çizelgesine merveyi hamile işaretle ilk hamilemizsin merve arkası gelecek inş

kızlar Allah razı olsun hepinizden, herkesin gönlüne göre olur inşallah darısı başınıza, ben sizlerede dua ediyorum, sizlerde bana dua edin inşallah sağlıklı gebelik yaşarım ayyyy çok tuhafım yaaa heyecanlıyım

İsim ------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

sultang88 --------------- 1 Şubat

pocapoca --------------- 2 Şubat

Blgs --------------------- 2 Şubat

tweety25 --------------- 3 Şubat

seyma4 --------------- 4 Şubat

elatugba --------------- 4 Şubat

apsaras --------------- 4 Şubat

merve1 ---------------- 4 Şubat

pelin67 --------------- 5 Şubat

Hacer22 --------------- 6 Şubat

civciv89 --------------- 8 Şubat

elisaist --------------- 9 Şubat

tenniterenne ---------- 9 Şubat

aborjinos --------------- 10 Şubat

FLZARDA --------------- 11 Şubat

pptya87 ---------------- 12 Şubat

shainy ----------------- 14 Şubat

aygunes --------------- 19 Şubat

ecgubay --------------- 23 Şubat

eylul_ ----------------- 23 Şubat

LoveLy_ --------------- 24 Şubat

seda__ ---------------- 27 Şubat

Mervecim tebrik ederim çokkkkk mutlu oldum darısı bize inşAllah....

Son düzenleme:
Ben demiştim adet tarihi 4 şubat olan 4 kişiyiz dördümüzden bir hamile çıkar diye bide şunu dörtlesek dört uğurlu rakamımızmı ne?

Mervecim senin adına çokkk sevindim. Allah tamamına erdirsin.... Böyle hamile haberleri alınca bende umutlanıyorum. Dün gece rüyamda yeşil elma yiyordum ve tadı çokk güzeldi biraz önce anlamına baktım çocukmuşşş :)) 2 Yıldır bekliyorum umarım son ayım olur.

Merve tebrik ederim..
ilk 4 şubat tuttu. darısı hepimizin başına..

Son düzenleme:
kızlar bende yarın test yapıcam inş ikinci 4 şubatımdır..bekle beni merve geliyorum

canım sıra sen de o zaman inşAllah hamişsindir bu arada sultang88, pocapoca, Blgs, tweety25 sizlerin de haberlerinizi merakla bekliyoruz..Müjdeli haberlerle gelirsiniz inşAllah

Ben de haftaya bugün test yaparım ayın 7 si oluyor sanırım... Ben çok normaldim ama sizin heyecanınız bana yansıdı sabaha test yapasım var ama tabiki olsa da çıkmaz...

Mervecim rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşAllah kendine çok iyi bak rabbim seni ve bebişi korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…